Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

Gal galit pakomentuoti tippi jcrew ir factory 4u.gif Gal factory ilgesni ar atitinka dydzius lyginant su jcrew 4u.gif
Atsakyti
... pratęsiant diskusijas, damutės, paplepėkim, kaip planuojat pasipuošti per ateinančias šventes? newyear.gif
Papildyta:

ps dėl tippi nepatarsiu, neturiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 04 gruodžio 2014 - 23:26
Man tai baisu su tom nuotraukom... Aš jas seniai ištryniau, o įvedus google SM nicką, vis tiek meta tas ištrintas nuotraukas... unsure.gif Gal kokių patarimų turit kaip jas pašalint?
Atsakyti
QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 12 04, 23:44)
Gal galit pakomentuoti tippi jcrew ir factory  4u.gif  Gal factory ilgesni ar atitinka dydzius lyginant su jcrew 4u.gif

Kad dabar J. Crew tippiai tikrai dydžius atitinka, dydžiu mažesnių nebeimčiau, kaip senesnėse kolekcijose, nes būna aptempti kaip maikutės (ypač per rankas ir krūtinę).

Iš Factory turiu kelis Charley megztukus (jei apie juos kalbate), tai 0,5 dydžio tikrai didinti - man tiek M, tiek L geras.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 12 05, 08:25)
Kad dabar J. Crew tippiai tikrai dydžius atitinka, dydžiu mažesnių nebeimčiau, kaip senesnėse kolekcijose, nes būna aptempti kaip maikutės (ypač per rankas ir krūtinę).

Iš Factory turiu kelis Charley megztukus (jei apie juos kalbate), tai 0,5 dydžio tikrai didinti - man tiek M, tiek L geras.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 12 04, 22:44)
Gal galit pakomentuoti tippi jcrew ir factory  4u.gif  Gal factory ilgesni ar atitinka dydzius lyginant su jcrew 4u.gif

Mano manymu, factory tippiai vos vos didesni nei Crew (milimetrų lygmeny biggrin.gif ), ir, kaip jau ir rašė, nedidinti. Abiejų imu S su 87-88 cm. Dabar net galvoju, kad Crew imčiau M g.gif , nes skalbiant dar pasitraukia.
Atsakyti
QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 12 04, 22:44)

Pritariu daugumos pasakymui, tik mano pastebėjimas, kad factory platesni
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 12 05, 00:25)
... pratęsiant diskusijas, damutės, paplepėkim, kaip planuojat pasipuošti per ateinančias šventes?    newyear.gif

o ką Laurutė dėsis, suknutę su širdelėm??? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 12 05, 19:52)
o ką Laurutė dėsis, suknutę su širdelėm??? biggrin.gif  biggrin.gif

... CHA CHA CHA...
no no... Bet manau , kad tikrai ne kelnes... Suknelę norėtųsi bigsmile.gif
Tik dar neradau ką siūlo 2015 išvakarėms tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 05 gruodžio 2014 - 22:13
Aciu visoms 4u.gif Turiu viskozes tunika 2 dyd, silkiniu bliuskuciu /tuniku irgi 2 imti ? o gal
kuri turi 2 ir 4 dydi ydomu lb skiriasi g.gif Apie tokia mastau, ir ar plauti ja galyma ar tik i valykla ? 4u.gif

https://www.jcrew.co...FromSearch=true
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 12 05, 23:13)
Tik dar neradau ką siūlo 2015 išvakarėms  tongue.gif

nesupratau, kas siūlo?? jcrew???
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 12 05, 23:27)
nesupratau, kas siūlo?? jcrew???

Nea, horoskopai. mirksiukas.gif
Atsakyti