Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyrą kai tau 40 ir daugiau.

Anciana, manau reikia buti savimi, apie viską kalbėti, ir , kad karjeros pasiekusi, ir , kad tortą kada nors kepei biggrin.gif As tai, kai 1 vieninteli iskepus savo gyvenime, tai lotuliukas.gif
O dėl metų, niekada nereikia jų slėpti. Nu kam tas melas?
Atsakyti
QUOTE(Sindea @ 2014 12 06, 17:19)
Turiu buta ne viena,todel ir nesusideciau su kokiu issiskyrusiu benamiu.Vyru tikrai yra fainu,bent fainesniu is charakterio uz  daugeli marazmatikiu moteriskiu,bet ne visi faini zmones butinai turi buti vieninteliais.

Oho bigsmile.gif O jei geras žmogus, protingas vyras, darbštus, doras, tai ką, čia ne privalumas?

Bet sutik, kad sulig kiekvienais metais, tas potencialių nevedusių labai sparčiai senka, tad belieka tik jaunesni, su butais, ne su mamytėm tuose butuose. O tokie paprastai dairosi bendraamžių ar jaunesnių už save. Tai matai, tie reikalavimai pas tave net labai fantastiniai. Aš kai susipažinau su saviškiu, tai jis tavo akimis buvo benamis, nes neturėjo savo nuosavo buto anei namo. lotuliukas.gif Nes jam niekada ir nebuvo poreikio, visada nuomavosi, nes nežinojo kur sėsliau gyventi, nuolat keliavo, keitė šalis, visur verslai ir daug kas. Tiesa, niekad nebuvo vedęs, tai kaip ir privalumas. Bet va būtent "benamis", tai siaubas, labai didelis trūkumas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sindea @ 2014 12 06, 17:27)
as tai ziuredama tv daznai galvoju  kuo as blogesne uz visokias bedantes girtuokles kurios keicia  sugyventinius kas du ar trys metai? verysad.gif Nepatinku turbut,o gaila verysad.gif

O aš kitaip pagalvočiau, kritiškai, kodėl esu tokia šauni, faina, su "kapital pole čiudes" ir niekam nereikalinga, net kažkokiam suknistam chroniui. Ar čia tam su galva negerai, kad netrokšta tokios šaunuolės, ar čia man kažkas ne taip, kad nei vienas misteris šaunusis net nežiūri mano pusėn.

Nes jei nereikia, tai nereikia, kam čia vaidinti, kad reikia.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 06, 17:48)
Bet va būtent "benamis", tai siaubas, labai didelis trūkumas lotuliukas.gif

manyciau, kad "benamis" "benamiui" nelygus. Vienas gali but neblogas vyras ir buta/nama turejo, bet issiskyre su zmona, tai busta ex ir vaikams paliko. Toks nuomojasi, gal dar sprendzia ar imt paskola kitam savo bustui, ar gyvent cia, ar kitur. Bet yra dar ir kitokiu "benamiu", kurie niekad nieko neturejo ir netures. Ir iesko moters pagrinde tam, kad ji juos po savo stogu priglausu, o jam nuomos nereiketu moket. Va tokiu benamiu ir reikia saugotis.
Atsakyti
Na kodėl neturės, kam taip nurašyti žmogų? Gal kol nesutiko savo vienintelės, negalvojo apie šeimą, bendro lizdo kūrimą. Na kaip mano pvz. atveju tai taip ir buvo. Nors galėjo n lizdų susukti, supirkti daugybę tų lizdų, bet nenorėjo, nematė reikalo, nuomavosi ten, kur norėjo. O juk kita vertus toks visai benamis, be būsto, be nuosavybės teisių ir be pašto indekso, be dokumentų, toks, koks yra. Na ne bomželis, kur prie konteinerių, bet ir be vietos, bastūnas.
Atsakyti
Yra didelis skirtumas tarp galinčio turėti būstą, bet dėl kažkokių tai priežasčių nenorinčio to daryti, ir negalinčio jo įsigyti "benamio". Aš galvoju, kad jeigu pati sugebėjau daug ko pasiekti, būdama moteris ir dar vieniša mama, tai norėtųsi, kad ir partneris būtų bent jau panašiai pasiekęs. Vienam, neauginančiam vaiko vyrui tai padaryti mūsų šalyje tikrai yra lengviau. Sindeos reikalavimai man atrodo normalūs.

Terroriste, Margaretta, ačiū už jūsų nuomones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anciana: 06 gruodžio 2014 - 18:02
Na gerai, net jei tas vyras ieško, galvoja, kad ateityje prisiglaus pas mylimą moterį, na nejau tai toks mega ultra trūkumas? Kad jau taip visai visai nurašyti. Juk kai moteris prisiglaudžia pas vyrą gyventi, tai kažkodėl ne problema, o kai atvirkščiai, tai katastrofa. Mano rate kaip tik yra toks atvejis, kai vyras persikėlė pas žmoną gyventi, iš visai kito LT galo. Na abu vargo pelės, studenčiokai, pradėjo nuo nulio, tik tiek, kad gyveno su tėvais. Tai ką dabar, nurašyti ir pamiršti? Ne visi tokie bagoti, su turtais, butais ir kt.. Bet yra kitos savybės, privalumai, ir tai daug daug kartų svarbiau nei tas butas. Na toks visiškai materializmas, tai šakės. O jei, na atsiprašau, tas "benamis" ant rankų nešioja, seksas tobulas, viską daro, ko trokšta tavo širdis, meilės iki kelių ir daugiau, na bet be buto. Viskas, kapec, von tokį vyrą per bortą. Nereikia tokio be lobio - buto schmoll.gif umn.gif O jei tas butas bendrabučio tipo kambarys, o jei koks šiknos skylėj, avarinis. Bet butas, jofana, moterys, jofana.
Papildyta:
QUOTE(anciana @ 2014 12 06, 18:02)
Yra didelis skirtumas tarp galinčio turėti būstą, bet dėl kažkokių tai priežasčių nenorinčio to daryti, ir negalinčio jo įsigyti "benamio".

Koks? Tik babkėse. Skaičiuojam babkes. O kur žmogus? doh.gif Žmogų randi ar jo nereikia? Svarbu, kad butą turėtų?

O jei jis turi penkis būstus, bet monstras, psichologinis teroristas, tai ką, gerai čia ar blogai, ar sueis, nes turi būstus, koks šaunuolis? Man toji koncentracija į tokius dalykus yra nesuprantama. Yra visuma, žmogaus visuma, o tas butas ar būstas yra tikrai ne prioritetų nr vienas ar nr du. Viskas kinta. Pvz. Sindea rašo, kad turi kažkiek tų būstų, ne vieną, na bet tai negelsbti nuo vienatvės. Sėdi apsikabinus tuos butus/namus ir baido visokius nevertus jų, neduok D apsigyvens koks, benamis. Net jei dvare gyvenčiau, viena, ieškočiau meilės gyvenime, tai neįsivaizduoju savęs va taip baidančios, kai tuo tarpu kaukiu vienišo vilko balsu tarp to dvaro sienų. Na ir kam jis man, laimės atneša, kad vienį jam melstis?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 06, 17:59)
Na kodėl neturės, kam taip nurašyti žmogų? Gal kol nesutiko savo vienintelės, negalvojo apie šeimą, bendro lizdo kūrimą. Na kaip mano pvz. atveju tai taip ir buvo. Nors galėjo n lizdų susukti, supirkti daugybę tų lizdų, bet nenorėjo, nematė reikalo, nuomavosi ten, kur norėjo. O juk kita vertus toks visai benamis, be būsto, be nuosavybės teisių ir be pašto indekso, be dokumentų, toks, koks yra. Na ne bomželis, kur prie konteinerių, bet ir be vietos, bastūnas.

jusu atveju GALEJO lizda susukt, o yra tokiu kur nei galejo, nei gales. Yra zmoniu, kur nesistengia net del saves. Mokykloj nesimoko, po mokyklos nesiekia issilavinimo, nenori darbo. Vieni gyvena pas mamas ir ju islaikomi, kiti pas moteris, vis kitas. Kartais dirba, kartais ne. Vieni kabinasi i gyvenima dantim ir nagais, net noreje, bet negaleje mokslu baigt ir pasiekia kazko, o kitu paklausus, kodel nedirbi, pasakys, kad uz 1200 Lt jam ne fasonas ir toliau "ant peciaus" sedes. Na, gal ir galetu toks susiimt, GAL, bet kuri noretu tuo issitikint? As zinokit asmeniskai kelis tokius pazistu (kaimynystej gyvena). Pirma gyvena pas tevus, paskui glaudziasi pas draugus, kol randa pas kokia moteri atsikraustyt, kad tik nuomotis nereiketu. kartais dirba. Kai nedirba, tai depresija skundziasi ir ant sofos sedi. Tokiu "benamiu" reikia saugotis. Yra moteru, kurios nori gyvent vyru saskaita, bet ir vyru tokiu tikrai yra.
Atsakyti
Subjektyvi, drinks_cheers.gif
Toks jausmas, kad ne vyro o butų ir turtų visos ieško..ir kad dar tam bagotas neduok Die, paprasys jo kojines kartu su kitomis į skalbiankę sumesti lotuliukas.gif
Nre visi geri vyrai daro karjeras, ne visi turi daryti. Geras vyras gali ir už fiksuotą lietuvišką algą dirbti, ar nuo to jo asmenybė pablogėja? Karjeristėms būtinai reikia karjeristo? Manau, kaip tik atvirkščiai.
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 06, 19:13)
jusu atveju GALEJO lizda susukt, o yra tokiu kur nei galejo, nei gales. Yra zmoniu, kur nesistengia net del saves. Mokykloj nesimoko, po mokyklos nesiekia issilavinimo, nenori darbo. Vieni gyvena pas mamas ir ju islaikomi, kiti pas moteris, vis kitas. Kartais dirba, kartais ne. Vieni kabinasi i gyvenima dantim ir nagais, net noreje, bet negaleje mokslu baigt ir pasiekia kazko, o kitu paklausus, kodel nedirbi, pasakys, kad uz 1200 Lt jam ne fasonas ir toliau "ant peciaus" sedes. Na, gal ir galetu toks susiimt, GAL, bet kuri noretu tuo issitikint? As zinokit asmeniskai kelis tokius pazistu (kaimynystej gyvena). Pirma gyvena pas tevus, paskui glaudziasi pas draugus, kol randa pas kokia moteri atsikraustyt, kad tik nuomotis nereiketu. kartais dirba. Kai nedirba, tai depresija skundziasi ir ant sofos sedi. Tokiu "benamiu" reikia saugotis.  Yra moteru, kurios nori gyvent vyru saskaita, bet ir vyru tokiu tikrai yra.

Apie būtent tokius mes net nekalbam. Bet BENAMIS- labai plati sąvoka.
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 06, 19:13)

Papildyta:
Koks? Tik babkėse. Skaičiuojam babkes. O kur žmogus?  doh.gif Žmogų randi ar jo nereikia? Svarbu, kad butą turėtų?

Sėdi apsikabinus tuos butus/namus ir baido visokius nevertus jų, neduok D apsigyvens koks, benamis.

Tai vat taip ir "ieško" su butais ir baimėmis lotuliukas.gif Ir rašo, kad rasti neina. O dar ir paildomas reikalavimas, kad atskirai gyventų.Tokių egzempliorių gal pora šimtų per visą Europą tėra. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 06 gruodžio 2014 - 18:16
Paskaičiau temą, kadangi diskusija užkabino... žvilgsnis iš šalies: labai nenuostabu, kad tam tikros, čia besireiškiančios narės, neturi tų norimų draugų, vyrų, sugyventinių, sugėrovų ar sugulovų. Kalbat kaip nežinia ko norinčios, susireikšminusios bobos, kurioms po kojomis turi pakloti visą pasaulį, nors pačios mainais vargiai ką pasiūlyti begalit apart nežmoniško susireikšminimo, arogancijos ir išpindėjimo. Esat nepatenkintos BOBOS, o ne žavios moterys, bet norit, kad į jus žiūrėtų VYRAI, o ne DIEDAI.
Dabar galit dozę tulžies išliet ant manęs biggrin.gif
Patiko Subjekytvios ir Margarretos mintys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 06 gruodžio 2014 - 18:23
Na laba diena. Šioje temoje apie tokius veikėjus niekas ir nekalba. Nes ir taip aišku, kad jei save gerbianti moteris nesirenka bet kokio pašlemėko, tinginio, latro, tai ji ir nesirinks tokio tipo benamio.

O jei jis išsiskyrė ir visą užgyventą turtą paliko žmonai su n vaikų, jis išėjo kaip stovi ir pradeda nuo nulio, tai dar nereiškia, kad jis yra tinginys, minėtas personažas, nebesikartosiu, nes jau aprašei tokius ir panašius. Taip, jis benamis, bet tai kitokio tipo. Bet vis tiek benamis, nes savo namų tai neturi, dėl minėtų aplinkybių. Tai ar tai nuosprendis? Ar dėl to reikia nurašyti vyrą? Juolab, kad pati moteris su vaikais, o tai ne visiems vyrams labai didelis privalumas, net jei ji turi būstą ar n būstų. Yra vyrų, kurie nenori moters su vaikais, nenori ir be kompromisų, ir tai jų kriterijai. Bet gi nekalbam apie tokius atvejus.
Atsakyti
Nereikia monstro. Reikia žmogaus, kuris gebėtų pasirūpinti savimi ir savo vaikais. Tai apima ir gyvenamą vietą. Ir ne, butas nėra svarbiausias dalykas smile.gif Tikiuosi, kad tokie kraštutinumai tik diskusijos praskaidrinimui, abejoju, kad matot tik du variantus: arba benamis, arba monstras. Aš nesu nei monstrė (man taip atrodo), nei benamė. Turiu trūkumų, bet ir pati galiu toleruoti kito žmogaus trūkumus. Noriu panašaus į save ir tiek. Ar čia labai didelis reikalavimas?
Bet aš, kartoju, nesusiduriu su mano kartelę įveikiančių vyrų trūkumu. Tik mano kartelę įveikiančių vyrų kartelės, panašu, neįveikiu aš biggrin.gif

Isyankar, na jau kaip drebtelėjote. Nepastebėjau čia nė vienos "nežmoniškai susireikšminusios", o Jūsų patarimai ir įžvalgos - aukso vertės.

Gaila, bet ne visi pajėgūs toleruoti "kitokį" suvokimą ir rasti argumentuotų pastabų, kritikos ar patarimų klaidingai nuomonei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anciana: 06 gruodžio 2014 - 18:35
Sindea svarbus, čia skirtingos moterys su skirtingais kriterijais, tad netiks visoms vienas ir tas pats. Bet jei tas vyras turi kur gyventi, nesiveržia pas jus į namus, net nesvarsto, bet neturi nuosavybės dokumentų, galbūt nuomoja ar gyvena su tėvais. Palikęs visus lobius pirmai, antrai ir trečiai žmonoms biggrin.gif Na čia juodai tariant. Tai trūkumas, kuris lemia santykius, kurie iš esmės be jokių planų lizdams ir kt.? Juk nereikia, kad vyras ateitų gyventi, nenori keisti savo gyvenamosios vietos ir keltis pas vyrą. Nori gyventi taip kaip yra. Bet kadangi vyras neturi tos nuosavybės einamuoju periodu, tai jis ne pagal kartelę?
Atsakyti