Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyrą kai tau 40 ir daugiau.

QUOTE(Sindea @ 2014 12 05, 19:58)
Parasiau ir pakaiciau virsuj,net pasimeciau atrodo,kad tas pats zmogus rasytu lotuliukas.gif  blink.gif Tik as buvau santuokoj trumpai ir labai nepatiko,su dziaugsmu nunesiau skyryboms dokumentus,o kai isskyre dziaugiaus ,kad as vel esu laisva tongue.gif

nu va, pasirodo, esam panašios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 05, 20:01)
a) pati moku, pagalbos nereikia, o nervuotų, kad kažkas kiurkso mano virtuvėj biggrin.gif
cool.gif dzin, važinėju trūliku;
c) pasako telefonu;
d) dzin, žiūrėti b - be to, po darbo gal noriu užvaryti kur kokion nors pradėn, o vežtų namo smile.gif
e) lygiai tas pats telefonu, ar kurią dieną savaitgalyje;
už tai duodu:
a) pagyrimą, kad gera kartu (neesmė, galima kartu negyventi, tai tik privalumas);
cool.gif darom tą patį, tam nereikia būt po vienu stogu;
c) padedu juos nusipirkti;
d) vat kaip tik tai man pragaras (nekenčiu daryt valgyt) biggrin.gif

Banalu, bet vienatvė man yra viskas, nesugebu jos atsisakyti.
Taigi: visi mes skirtingi ir kiekvienam savi keliai.

Man telefoniniame kontakte trūksta viso to, ko trūksta (gana sunku išlaukti pertraukas, kai lieka tik virtualūs ryšiai, kad ir savaitę ar dešimtadienį), o ir telefono nelaikau saugia bendravimo priemone smile.gif

Jei noriu užvaryti pardėn - užvarau - palaukia, eina kartu, ar suranda būdą turiningai savo reikalus tvarkyti.

Po vienu stogu būti gerai, nes skaitant knygą, man užeina noras pasidalinti man svarbia mintimi...

Kur susirasti vyrą? - visur. Jų ne tiek mažai, tik reikia būt su suderintais imtuvais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunute: 05 gruodžio 2014 - 20:08
QUOTE(Sunute @ 2014 12 05, 20:56)
Vienos dienos detalių rinkinys:
a ) ryte išverda kava ir padaro pusryčius
cool.gif vairuoja automobilį (ne visada norisi valyti apledėjusius langus ir vairuoti)
c) pasigroži, pasako keletą meilybių
d) pasiima po darbo (vėl nereikia vairuoti, parkuoti automobilio)
e) saugus išklausymas
f) galimybė kartu svajoti apie vakarienę ir ne tik...
už tai duodu:
a ) padėką ir keletą pagyrimų jam ir pusryčiams
cool.gif pakomentuojo jo darbo aplinkybes (jis mano taip pat) - Saugus išsikalbėjimas
c) padedu išsirinkti aprėdus
d) ruošiu vakarienę (ruošia, kas labiau nori, kartais abu)

Mes nepriekabiaujam vienas prie kito - noriu tvarkausi, noriu nesitvarkau - jam reikia, jis tvarkosi ir t.t... Noriu, skaitau knygą, noriu užsiimu, kita man malonią veikla...Jo veiklos riboti taip pat nešauna galvon...

Banalios smulkmenos, bet vienatvė man būtų sunki...

ai irnesakyk.gif kava issivirt nieku darbas kol dazaisi blakstienas smile.gif Vairuot labai megstu, masina garaze ir neapsala.Pasigrozi kiti ir pasako kokia mielybe ax.gif na nieko geriau cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindea @ 2014 12 05, 20:07)
ai irnesakyk.gif kava issivirt nieku darbas kol dazaisi blakstienas smile.gif Vairuot labai megstu, masina garaze ir neapsala.Pasigrozi kiti ir pasako kokia mielybe  ax.gif na nieko geriau cia biggrin.gif

Mašinos ir prie darbo neužpusto, o parkingas paruoštas?

Komplimentai patikimi?

kava neišbėga? Tušas neišsiterlina, ar tik aš tokia neįgudus? Beje, galima ir važiuojant dažytis, bet, žinoma, ne už vairo...
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2014 12 05, 20:06)
Man telefoniniame kontakte trūksta viso to, ko trūksta (gana sunku išlaukti pertraukas, kai lieka tik virtualūs ryšiai, kad ir savaitę ar dešimtadienį), o ir telefono nelaikau saugia bendravimo priemone smile.gif

Jei noriu užvaryti pardėn - užvarau - palaukia, eina kartu, ar suranda būdą turiningai savo reikalus tvarkyti.

Po vienu stogu būti gerai, nes skaitant knygą, man užeina noras pasidalinti man svarbia mintimi...

Kur susirasti vyrą? - visur. Jų ne tiek mažai, tik reikia būt su suderintais imtuvais smile.gif

Kaip virtualūs ryšiai yra pliusas, padėjai ragelį ir viskas, "nesiparini", ramu. Darai, ką nori.
Dėl pardės - knistų, kad laukia, vis tiek turiu skubėti, o gal po jos noriu dar kur šiaušti.
Knygas mėgstu skaityt viena ir nė su kuo nesidalinu mintimis. Knyginėmis.

Todėl ir sakau, kad visi mes skirtingi. Dabar esu namie, na, paleidau kompą, bet nieks neknisa, galvoju, koks neapsakomas kaifas, kad esu namie viena. Dievinu tą dalyką. Va todėl ir gerai, kad mes visi skiriamės, pamatom vieni kitus ir išmokstam gerbti.
Atsakyti
QUOTE(Čija @ 2014 12 05, 20:26)
Manrods, tikrai labai mažai moterų, kurios norėtų vien sekso ir pokalbių. Nenoras gyventi su vyru, dalytis bendra buitim ir lova man atrodo skaudžių santykių, nepavykusios santuokos pasekmė. Pažįstu tik vieną moterį, kuri laimę rado su trečiuoju oficialiu vyru biggrin.gif

Sėdžiu ir aš su vyno taure rankose, vyro pagaminta vakariene ir brangiuoju šalia. Bet, jeigu atsidurčiau tokioj situacijoj, kad likčiau viena, norėčiau tik draugauti, bet ne kartu gyventi. Man reikia asmeninės erdvės. Jokios nelaimingos patirties neturiu. Tik galbūt idealizuoju buvimą viena. Nes niekad to neturėjau.
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2014 12 05, 21:10)
Mašinos ir prie darbo neužpusto, o parkingas paruoštas?

Komplimentai patikimi?

kava neišbėga? Tušas neišsiterlina, ar tik aš tokia neįgudus? Beje, galima ir važiuojant dažytis, bet, žinoma, ne už vairo...

bet nesuprantu gyvenimas kartu ir ne kartu keicia sias situacijas? Juk draugas visada istrauks is uzpustytu pusniu(nors neturejau dar tokios situacijos,kad uzpustytu),o parkingas..juk jei vairuoji pats tai ir isiparkuoji.Kava neisbega,o juk galetu isbegt ir kartu gyvenant.Komplimentai patikimi jei jas sako mylimas zmogus,nesvarbu gyveni su juo ar ne.O meluot gali ir tas ir anas. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(niedulis @ 2014 12 05, 21:18)
Sėdžiu ir aš su vyno taure rankose, vyro pagaminta vakariene ir brangiuoju šalia. Bet, jeigu atsidurčiau tokioj situacijoj, kad likčiau viena, norėčiau tik draugauti, bet ne kartu gyventi. Man reikia asmeninės erdvės. Jokios nelaimingos patirties neturiu. Tik galbūt idealizuoju buvimą viena. Nes niekad to neturėjau.

Va merginos,matot? cool.gif Nieduli,o is tiesu jei seniai esate kartu tai brangink ta rysi,nes tas zmogus jau seniai savas,patikimi tvirti santykiai ilgiai kuriami.Gi nesiskirsi dabar su geru zmogumi vien todel,kad vienam irgi labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Sindea @ 2014 12 05, 20:30)
bet nesuprantu  gyvenimas kartu ir ne kartu keicia sias situacijas? Juk draugas visada istrauks is uzpustytu pusniu(nors neturejau dar tokios situacijos,kad uzpustytu),o parkingas..juk jei vairuoji pats tai ir isiparkuoji.Kava neisbega,o juk galetu isbegt ir kartu gyvenant.Komplimentai patikimi jei jas sako mylimas zmogus,nesvarbu gyveni su juo ar ne.O meluot gali ir tas ir anas. biggrin.gif
Papildyta:

Va merginos,matot? cool.gif  Nieduli,o is tiesu jei seniai esate kartu tai brangink ta rysi,nes tas zmogus jau seniai savas,patikimi tvirti santykiai ilgiai kuriami.Gi nesiskirsi dabar su geru zmogumi vien todel,kad vienam irgi labai gerai.

su meluojančiu neverta kartu būti nė valandos, o gyventi....fui

Mylit visus toje situacijoje, kurią nusakėt?

draugas trauks savo automobile smile.gif gal kitame mieste...bet kuriuo atveju nesijaus atsakingas už savarankiškos "liūtės" automobilį.
Atsakyti
Jo man tai sunku ka komentuoti, sakyciau saltos moteros (kai kurios) visomis prasmemis...
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2014 12 05, 21:34)
su meluojančiu neverta kartu būti nė valandos, o gyventi....fui

Mylit visus toje situacijoje, kurią nusakėt?

draugas trauks savo automobile smile.gif gal kitame mieste...bet kuriuo atveju nesijaus atsakingas už savarankiškos "liūtės" automobilį.

Trauks,nes nekeicia gyvenimas kartu trauks automobili ar netrauks.Ir padangas keisdavo,per visa LT skubedavo,jei tai tikras draugas.O ka ta savarankiska,,liute,,maziau verta meiles nei nesavarankiska ,,zuike,,? biggrin.gif Nemyliu komplimentu sakytoju kurie siaip tik sako,gal malonu,bet ne daugiau.Nesu naivi mirksiukas.gif O gyvenima santuokoj ir ilga draugyste as galiu lyginti,nes turejau ir tai ir tai,todel nesuprantu kodel Jus bandote isaukstinti ta santyki kuri turi po vienu stogu gyvenantys ir sumenkinti kartu negyvenanciu jausmus.Daug poru ir po vienu stogu gyvena,kaip svetimi.O daug poru ir negyvendami kartu sukuria rysi kuris nesibaigia vien permiegojimu ar naudos ieskojimu.Keista kai gincijamasi tik todel,kad gincytis. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 05, 21:58)
Jo man tai sunku ka komentuoti, sakyciau saltos moteros (kai kurios) visomis prasmemis...

Jei butumem vienodi butu neidomu.Gal ne saltume esme ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sindea: 05 gruodžio 2014 - 21:03
Gyvenimo aptalžyti diedai, o ne moterys rolleyes.gif Tiesiog akivaizdu, kad kol moteris nesutiks normalaus vyro, tol ji nežinos, kas yra gyvenima su normaliu vyru, kas yra normalūs santykiai. O jei to vyro nereikia, tik tam tikrais momentais, tada taip, jo nereikia, ir tai taip pat pasirinkimas.

Man kas užkliuvo, tai savos erdvės trūkumas, tipo kad negali turėti ar nežino kaip ją turėti, tai keista. Nes net esant visiems namie, tos savos erdvės ir tylos su savimi gali turėti kada tinkamas. Užsidarai nuo visų ir turi. Galų gale yra kas turi užmiesčio sodus, sodybas, kokius nors užsiėmimus, hobius, kur gali būti kiek tinkamas. Tai visų gyvenimo situacijų nesurašysi, bet aš pvz, dažnai užsidarau "savo erdvėje" su knyga, kompu, žiūriu filmą, einu miegoti, visiškai atsiriboju ir niekas manęs nekliudo. Pakol vyras tuo metu gamina vakarienę visai šeimai, užsiima su vaikais. Arba pvz. ryte jis anksti keliasi ir išleidžia vaikus į mokyklą, pagamina pusryčius, o aš miegu, nes esu prie pelėdų. Jis prie vyturių, eina anksčiau miegoti, po "Labanakt vaikučių", tai aš galiu daryti ką tik noriu nors iki ryto, tai ir darau, jei įkvėpimas. Tikrai niekas manęs neverčia eiti gulti su gaidžiais ir keltis su jais. schmoll.gif Kažkaip pas mus labai liberalūs tie santykiai, niekas niekam nieko. Ir namus tvarkomės abu, ir daug ką darom, kas ką nori, gali, kam nesunku, tas ir daro. Žinoma, yra tokių pareigų, kur tik aš tuo užsiimu, bet kažkas gi turi tuo užsiimti, tai aš darau, nes tai mano misija. Vyras už tai labai dėkingas, net labai reabilituojasi kitu metu, lankstosi origamiu ir suteikia daug malonių.

Partija thumbup.gif Oi žinau visokių dalykų, bet taip, partija labai dėkinga ta prasme oazė, vyrija tokia, konkreti biggrin.gif Tik toks minusas, kad labai didelė koncentracija gašlių (neištikimų) diedų, oi daug, tų tokių pirdūnų. Tai tiek.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 12 05, 21:18)

Bet jei liktum viena, tai jau ir būtų skaudi patirtis g.gif Bent jau man - taip. MB vienintelis vyras kol kas, su kuriuo gyvenu, jo netekus neįsivaizduoju jokio kito šalia. Ne dėl to, kad aplink mažai nuostabių vyrų, na, aš ir pati nesu balta ir pūkuota rolleyes.gif Ir labai suprantu tas, kurios bijo įsileisti naują žmogų į savo asmeninę erdvę 4u.gif
Atsakyti