Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

Merginos, įspėsiu turinčias šitą megztuką - https://factory.jcre...p;bmUID=kAtnPXB

Neskalbkit verysad.gif Išskalbiau ir tie arkliukai nudažė visą megztinį. Gavosi nebe baltas su juodais arkliukais, o šešėliuotai pilkas. Bet blogiausia dalis, kad jis baisiais plėmais nudažė kartu skalbtą šviesiai pilką naują tippį.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 12 06, 15:47)
Aha, Lauryna, pasidalink info jeigu rasi kuom reikia rengtis  drinks_cheers.gif  biggrin.gif
tikrai verta  wub.gif  4u.gif

2015 kaip ir žalios medinės ožkos metai. žalia ir medis pagrindiniai akcentai ir aukso varpelis.
Nžn, turiu žalią suknutę, bet ja jau puošiausi, gal aksesuarus reikia paderinti į tą temą... g.gif

Papildyta:
QUOTE(bumbuliukas @ 2014 12 06, 14:37)
Mergaites, visai aš ne į tema.. bet tikrai čia kažkada dalinotės sutrauktų megstukų gelbėjimo receptais. Gal kuri prisimenat ?  verysad.gif

... į temą, į temą mirksiukas.gif
Pasipasakosiu, vakar skalbiau patalynę ir rankšluosčius 60C. Traukdama išsiplovusius, vos aparpalio negavau. Kažkokiu mistiniu būdu įgrūdau ir MERINO TIPPI BASEBALL SWEATER WITH REMOVABLE COLLAR. Puoliau apsivilkti kol šlapias, tampiau. Aišku, pilkasis mezginys susivėlė ir biškuti pasitraukė. Bet tikrai netapo tinkamas tik lėlei. Dar pasitelkiau lygintuvą su garais, kai buvo beveik sausas. Žodž, pasitraukė apie 1/5 dydžio... doh.gif Bet labai džiaugiuosi, kad nesusitraukė iki tiek, kad negalėtum vilktis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 12 06, 16:06)
Merginos, įspėsiu turinčias šitą megztuką - https://factory.jcre...p;bmUID=kAtnPXB

Neskalbkit  verysad.gif  Išskalbiau ir tie arkliukai nudažė visą megztinį. Gavosi nebe baltas su juodais arkliukais, o šešėliuotai pilkas. Bet blogiausia dalis, kad jis baisiais plėmais nudažė kartu skalbtą šviesiai pilką naują tippį.

blink.gif oho uzuojauta 4u.gif vis delto negali rizikuoti ir visko skalbti, brangesnius verta i valykla tuomet nest ax.gif

QUOTE(lauryna50 @ 2014 12 06, 17:09)
2015 kaip ir žalios medinės
ožkos
  metai. žalia ir medis pagrindiniai akcentai ir aukso varpelis.
Nžn, turiu žalią suknutę, bet ja jau puošiausi, gal aksesuarus reikia paderinti į tą temą...  g.gif
Papildyta:

Lauryna 4u.gif Bet va nieko zalio be rankines neturiu unsure.gif ir auksinio varpeliocant kaklo irgi neturiu biggrin.gif Teks melynai rengtis turbut rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 12 06, 18:40)
blink.gif oho uzuojauta  4u.gif vis delto negali rizikuoti ir visko skalbti, brangesnius verta i valykla tuomet nest  ax.gif
Lauryna  4u.gif Bet va nieko zalio be rankines neturiu   unsure.gif  ir auksinio varpeliocant kaklo irgi neturiu  biggrin.gif Teks melynai rengtis turbut  rolleyes.gif

Tai vat aš ir svarstau, kad reiktų gal kokius žalius puošnius auskarus įsigyti... g.gif
Arba apatinius - žalius, su aukso varpeliu bigsmile.gif lotuliukas.gif tongue.gif Mediniai, jaučiu MB nlb patikų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 06 gruodžio 2014 - 18:00
ačiū, mergaitės, smile.gif vilties suteikėt! Šioje temoje ne tik J.crew bendraminčių, patarėjų galima rasti ale ir likimo draugių...
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 12 06, 17:46)
Tai vat aš ir svarstau, kad reiktų gal kokius žalius puošnius auskarus įsigyti...  g.gif
Arba apatinius - žalius, su aukso varpeliu  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif  Mediniai, jaučiu MB nlb patikų  lotuliukas.gif

- O, tai aš su savo žaliom ir jų atspaviais - tiesiu žingsniu į Ožkos metus biggrin.gif !
- lotuliukas.gif

Ilka* - užuojauta verysad.gif O dar dėl to antro tai išvis doh.gif

Aš menu - seniai jau - vos aparpalio negavau, traoras kelias dienas buvo, kai apsižioplinus vilnonį - nu jau toookį mėgiamą, toookį mėgiamą - kad paskalbiau, tai paskalbiau... tik aštuntokui - maximum - tikt tegalėjo doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 06 gruodžio 2014 - 20:21
QUOTE(Ilka* @ 2014 12 06, 17:06)

Neskalbkit  verysad.gif  Išskalbiau ir tie arkliukai nudažė visą megztinį. Gavosi nebe baltas su juodais arkliukais, o šešėliuotai pilkas. Bet blogiausia dalis, kad jis baisiais plėmais nudažė kartu skalbtą šviesiai pilką naują tippį.

Nesmagiai cia Tau gavosi.... unsure.gif

as tai dziaugiuos, atvale Joglej mano grazuoli megztukeli thumbup.gif , kur deme su tusinuko tusu buvau idjejusi...
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2014 12 06, 12:02)

Laba diena,
kas turite  jcrew maisie dress in abstract floral -ar verta dėmesio?  4u.gif

kokia čia suknutė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 12 07, 18:04)
kokia čia suknutė? ax.gif

https://www.jcrew.co...50357/50357.jsp
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2014 12 06, 14:02)

Laba diena,
kas turite  jcrew maisie dress in abstract floral -ar verta dėmesio?  4u.gif

As turiu ax.gif Man ji labai wub.gif Dabar ziema uzsimetu kasmyriuka ant jos, o pavasariop rankoves pasiraitoju, verta demesio jei spalvos patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2014 12 07, 18:12)

ačiū 4u.gif labai graži wub.gif

QUOTE(varlyte3 @ 2014 12 07, 18:54)
As turiu  ax.gif Man ji labai  wub.gif Dabar ziema uzsimetu kasmyriuka ant jos, o pavasariop rankoves pasiraitoju, verta demesio jei spalvos patinka  bigsmile.gif

kaip jos dydis? gal galit pakomentuot 4u.gif
Atsakyti
Mergaites ,ar sio megztuko nei veina nelaukiat? wub.gif

https://www.jcrew.co...p;bmUID=kDKTFpr
Atsakyti