Na gerai, net jei tas vyras ieško, galvoja, kad ateityje prisiglaus pas mylimą moterį, na nejau tai toks mega ultra trūkumas? Kad jau taip visai visai nurašyti. Juk kai moteris prisiglaudžia pas vyrą gyventi, tai kažkodėl ne problema, o kai atvirkščiai, tai katastrofa. Mano rate kaip tik yra toks atvejis, kai vyras persikėlė pas žmoną gyventi, iš visai kito LT galo. Na abu vargo pelės, studenčiokai, pradėjo nuo nulio, tik tiek, kad gyveno su tėvais. Tai ką dabar, nurašyti ir pamiršti? Ne visi tokie bagoti, su turtais, butais ir kt.. Bet yra kitos savybės, privalumai, ir tai daug daug kartų svarbiau nei tas butas. Na toks visiškai materializmas, tai šakės. O jei, na atsiprašau, tas "benamis" ant rankų nešioja, seksas tobulas, viską daro, ko trokšta tavo širdis, meilės iki kelių ir daugiau, na bet be buto. Viskas, kapec, von tokį vyrą per bortą. Nereikia tokio be lobio - buto

O jei tas butas bendrabučio tipo kambarys, o jei koks šiknos skylėj, avarinis. Bet butas, jofana, moterys, jofana.
Papildyta:
QUOTE(anciana @ 2014 12 06, 18:02)
Yra didelis skirtumas tarp galinčio turėti būstą, bet dėl kažkokių tai priežasčių nenorinčio to daryti, ir negalinčio jo įsigyti "benamio".
Koks? Tik babkėse. Skaičiuojam babkes. O kur žmogus?

Žmogų randi ar jo nereikia? Svarbu, kad butą turėtų?
O jei jis turi penkis būstus, bet monstras, psichologinis teroristas, tai ką, gerai čia ar blogai, ar sueis, nes turi būstus, koks šaunuolis? Man toji koncentracija į tokius dalykus yra nesuprantama. Yra visuma, žmogaus visuma, o tas butas ar būstas yra tikrai ne prioritetų nr vienas ar nr du. Viskas kinta. Pvz. Sindea rašo, kad turi kažkiek tų būstų, ne vieną, na bet tai negelsbti nuo vienatvės. Sėdi apsikabinus tuos butus/namus ir baido visokius nevertus jų, neduok D apsigyvens koks, benamis. Net jei dvare gyvenčiau, viena, ieškočiau meilės gyvenime, tai neįsivaizduoju savęs va taip baidančios, kai tuo tarpu kaukiu vienišo vilko balsu tarp to dvaro sienų. Na ir kam jis man, laimės atneša, kad vienį jam melstis?