Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(Dideja @ 2015 01 09, 07:55)

Abi spalvos geros, bet man vistik pilka spalva kazkaip labiau atskleidzia sio megztuko modeli ir grozi  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 01 08, 23:33)
Nepasakojau. Prisifotkinau ir pamiršau visai. biggrin.gif Galvojau, jau aptarėt. Man tai jis labai patiko.  thumbup.gif Ir S dydis tiko puikiai. Tik jis labai storas, po paltu netelpa. biggrin.gif Tai reiks laukti pavasario turbūt... 

user posted image user posted image

o kokia to megztuko sudetis?
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 01 08, 23:58)
lotuliukas.gif savo tik maziausiai  doh.gif  pamirstu ka turiu    rolleyes.gif
drinks_cheers.gif
pakeitem orientacija  biggrin.gif
turbut pries metus baigiau medziokles sezona  ax.gif  nebent kas ka uzrodo arba turedama laiko pasiknaisiojus netiketai ka randu, bet jau kaip seniau papildymu nebelaukiu  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2015 01 09, 10:07)
o kokia to megztuko sudetis?

cotton smile.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2015 01 09, 01:39)
mane tai kylantis kaip ant mielių dolerio kursas sustabdo nuo pirkimų unsure.gif
Papildyta:
micefee, atrodo turi būti mielas, jaukus megztukas wub.gif

... kurso tendencijos - baisios, pats geriausias vaistas shopingo manijai gydyti... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2015 01 09, 08:55)
I
buvau inikusi i TH, sau papirkau ir kelioms draugems dovanoms prisiunciau sio bei to tongue.gif
Labai graziai atrodo 4u.gif

O kaip tau TH kokybė? Iš macys žiūri? smile.gif

Panelės, kas šiuo metu Crew perka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 01 08, 22:10)
Ačiū.  4u.gif Ale gyvai tie blizgiukai ne taip gražiai atrodo.  g.gif Ir brangus rupūžė. zaraza, jei ne paslaptis, kiek suplojai?

Anokia cia paslaptis- 140Lt kazkur ax.gif

As ne tik nuo jcrew, bet apskritai nuo pirkimu kazkaip savaime isgijau biggrin.gif Mazai ka beperku isvis. Kartais pasizvalgau po parduotuves, asortimenta paseku, bet nusprendziu, kad ir taip daug rubu turiu... Dazniau dabar parduodu nenesiojamus, nei naujus perku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2015 01 09, 12:15)
[....]
As ne tik nuo jcrew, bet apskritai nuo pirkimu kazkaip savaime isgijau biggrin.gif Mazai ka beperku isvis. Kartais pasizvalgau po parduotuves, asortimenta paseku, bet nusprendziu, kad ir taip daug rubu turiu... Dazniau dabar parduodu nenesiojamus, nei naujus perku ax.gif

drinks_cheers.gif - Man irgi tas pats.
-
Dėl pirkimų tai R neperka (jei gerai menu, planai apie 01.11 grįžt). Gal Taurė.

Dėl Kate suabejojau g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 09 sausio 2015 - 12:47
QUOTE(micefee @ 2015 01 08, 23:33)
Man tai jis labai patiko.  thumbup.gif Ir S dydis tiko puikiai. Tik jis labai storas, po paltu netelpa. biggrin.gif Tai reiks laukti pavasario turbūt... 

gerai atrodo thumbup.gif

QUOTE(mimsy @ 2015 01 09, 00:15)
As pilka ir juoda gavau. Pilka pardaviau, nepatiko man ta spalva ar netiko nezinau, toks jau labai kasdieniskas atrode, juodas puosnesnis, ir dar dydis skyresi kiek.. pilkas xs labai jau aptemptas, tikrai pamazintas, ypac rankoves.. o juodas xs laisvesnis, ilgesnis, rankoves laisvesnes, zodziu daug geriau jauciausi su juo.

irgi thumbup.gif atrodo
bet man kaip tik pilkas grazesnis, bent jau is foto. Gal realiai kitaip, nes juoda daikta sunku nufotografuoti graziai

QUOTE(Dideja @ 2015 01 09, 07:55)
Abi spalvos geros, bet man vistik pilka spalva kazkaip labiau atskleidzia sio megztuko modeli ir grozi  smile.gif

man irgi taip pat atrodo biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(zaRAza @ 2015 01 09, 12:15)

tai pigiai labai, nes jis man rodos Collection serijos ir Lauryna rase kad kasmyrinis... nebus cia factory variantas g.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2015 01 09, 12:35)
Dėl pirkimų tai R neperka (jei gerai menu, planai apie 01.11 grįžt). Gal Taurė.

Dėl Kate suabejojau  g.gif  biggrin.gif

Kate irgi iki vasario vidurio nepirks, MM perka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2015 01 09, 11:15)

Oho kaip pigiai. blink.gif

Ačiū už komentarus. 4u.gif Į klausimus jau atsakė mimsy. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 01 09, 15:45)

tai pigiai labai, nes jis man rodos Collection serijos ir Lauryna rase kad kasmyrinis... nebus cia factory variantas  g.gif
Kate irgi iki vasario vidurio nepirks, MM perka  4u.gif

.... sakyc for free lotuliukas.gif blink.gif g.gif Jo, jis iš Collection serijos.

O kaip iš MM pareina užsakymai Crew? Nereikia mėnesiais laukti? Nežinau šių merginų... g.gif

Merginos jums nesusidarė įspūdis, kad pastaraisiais mėn daug sunkiau rasti "gyvų foto" iš Crew ? Toks įspūdis, kad jų išvis nebelikę... g.gif Negi čia tokia nusivylimo banga ir už atlanto? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 09 sausio 2015 - 16:02
QUOTE(lauryna50 @ 2015 01 09, 16:02)
.... sakyc for free  lotuliukas.gif  blink.gif  g.gif  Jo, jis iš Collection serijos.

O kaip iš MM pareina užsakymai Crew? Nereikia mėnesiais laukti? Nežinau šių merginų...  g.gif

Merginos jums nesusidarė įspūdis, kad pastaraisiais mėn daug sunkiau rasti "gyvų foto" iš Crew ? Toks įspūdis, kad jų išvis nebelikę...  g.gif  Negi čia tokia nusivylimo banga ir už atlanto?  g.gif

nea menesiais laukti tikrai nereikia, normaliai ateina (per Kate, aisku, tikrai greiciau), tik va nepamenu ar taxu pas jas nera jcrew g.gif nes kai kurioms parduotuvem yra ir rubams ir batams

del realiu foto kazkaip net nepastebejau, nors nelabai ir ieskojau paskutiniu metu ax.gif
Atsakyti
Kazkada zadejau, tai pasirodysiu su JCrew Collection Tropical sequin dress. Man ji labai faina, tokia isskirtine, tik aisku vasarai, arba i koki tropiku vakareli tik dabar biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti