Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

Dažniausiai čia tik paskaitau. Bet šį kartà negaliu nepasisakyti.Enura, tobulai!!!! Ir suknele ir paskutinis derinys!!!!Beje, suknele man graziausia paskutiniame variante smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2015 01 10, 00:36)
Enura,  wub.gif  cool.gif  4u.gif

mimsy mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif

QUOTE(micefee @ 2015 01 10, 01:08)
Wowo kokie batai.  wub.gif Liuks prie sijono atrodo.

micefee, aciu 4u.gif

QUOTE(Dzinte @ 2015 01 10, 08:55)
Dažniausiai čia tik paskaitau. Bet šį kartà negaliu nepasisakyti.Enura, tobulai!!!! Ir suknele ir paskutinis derinys!!!!Beje, suknele man graziausia paskutiniame variante smile.gif

dekui dekui wub.gif dziugu, kad priverciau pasisakyti biggrin.gif
paskutiniame su batais striuke gerai susigroja spalviskai, man irgi patinka drinks_cheers.gif

o ta su megztuku sviesiu nusiziurejau nuo jcrew. buvo tokio pat rasto sijonuko reklamine foto su laaabai panasiu megztuku smile.gif negaliu per plansete dabar foto ikelti. ant manekenes, aisku, geriau atrodo, bet ir man patiko smile.gif
Atsakyti
va atknisau foto is praeitos temos. cia megztukas cropped tipo, kitoks, bet pasinaudojau ideja ax.gif
ir dar turbut tiktu toks su uztrauktukais sand spalvos, kur cia masiskai pirkom g.gif bet jis dar ilgesnis ...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2015 01 09, 11:13)
O kaip tau TH kokybė? Iš macys žiūri?  smile.gif

taip, is macys.
realiai dar tik kraunu viska i spinta, maikeliu paprastu pripirkau vasarai, megztuka toki faina , rimta -silta atsisiunciau, noreciau pasikeisti i dydziu mazesni, jei ne, gal ir toki devesiu, parduot gaila tongue.gif
tokia suknyte-sarafana devejau, tai kokybe kaip ir nekliuva smile.gif

QUOTE(enura @ 2015 01 09, 23:25)
aciu  wub.gif tikrai taip  drinks_cheers.gif kaip sakoma dress up arba down  drinks_cheers.gif su baltu svarkeliu tikrai tiktu  drinks_cheers.gif bet neturiu  verysad.gif turiu tik toki dzinsini paplesyta, manau tiktu su juo ir su baltais conversais kokiam vakarui kurorte  rolleyes.gif

baltam svarkeliui - taip, conversams prie sios suknytes - ne tongue.gif lotuliukas.gif

suknyte miela, turi prabangos, bet saikingai, nerekianciai, neperkrauta smile.gif
man labai dailiai susiziurejo su tuo sviesiu megztuku smile.gif

QUOTE(enura @ 2015 01 10, 00:43)
o kam pardavei?  g.gif as dar pasidziaugsiu mini kol galiu  biggrin.gif

ojeeeeej, kaip grazu, enura wub.gif Labai faini batai ir Tau puikiai tinka, koju ilgis nenusakomai ilgas su jais thumbup.gif Zodziu puikiai, grazuole 4u.gif
Papildyta:
O man db toks laikas, kad dauguma rubu tik kaba spintoj...visi tie j.crew pencil ir t.t.... ax.gif Nebesinori puostis ax.gif
Deduosi dzinsus ir kaitolioju kasmyrinius megztukus, silta, patogu... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 10 sausio 2015 - 10:30
Enura, ir derinukas tobulas, ir kiekviena atskira detalė puiki. wub.gif
Atsakyti
enura, tikrai viskas tobula wub.gif Labai graziai gula tau tu batu aulas, kojas ilgina ir lieknina. Prie visu tavo FP sukneliu turetu tikti mirksiukas.gif

Man tai tokie batai butu per didelis issiukis biggrin.gif Dar ir mini prie ju reikia detis. Mini pardaviau, nes prie ju reikia gerai gulinciu ilgaauliu batu, o man visi grazus batai per platus per blauzda.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 01 10, 10:32)
*baltam svarkeliui - taip, conversams prie sios suknytes - ne 

suknyte miela, turi prabangos, bet saikingai, nerekianciai, neperkrauta 
man labai dailiai susiziurejo su tuo sviesiu megztuku
** ojeeeeej, kaip grazu, enura wub.gif Labai faini batai ir Tau puikiai tinka, koju ilgis nenusakomai ilgas su jais  thumbup.gif  Zodziu puikiai, grazuole  4u.gif

* svarkeli ne klasikini turejau omeny, bet balta dzinsini, toki sendinta plesyta ir su konversais tiks tongue.gif aisku ne i miesta/darba , cia kazkur atostogu metu, kurortinej zonoj rolleyes.gif
** dekui dekui wub.gif na jeigu ir Tau jau taip patiko, reiskias tikrai viskas gerai biggrin.gif

o del rengimosi siuo metu, tai ir as panasiai. bet tai man cia visada lapkriti, (gruodi truputi sventes praskaidrina nuotaika), sausi-vasari ziemos miegas ir galima sakyti kazkokia savotiska depresija unsure.gif

QUOTE(regal @ 2015 01 10, 11:23)
Enura, ir derinukas tobulas, ir kiekviena atskira detalė puiki. wub.gif

regal, aciu labai wub.gif 4u.gif

QUOTE(Aireda @ 2015 01 10, 11:38)
enura, tikrai viskas tobula wub.gif Labai graziai gula tau tu batu aulas, kojas ilgina ir lieknina. Prie visu tavo FP sukneliu turetu tikti mirksiukas.gif

Man tai tokie batai butu per didelis issiukis biggrin.gif Dar ir mini prie ju reikia detis. Mini pardaviau, nes prie ju reikia gerai gulinciu ilgaauliu batu, o man visi grazus batai per platus per blauzda.

dar karta labai aciu wub.gif lenkiu galva biggrin.gif prie FP tinka, bet pastebejau, kad prie ne FP tinka dar labiau biggrin.gif

nu vat as visada galvojau, kad plonos ilgos kojos didelis privalumas, bet pasirodo ne visada, kartais ir ne su tokiom kojom nerealiai pasiseka cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 01 09, 23:24)
o tai dabar kasdien nebepapildo?  g.gif anksciau gi irgi budavo sold out, bet vis imesdavo grazintu ar pan.  ax.gif turbut vis tik asortimentas kaltas - nebelabai yra ka rodyt  drinks_cheers.gif ir tos nuolaidos daznos kazkaip irgi nebevilioja, nors kaip ir turetu buti atvirksciai  unsure.gif

Papildo, bet toooli gražu ne tokiais mastais kaip prieš keletą metų, kai gaudydavom šilkines palaidines, merino ir kašmyro megztukus perpus mažesnėm kainom, nei dabar, įdomiausias sukneles ir t.t. Dabar ir kainos, o ypač dolerio kursas neįkvepia medžioklei smile.gif

Dabar ką iš fainesnių, vertų medžioklės daiktų užmačiau, tai šituos džinsus. Pirkau už brangiau, bet labai faini, minkštučiai ir patogūs - https://www.jcrew.co...A...&hash=row24

Beje, enura, superinis derinukas su ilgais batais wub.gif Kojos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2015 01 10, 13:24)
Papildo, bet toooli gražu ne tokiais mastais kaip prieš keletą metų, kai gaudydavom šilkines palaidines, merino ir kašmyro megztukus perpus mažesnėm kainom, nei dabar, įdomiausias sukneles ir t.t. Dabar ir kainos, o ypač dolerio kursas neįkvepia medžioklei smile.gif

Dabar ką iš fainesnių, vertų medžioklės daiktų užmačiau, tai šituos džinsus. Pirkau už brangiau, bet labai faini, minkštučiai ir patogūs - https://www.jcrew.co...A...&hash=row24

Beje, enura, superinis derinukas su ilgais batais  wub.gif  Kojos  thumbup.gif

Gal galite pakomentuoti siu dzinsu dydi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2015 01 10, 13:24)

Beje, enura, superinis derinukas su ilgais batais  wub.gif  Kojos  thumbup.gif

na taip $ kursas tai doh.gif faini sie dzinsai atrodo ir, geras, pirmakart tik dabar pamaciau kad jau prie LT kainas EURais Crew rodo biggrin.gif

aciu aciu wub.gif Kojos be batu ne kazka ... lotuliukas.gif

ir gal kas patars 4u.gif reikia pedkelniu matiniu kuno spalvos storesniu. kokias perkat, kad butu kokybiskos ir grazios? ax.gif
walfordo matiniu storesniu kuno spalvos nera Kristianoj, Veneziana su dydziais didesniais kazkaip problema buna, o daugiau ir nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 01 10, 13:35)
Gal galite pakomentuoti siu dzinsu dydi blush2.gif

Kaip ir visų crew džinsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2015 01 10, 15:48)
Kaip ir visų crew džinsų  4u.gif

Tai kad nei vienu neturiu blush2.gif atitinka jie dydi ar didinti g.gif
Atsakyti