Neskalbkit
Merginos, įspėsiu turinčias šitą megztuką - https://factory.jcre...p;bmUID=kAtnPXB
Neskalbkit
Išskalbiau ir tie arkliukai nudažė visą megztinį. Gavosi nebe baltas su juodais arkliukais, o šešėliuotai pilkas. Bet blogiausia dalis, kad jis baisiais plėmais nudažė kartu skalbtą šviesiai pilką naują tippį.
Neskalbkit
QUOTE(enura @ 2014 12 06, 15:47)
2015 kaip ir žalios medinės ožkos metai. žalia ir medis pagrindiniai akcentai ir aukso varpelis.
Nžn, turiu žalią suknutę, bet ja jau puošiausi, gal aksesuarus reikia paderinti į tą temą...
Papildyta:
QUOTE(bumbuliukas @ 2014 12 06, 14:37)
Mergaites, visai aš ne į tema.. bet tikrai čia kažkada dalinotės sutrauktų megstukų gelbėjimo receptais. Gal kuri prisimenat ? 
... į temą, į temą
Pasipasakosiu, vakar skalbiau patalynę ir rankšluosčius 60C. Traukdama išsiplovusius, vos aparpalio negavau. Kažkokiu mistiniu būdu įgrūdau ir MERINO TIPPI BASEBALL SWEATER WITH REMOVABLE COLLAR. Puoliau apsivilkti kol šlapias, tampiau. Aišku, pilkasis mezginys susivėlė ir biškuti pasitraukė. Bet tikrai netapo tinkamas tik lėlei. Dar pasitelkiau lygintuvą su garais, kai buvo beveik sausas. Žodž, pasitraukė apie 1/5 dydžio...
QUOTE(Ilka* @ 2014 12 06, 16:06)
Merginos, įspėsiu turinčias šitą megztuką - https://factory.jcre...p;bmUID=kAtnPXB
Neskalbkit
Išskalbiau ir tie arkliukai nudažė visą megztinį. Gavosi nebe baltas su juodais arkliukais, o šešėliuotai pilkas. Bet blogiausia dalis, kad jis baisiais plėmais nudažė kartu skalbtą šviesiai pilką naują tippį.
Neskalbkit
QUOTE(lauryna50 @ 2014 12 06, 17:09)
2015 kaip ir žalios medinės
ožkos metai. žalia ir medis pagrindiniai akcentai ir aukso varpelis.
Nžn, turiu žalią suknutę, bet ja jau puošiausi, gal aksesuarus reikia paderinti į tą temą...
Papildyta:
ožkos metai. žalia ir medis pagrindiniai akcentai ir aukso varpelis.
Papildyta:
Lauryna
QUOTE(enura @ 2014 12 06, 18:40)
Lauryna
Tai vat aš ir svarstau, kad reiktų gal kokius žalius puošnius auskarus įsigyti...
Arba apatinius - žalius, su aukso varpeliu
ačiū, mergaitės,
vilties suteikėt! Šioje temoje ne tik J.crew bendraminčių, patarėjų galima rasti ale ir likimo draugių...
QUOTE(lauryna50 @ 2014 12 06, 17:46)
Tai vat aš ir svarstau, kad reiktų gal kokius žalius puošnius auskarus įsigyti...
Mediniai, jaučiu MB nlb patikų 
- O, tai aš su savo žaliom ir jų atspaviais - tiesiu žingsniu į Ožkos metus
-
Ilka* - užuojauta
Aš menu - seniai jau - vos aparpalio negavau, traoras kelias dienas buvo, kai apsižioplinus vilnonį - nu jau toookį mėgiamą, toookį mėgiamą - kad paskalbiau, tai paskalbiau... tik aštuntokui - maximum - tikt tegalėjo
QUOTE(Ilka* @ 2014 12 06, 17:06)
Neskalbkit
Nesmagiai cia Tau gavosi....
as tai dziaugiuos, atvale Joglej mano grazuoli megztukeli
QUOTE(ralija @ 2014 12 06, 12:02)
kokia čia suknutė?
QUOTE(ralija @ 2014 12 06, 14:02)
As turiu
QUOTE(ralija @ 2014 12 07, 18:12)
ačiū
QUOTE(varlyte3 @ 2014 12 07, 18:54)
As turiu
Man ji labai
Dabar ziema uzsimetu kasmyriuka ant jos, o pavasariop rankoves pasiraitoju, verta demesio jei spalvos patinka 
kaip jos dydis? gal galit pakomentuot