QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 20, 23:55)
Zinau, kad neitikinamai skamba, bet man nesunkiai tokie dalykai pavyksta, jei save nuteikiu.
Perziurejau neseniai spinta, tai pagalvojau kiek visko turiu ir galiu derint ir nesiot ilgai ilgai nieko naujo nepirkdama. Net vyras isgirsta daznai neiprasta vyrams fraze - vis sakau, kad 'kiek visko daug turiu spintoj'. Pernai man rodos per visa ziema nieko nepirkau (ar tik kazka, ko reikejo, o ne tik norejau), nes irgi nusiteikiau, kad visko turiu ir visai ziemai pakaks, o nauji pirkiniai pavasari bus.
Va nuo JCrew ir AnnTaylor laikausi jau kuris laikas - neinu i internetinius psl, neinu i parduotuves. Tik pro Nordstrom Rack nepraeinu, nes ten visokiu geriu pavyksta pagaut

Apart to kolkas tik poros variantu batuku noriu, tai labai konkreciai ieskau - jei ir uzeinu i kokia parduotuve, tai tik i batu skyriu ir iskart lauk, nesidairau net niekur
Bet tai ka, nebausiu gi saves, jei kada sugriesinsiu - kaip sakoma 'I'm only human'
1.

Aš net pati sau dažnai pasakau spintą atidarius - 'kiek aš visko turiu'. Tik reikia nešiot,
po paraliais!
2. Irgi manau griežtų rėmų dėt nereikia,

, bo paskui greičiau tas "sugriešijimas' įvyksta
Beje, aš nuo Naujų metų vieną syk 'gyvai' sugriešijau (netikėtai taip, per išpardavimus čia ant LT

), ale tiek pagyrų sukniai gavau, tai ka tik tokie 'griekai' būt