Gyvenimo aptalžyti diedai, o ne moterys

Tiesiog akivaizdu, kad kol moteris nesutiks normalaus vyro, tol ji nežinos, kas yra gyvenima su normaliu vyru, kas yra normalūs santykiai. O jei to vyro nereikia, tik tam tikrais momentais, tada taip, jo nereikia, ir tai taip pat pasirinkimas.
Man kas užkliuvo, tai savos erdvės trūkumas, tipo kad negali turėti ar nežino kaip ją turėti, tai keista. Nes net esant visiems namie, tos savos erdvės ir tylos su savimi gali turėti kada tinkamas. Užsidarai nuo visų ir turi. Galų gale yra kas turi užmiesčio sodus, sodybas, kokius nors užsiėmimus, hobius, kur gali būti kiek tinkamas. Tai visų gyvenimo situacijų nesurašysi, bet aš pvz, dažnai užsidarau "savo erdvėje" su knyga, kompu, žiūriu filmą, einu miegoti, visiškai atsiriboju ir niekas manęs nekliudo. Pakol vyras tuo metu gamina vakarienę visai šeimai, užsiima su vaikais. Arba pvz. ryte jis anksti keliasi ir išleidžia vaikus į mokyklą, pagamina pusryčius, o aš miegu, nes esu prie pelėdų. Jis prie vyturių, eina anksčiau miegoti, po "Labanakt vaikučių", tai aš galiu daryti ką tik noriu nors iki ryto, tai ir darau, jei įkvėpimas. Tikrai niekas manęs neverčia eiti gulti su gaidžiais ir keltis su jais.

Kažkaip pas mus labai liberalūs tie santykiai, niekas niekam nieko. Ir namus tvarkomės abu, ir daug ką darom, kas ką nori, gali, kam nesunku, tas ir daro. Žinoma, yra tokių pareigų, kur tik aš tuo užsiimu, bet kažkas gi turi tuo užsiimti, tai aš darau, nes tai mano misija. Vyras už tai labai dėkingas, net labai reabilituojasi kitu metu, lankstosi origamiu ir suteikia daug malonių.
Partija

Oi žinau visokių dalykų, bet taip, partija labai dėkinga ta prasme oazė, vyrija tokia, konkreti

Tik toks minusas, kad labai didelė koncentracija gašlių (neištikimų) diedų, oi daug, tų tokių pirdūnų. Tai tiek.