Šam diskuse kiekviena ginam savo esamą. Įrodinėjam kitoms (o gal labiau sau), kad laaabai saldi ta vienatvė. Ir to vyro norim tiktai trupučiuką tik tam tikru sąlyčiu.
O jei jau norim, tai ko nesusirandam. Moterys vardijo daugelį veiksnių, kuriuos reiktų derinti, perlipti: vaikai namai finansai laikas erdvė etc. Tiesiog nesiranda TAS žmogus, dėl kurio tai ir dar daugiau ir su džiaugsmu.
Kas trukdo nerti į naujus santykius? Atmintis. Ir baimė. Patyriau smurtą šeimoje. Skausmingas skyrybas. Man 41-vieneri, o aš jau palaidojau du vyrus. Kažko nepadariau. Neapsaugojau dukros nuo širdgėlos, kurią jai teko iškęsti tėvui dingus be žinios, vėliau prie tėvo urnos. Dar paauglės, nuo skyrybų skausmo ir draskymosi tarp tėčio ir mamos. Mano antrojo vyro ( kuris man buvo angelas, o mano dukrai- ne) tylaus psichologinio smurto.
Taip, jaučiuosi vieniša. Noriu mylėti ir būti mylima. Man giliai nusispjaut, kad reiks ruošti pietus ir skalbti kojines. 18 metų tai dariau ir man tai buvo savaime suprantama. Ir ką? Vuolia į trečio paieškas. Parsivest į namus ir žiūrėt, kurį (širdies ar namų) kampą pridergs šįkart? Taigi neišeina, kaip jauniems nerti į santykius, lyg nieko nebūtų buvę.
Mano dabartis- darbai, kapai, tušti namai, vaikai (džiaugsmas ir paguoda) kitame mieste; ir bičiulis, kuris aplanko, kai nesergu mėnesinėmis ir nėra ko spangti apie pasiėmimą iš oro uosto, pagalbą perkant ar sugędus automobiliui, ar sergant vandens stiklinę ar basoną...
Perskaitysiu dar 300 knygų, kaip tapti laiminga, išgyventi geriausius savo gyvenimo metus, gal dar papasakosiu jums kokią kraizy istoriją apie pasimatymus iš draugas.lt