Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

Noreciau keistis, mano paltuko dydis 6 ,(ieškau) 8 dydzio

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 20, 18:01)
Ta sauni mergaite pasirinko 4 dydi 4u.gif Cia su mintim, kad galima ir kazka storiau pasivilkt ir vistiek patogu bus, o 2 kiek graziau gule (nors realiai menkas skirtumas buvo), bet jei megztukas storesnis ar bliuskute+megztukas po apacia, tai bijojau, kad nepatogu bus, ypac lenkiant rankas.  4u.gif

biggrin.gif
Dabar dar aiškiau prisimenu biggrin.gif Aš neturiu nei vieno storo megztinio ir neplanuoju turėti, tad ir apsistojau ties 2 dydžiu, bet kol kas nepavyko jo pagauti už puikią kainą verysad.gif
Dar priminkit ar jūsų regular ar petite? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2015 01 21, 21:26)
biggrin.gif
Dabar dar aiškiau prisimenu biggrin.gif  Aš neturiu nei vieno storo megztinio ir neplanuoju turėti, tad ir apsistojau ties 2 dydžiu, bet kol kas nepavyko jo pagauti už puikią kainą verysad.gif
Dar priminkit ar jūsų regular ar petite? ax.gif

Emiau regular ir tai kartais judant noretusi kiek ilgesniu rankoviu.

Storu megztuku irgi neturiu, uztenka kasmyru ar merino siltumo, bet kartais po apacia dar kokia maikute pasivelku ar marskinuku rankoves atraitoju iki 3/4, tai patogiau taip.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 21, 21:45)
Emiau regular ir tai kartais judant noretusi kiek ilgesniu rankoviu.

Storu megztuku irgi neturiu, uztenka kasmyru ar merino siltumo, bet kartais po apacia dar kokia maikute pasivelku ar marskinuku rankoves atraitoju iki 3/4, tai patogiau taip.

Ačiū už priminimą mirksiukas.gif

Pas mane tik liemenėlė ir merinukas - storiausia apranga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2015 01 21, 22:02)
Ačiū už priminimą mirksiukas.gif

Pas mane tik liemenėlė ir merinukas - storiausia apranga biggrin.gif

Tada tikrai pilnai 2 uzteks. 4u.gif
Atsakyti
Ms.Blonde,
Gal matet si paltuka WOOL MELTON PEACOAT? Ziauriai jis mane vilioja uz tokia kaina, bet atsiliepimai prasti- tai nedrasu... ax.gif

https://www.jcrew.co...p;bmUID=kI9lMhQ
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 01 21, 23:24)
Ms.Blonde,
Gal matet si paltuka WOOL MELTON PEACOAT? Ziauriai jis mane vilioja uz tokia kaina, bet atsiliepimai prasti- tai nedrasu... ax.gif

Ne, nemaciau. Is tikro pirmiausiai salikas krito i akis, tai ji nugriebiau. Po to dar pora palaidiniu paemiau ir ejau i sale skyriu - nelabai kur dairiausi, o ypac i lauko rubus, nes sia ziema jau pakankamai nauju nusipirkau. Realiai atkreipiau demesi tik i salika, keleta kelniu ir sale sijonuku. Daugiau niekas nepatrauke demesio.

Man biskiuka kliuva parduotuviu isdestymas - sale skyrius yra, bet ne tik jame nuolaidines prekes.... Buna ir paprastai salej keliose vietose padeti rubai, kartais ne nebuna lipduko su mazesne kaina, nors jie irgi sale kaina eina doh.gif Tai sitaip gali ir kazko nenusipirkt, nes matai pradine kaina ir galvoji, kad brangu... Tai arba online pasitikslint, arba darbuotoju prasinet reikia, kad kaina suziuretu.
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2015 01 20, 20:50)
Blonde, o gal šitą TIBETIAN SHEARLING matei gyvai? Jau kelintas mėnuo labai galvoju imti neimti...  g.gif

Labai fainas, jei tik buna- imk ir negalvok ax.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 22, 02:35)
Ne, nemaciau.

Ai surizikavau.. Trumpo reikia- tai, jei neiskrisiu- turesiu smile.gif
Atsakyti
Panos, gal zinote, kaip sių liemenių dydžiai? Kokio reikia su krūtine 89, liemuo 74, klubai 100. Ačiū.
Liemene
Atsakyti
Gal kas turit tokį megztuką? Radau fainą spalvą, tik nežinau dėl dydžio...Senai pirkau iš šios parduotuvės- merino megztukus pirkdavau M, tai nezinau, ar nebus didelis šitas M? g.gif
https://www.jcrew.co...t...e&hash=row1
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2015 01 20, 20:50)
Blonde, o gal šitą TIBETIAN SHEARLING matei gyvai? Jau kelintas mėnuo labai galvoju imti neimti...  g.gif

va radau foto idedu koks pas mane 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 01 21, 23:24)
Ms.Blonde,

Turiu toki, man labai patiko, jis toks kietesnis, islaiko forma, oversized, tinka ir prie dzinsu ir prie klasikines aprangos. 2 dydzio kazkur 52 per pazastis.
Atsakyti