Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

user posted image apie sia mergytes kalbu.. ar verta jin visu tu pinigeliu ir dydzio nzn... xsmall ar small, cocona paltuka nesioju 2 dydi, svarkiuka 0 dydi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2015 01 19, 17:07)
Čia dauguma mėgsta labai laisvus rūbus arba yra plačiapetės. Pernai labai sekiau visus išmatavimus turinčių cocoonus ir issiaiškinau, kad man užteks 2 dydžio. Ateidavo čia tokia šauni mergaitė, Blond niku berods, tai mano ūgis ir cm panašūs labai į jos, o ji tarp 2 ir 4 dydžio pasirinko 2 (parduotuvėj pasimatavusi).
Itin daug priklauso nuo sudėjimo ir nuo ūgio 4u.gif

Ta sauni mergaite pasirinko 4 dydi 4u.gif Cia su mintim, kad galima ir kazka storiau pasivilkt ir vistiek patogu bus, o 2 kiek graziau gule (nors realiai menkas skirtumas buvo), bet jei megztukas storesnis ar bliuskute+megztukas po apacia, tai bijojau, kad nepatogu bus, ypac lenkiant rankas. 4u.gif

----------------------------

Ta proga dar pakomentuosiu vilnoni salikeli (item b8104) - iskart patrauke demesi parduotuvej, toks didelis ir siltas atrodo. Palieciau ir susimasciau - vilna, svelni, bet kietesne, kaip per karstai isskalbta ir sutraukta. Bet nuo to slaikelis netapo prastesnis, tikrai labai smagus ir grazus. Ir tik namie pamaciau pavadinima 'boiled wool scarf' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 20, 18:01)
Ta sauni mergaite pasirinko 4 dydi 4u.gif Cia su mintim, kad galima ir kazka storiau pasivilkt ir vistiek patogu bus, o 2 kiek graziau gule (nors realiai menkas skirtumas buvo), bet jei megztukas storesnis ar bliuskute+megztukas po apacia, tai bijojau, kad nepatogu bus, ypac lenkiant rankas.  4u.gif

----------------------------

Ta proga dar pakomentuosiu vilnoni salikeli (item b8104) - iskart patrauke demesi parduotuvej, toks didelis ir siltas atrodo. Palieciau ir susimasciau - vilna, svelni, bet kietesne, kaip per karstai isskalbta ir sutraukta. Bet nuo to slaikelis netapo prastesnis, tikrai labai smagus ir grazus. Ir tik namie pamaciau pavadinima 'boiled wool scarf'  biggrin.gif

Blonde, o gal šitą TIBETIAN SHEARLING matei gyvai? Jau kelintas mėnuo labai galvoju imti neimti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2015 01 20, 21:50)
Blonde, o gal šitą TIBETIAN SHEARLING matei gyvai? Jau kelintas mėnuo labai galvoju imti neimti...  g.gif

Koks fainas wub.gif Bet ne, nemaciau. As isvis sau pazadejus iki pavasario nepirkt rubu, o geriausia isvis nieko. Tai stengiausi kuo maziau ziuret i viska...
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 20, 22:44)
Koks fainas wub.gif Bet ne, nemaciau. As isvis sau pazadejus iki pavasario nepirkt rubu, o geriausia isvis nieko. Tai stengiausi kuo maziau ziuret i viska...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Parašyk vėliau kaip pavyko ši akcija mirksiukas.gif

Merginos, gal kuri pirkot jį? Papasakokit jei kas turit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2015 01 20, 21:59)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Parašyk vėliau kaip pavyko ši akcija  mirksiukas.gif

Merginos, gal kuri pirkot jį? Papasakokit jei kas turit  bigsmile.gif

fainas turetu buti pagal mane ant kokio paltuko bigsmile.gif turiu truputi kitoki snooda su avikailiu (ne crew) tai man patinka drinks_cheers.gif tik mano irgi buvo parodytas toks labiau garbanotas, o gavau dar visai negarbanota, paskui nesiojant jis taip susisuka labiau, tai is pradziu labai toks pukuotas, pasiputes buvo, nezinau ar aiskiai cia isdesciau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 01 20, 23:29)
fainas turetu buti pagal mane ant kokio paltuko  bigsmile.gif  turiu truputi kitoki snooda su avikailiu (ne crew) tai man patinka  drinks_cheers.gif tik mano irgi buvo parodytas toks labiau garbanotas, o gavau dar visai negarbanota, paskui nesiojant jis taip susisuka labiau, tai is pradziu labai toks pukuotas, pasiputes  buvo, nezinau ar aiskiai cia isdesciau  blush2.gif  4u.gif

Labai aiškiai. mirksiukas.gif
... man irgi taip būna - išeinu iš namų tiesi, grįžtu - garbanota. Ypač rudenį... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2015 01 20, 22:43)
Labai aiškiai.  mirksiukas.gif 
... man irgi taip būna - išeinu iš namų tiesi, grįžtu - garbanota. Ypač rudenį...  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif su plaukais ir man taip pat drinks_cheers.gif
bet cia ne nuo dregnes garbanojasi, bet nuo trynimosi, nesiojimo, kuo daugiau nesioji tuo labiau paskui garbanotas darosi. Na nebent cia kitoks kailis, iskart jau toks bus. Jeigu surasiu savo foto, imesiu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2015 01 20, 22:59)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Parašyk vėliau kaip pavyko ši akcija  mirksiukas.gif

Zinau, kad neitikinamai skamba, bet man nesunkiai tokie dalykai pavyksta, jei save nuteikiu. Perziurejau neseniai spinta, tai pagalvojau kiek visko turiu ir galiu derint ir nesiot ilgai ilgai nieko naujo nepirkdama. Net vyras isgirsta daznai neiprasta vyrams fraze - vis sakau, kad 'kiek visko daug turiu spintoj'. Pernai man rodos per visa ziema nieko nepirkau (ar tik kazka, ko reikejo, o ne tik norejau), nes irgi nusiteikiau, kad visko turiu ir visai ziemai pakaks, o nauji pirkiniai pavasari bus.

Va nuo JCrew ir AnnTaylor laikausi jau kuris laikas - neinu i internetinius psl, neinu i parduotuves. Tik pro Nordstrom Rack nepraeinu, nes ten visokiu geriu pavyksta pagaut blush2.gif Apart to kolkas tik poros variantu batuku noriu, tai labai konkreciai ieskau - jei ir uzeinu i kokia parduotuve, tai tik i batu skyriu ir iskart lauk, nesidairau net niekur biggrin.gif

Bet tai ka, nebausiu gi saves, jei kada sugriesinsiu - kaip sakoma 'I'm only human' rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Gal kas pirko tokias kelnes ir gali ispudziais pasidalinti 4u.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kI9bezx
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 20, 23:55)
Zinau, kad neitikinamai skamba, bet man nesunkiai tokie dalykai pavyksta, jei save nuteikiu. Perziurejau neseniai spinta, tai pagalvojau kiek visko turiu ir galiu derint ir nesiot ilgai ilgai nieko naujo nepirkdama. Net vyras isgirsta daznai neiprasta vyrams fraze - vis sakau, kad 'kiek visko daug turiu spintoj'. Pernai man rodos per visa ziema nieko nepirkau (ar tik kazka, ko reikejo, o ne tik norejau), nes irgi nusiteikiau, kad visko turiu ir visai ziemai pakaks, o nauji pirkiniai pavasari bus.

Va nuo JCrew ir AnnTaylor laikausi jau kuris laikas - neinu i internetinius psl, neinu i parduotuves. Tik pro Nordstrom Rack nepraeinu, nes ten visokiu geriu pavyksta pagaut blush2.gif Apart to kolkas tik poros variantu batuku noriu, tai labai konkreciai ieskau - jei ir uzeinu i kokia parduotuve, tai tik i batu skyriu ir iskart lauk, nesidairau net niekur biggrin.gif

Bet tai ka, nebausiu gi saves, jei kada sugriesinsiu - kaip sakoma 'I'm only human'  rolleyes.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 20, 23:55)

Bet tai ka, nebausiu gi saves, jei kada sugriesinsiu - kaip sakoma 'I'm only human'  rolleyes.gif

1. drinks_cheers.gif Aš net pati sau dažnai pasakau spintą atidarius - 'kiek aš visko turiu'. Tik reikia nešiot, po paraliais! biggrin.gif

2. Irgi manau griežtų rėmų dėt nereikia, drinks_cheers.gif , bo paskui greičiau tas "sugriešijimas' įvyksta biggrin.gif

Beje, aš nuo Naujų metų vieną syk 'gyvai' sugriešijau (netikėtai taip, per išpardavimus čia ant LT biggrin.gif ), ale tiek pagyrų sukniai gavau, tai ka tik tokie 'griekai' būt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 21 sausio 2015 - 16:59