Dažniausiai čia tik paskaitau. Bet šį kartà negaliu nepasisakyti.Enura, tobulai!!!! Ir suknele ir paskutinis derinys!!!!Beje, suknele man graziausia paskutiniame variante

QUOTE(mimsy @ 2015 01 10, 00:36)
mimsy

QUOTE(micefee @ 2015 01 10, 01:08)
micefee, aciu

QUOTE(Dzinte @ 2015 01 10, 08:55)
Dažniausiai čia tik paskaitau. Bet šį kartà negaliu nepasisakyti.Enura, tobulai!!!! Ir suknele ir paskutinis derinys!!!!Beje, suknele man graziausia paskutiniame variante 

dekui dekui

paskutiniame su batais striuke gerai susigroja spalviskai, man irgi patinka

o ta su megztuku sviesiu nusiziurejau nuo jcrew. buvo tokio pat rasto sijonuko reklamine foto su laaabai panasiu megztuku

va atknisau foto is praeitos temos. cia megztukas cropped tipo, kitoks, bet pasinaudojau ideja
ir dar turbut tiktu toks su uztrauktukais sand spalvos, kur cia masiskai pirkom
bet jis dar ilgesnis ...

ir dar turbut tiktu toks su uztrauktukais sand spalvos, kur cia masiskai pirkom

QUOTE(lauryna50 @ 2015 01 09, 11:13)
O kaip tau TH kokybė? Iš macys žiūri?

taip, is macys.
realiai dar tik kraunu viska i spinta, maikeliu paprastu pripirkau vasarai, megztuka toki faina , rimta -silta atsisiunciau, noreciau pasikeisti i dydziu mazesni, jei ne, gal ir toki devesiu, parduot gaila

tokia suknyte-sarafana devejau, tai kokybe kaip ir nekliuva

QUOTE(enura @ 2015 01 09, 23:25)
aciu
tikrai taip
kaip sakoma dress up arba down
su baltu svarkeliu tikrai tiktu
bet neturiu
turiu tik toki dzinsini paplesyta, manau tiktu su juo ir su baltais conversais kokiam vakarui kurorte 

baltam svarkeliui - taip, conversams prie sios suknytes - ne

suknyte miela, turi prabangos, bet saikingai, nerekianciai, neperkrauta

man labai dailiai susiziurejo su tuo sviesiu megztuku

QUOTE(enura @ 2015 01 10, 00:43)
o kam pardavei?
as dar pasidziaugsiu mini kol galiu

ojeeeeej, kaip grazu, enura

Papildyta:
O man db toks laikas, kad dauguma rubu tik kaba spintoj...visi tie j.crew pencil ir t.t....

Deduosi dzinsus ir kaitolioju kasmyrinius megztukus, silta, patogu...

Enura, ir derinukas tobulas, ir kiekviena atskira detalė puiki.

enura, tikrai viskas tobula
Labai graziai gula tau tu batu aulas, kojas ilgina ir lieknina. Prie visu tavo FP sukneliu turetu tikti
Man tai tokie batai butu per didelis issiukis
Dar ir mini prie ju reikia detis. Mini pardaviau, nes prie ju reikia gerai gulinciu ilgaauliu batu, o man visi grazus batai per platus per blauzda.

QUOTE(Dideja @ 2015 01 10, 10:32)
*baltam svarkeliui - taip, conversams prie sios suknytes - ne
** ojeeeeej, kaip grazu, enura
Labai faini batai ir Tau puikiai tinka, koju ilgis nenusakomai ilgas su jais
Zodziu puikiai, grazuole 
** ojeeeeej, kaip grazu, enura

* svarkeli ne klasikini turejau omeny, bet balta dzinsini, toki sendinta plesyta ir su konversais tiks

** dekui dekui

o del rengimosi siuo metu, tai ir as panasiai. bet tai man cia visada lapkriti, (gruodi truputi sventes praskaidrina nuotaika), sausi-vasari ziemos miegas ir galima sakyti kazkokia savotiska depresija

QUOTE(regal @ 2015 01 10, 11:23)
regal, aciu labai

QUOTE(Aireda @ 2015 01 10, 11:38)
enura, tikrai viskas tobula
Labai graziai gula tau tu batu aulas, kojas ilgina ir lieknina. Prie visu tavo FP sukneliu turetu tikti
Dar ir mini prie ju reikia detis. Mini pardaviau, nes prie ju reikia gerai gulinciu ilgaauliu batu, o man visi grazus batai per platus per blauzda.

dar karta labai aciu

nu vat as visada galvojau, kad plonos ilgos kojos didelis privalumas, bet pasirodo ne visada, kartais ir ne su tokiom kojom nerealiai pasiseka

QUOTE(enura @ 2015 01 09, 23:24)
o tai dabar kasdien nebepapildo?
anksciau gi irgi budavo sold out, bet vis imesdavo grazintu ar pan.
turbut vis tik asortimentas kaltas - nebelabai yra ka rodyt
ir tos nuolaidos daznos kazkaip irgi nebevilioja, nors kaip ir turetu buti atvirksciai 

Papildo, bet toooli gražu ne tokiais mastais kaip prieš keletą metų, kai gaudydavom šilkines palaidines, merino ir kašmyro megztukus perpus mažesnėm kainom, nei dabar, įdomiausias sukneles ir t.t. Dabar ir kainos, o ypač dolerio kursas neįkvepia medžioklei

Dabar ką iš fainesnių, vertų medžioklės daiktų užmačiau, tai šituos džinsus. Pirkau už brangiau, bet labai faini, minkštučiai ir patogūs - https://www.jcrew.co...A...&hash=row24
Beje, enura, superinis derinukas su ilgais batais

QUOTE(Ilka* @ 2015 01 10, 13:24)
Papildo, bet toooli gražu ne tokiais mastais kaip prieš keletą metų, kai gaudydavom šilkines palaidines, merino ir kašmyro megztukus perpus mažesnėm kainom, nei dabar, įdomiausias sukneles ir t.t. Dabar ir kainos, o ypač dolerio kursas neįkvepia medžioklei 
Dabar ką iš fainesnių, vertų medžioklės daiktų užmačiau, tai šituos džinsus. Pirkau už brangiau, bet labai faini, minkštučiai ir patogūs - https://www.jcrew.co...A...&hash=row24
Kojos 

Gal galite pakomentuoti siu dzinsu dydi

QUOTE(Ilka* @ 2015 01 10, 13:24)
Kojos 

na taip $ kursas tai

aciu aciu

ir gal kas patars

walfordo matiniu storesniu kuno spalvos nera Kristianoj, Veneziana su dydziais didesniais kazkaip problema buna, o daugiau ir nezinau

QUOTE(D'esire @ 2015 01 10, 13:35)
Kaip ir visų crew džinsų

QUOTE(Ilka* @ 2015 01 10, 15:48)
Tai kad nei vienu neturiu