Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyrą kai tau 40 ir daugiau.

QUOTE(gluosnis @ 2014 12 06, 15:16)
Reikia buti tiesiog moterimi. Kaip ja buti - negaliu atsakyti. Tik turit suprasti, kad vyrai jums atspindi jus pacia - ant kiek jus esate moteris. Moteriska isvaizda dar nieko nereiskia. Vyrui, bet kokiam, laime ir garbe padaryti kazka del tikros moters, net kai visiska nesamone praso.
Del nuvarymo i kapus paaiskinsiu- jusu vyras buvo silpnas zmogus, gyvenimo sulosintas. Kai jus nuo jo atsisukdavot, uzsiskleisdavot, jis bandydavo per konflikta, smurta ar pan. is jusu gauti tai, be ko gyventi negalejo - meile ir siluma. Budas visiskai netinkamas, nes jis jusu nesuprato, kad esat sipna, jautri, pazeidziama... bet gyveno, kol dar gaudavo kazkokiu trupiniu, o kai ir ju nebegavo tiesiog numire.
Vienintele problema matau ta, kad moteris negali is saves duoti, negali myleti, nesuprato kas ji, neatrado savyje meiles saltini ir del baimiu negali atsiverti pati, kad ja galetu myleti.

Oioioi, dėl nuvarymo į kapus. Girdėjau ir į akis iš jo seserų prie urnos sėdėdama lygiai tą patį, esą aš kalta, kad vyras smurtavo, girtavo ir kad urnoj šiuo metu. Ir dar paauglė duktė kalta, kad girtaujančio tėvo po skyrybų nesužiūrėjo. Iš kur jau tau, pupa uoga žinot, kiek aš mylėjau nemylėjau, kiek atidaviau save visą. Kaaaaip lengva čia tamstai išvartyti. Tu gal su juo šokiuose kam virš 30 kalbėjai, nes jo filosofija remiesi. Armijos išmintim rėmėsi : bijo, reiška gerbia. Ir dar Šachrazados pasakom:geram ir blogam arkliui reikia šmaikščio, gerai ir blogai moteriai, pagaikščio. Žodžiu, jei tave myli, mušk, kad dar labiau mylėtų. Kad jo tėvas mūtiną mušdavo. Pragertos smegenys čia ne prie ko.
O jei visai rimtai, mano kaltė ta, kad kentėjau, kad po pirmo smurtavimo nesikviečiau policijos, neišsiskyriau, kad nekovojau, nereiškiau ultimatumų. Kad stengiausi viską švelnumu gerumu nuolankumu. Šūdas gavosi...
Atsakyti
Čia bus oftopikas, bet į "žavesėlio" temą. Žinau kaip buvo "nuvarytas į kapus" jaunas vyras, reali situacija. Jis tiesiog nusižudė nuolat gerdamas ir taip suvarė kepenis. Žinojo, kad eina į mirtį, bet nenorėjo kito kelio. O situacija paprasta: po gyvenime įvykusių nesėkmingų investicijų, prarastų pinigų, žmona pamažu jį ėdė, suprantama, kad trūko to geresnio gyvenimo, viltys užsidirbti "milijonus" buvo žlugusios, reikėjo kažką daryti, o samdomo darbuotojo pajamos buvo per menkos, kad gyventi oriai ir be stokojimo. Tai gi, viskas taip susidėjo, kad vyras pasirinko vienintelį kelią, išeiti suvisam, va tokiu būdu. Suprantu ir tą jo našlę, kad ji pavargo nuo tų visų problemų, nuo visos tos slogios aplinkos, bet rezultatas toks. Dabar jai lengviau gyventi, vienai su vaiku, be alkoholiko ir be to, kas buvo susiję su alkoholizmu.
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 06, 15:44)
Oioioi, dėl nuvarymo į kapus. Girdėjau ir į akis iš jo seserų prie urnos sėdėdama lygiai tą patį, esą aš kalta, kad vyras smurtavo, girtavo ir kad urnoj šiuo metu. Ir dar paauglė duktė kalta, kad girtaujančio tėvo po skyrybų nesužiūrėjo. Iš kur jau tau, pupa uoga žinot, kiek aš mylėjau nemylėjau, kiek atidaviau save visą.  Kaaaaip lengva čia tamstai išvartyti. Tu gal su juo šokiuose kam virš 30 kalbėjai, nes jo filosofija remiesi. Armijos  išmintim rėmėsi : bijo, reiška gerbia. Ir dar Šachrazados pasakom:geram ir blogam arkliui reikia šmaikščio, gerai ir blogai moteriai, pagaikščio. Žodžiu, jei tave myli, mušk, kad dar labiau mylėtų. Kad jo tėvas mūtiną mušdavo. Pragertos smegenys čia ne prie ko.
O jei visai rimtai, mano kaltė ta, kad kentėjau, kad po pirmo smurtavimo nesikviečiau policijos, neišsiskyriau, kad nekovojau, nereiškiau ultimatumų. Kad stengiausi viską švelnumu gerumu nuolankumu. Šūdas gavosi...

Kol kas nesuprastos gyvenimo pamokos, ir tiek smile.gif
Nekalta jus, jis irgi nekaltas... cia tiesiog zmogiskos klaidos. Zmogus is savo klaidu mokosi. Toks zmonijos kelias. Todel klaida - geris, kuris moko. Kaip skaudziai, priklauso nuo paties zmogaus. Kuo ilgiau, sunkiau mokosi, tuo pamokos sunkeja, darosi skaumingesnes.
Kuo "blogesnis" buvo vyras, tuo labiau ji reikejo myleti, norint istaisyti situacija. Ne tiek del jo, kiek del saves. Tau to reikejo (jei jau as pupa uoga.. biggrin.gif ) zutbut, mirtinai. Tam gimei, tam ji sutikai, tam jus abu jusu sielos suvede. Tokia didele viso to prasme buvo.
Kuo labiau, daugiau moteris verkia, tuo labiau vyras geria. Taisykle. Is bejegiskumo, is negalejimo padaryti savo moteri laiminga. Asaros vyrams blogiau, nei visi skaudus zodziai kartu sudejus. Paleistuves, barakudas, stervas myli, ant ranku nesioja, gyventi be ju negali, o verkancias musa, zemina, pagaliau bega nuo ju...
Nereikejo aukotis, atidavineti save visa. Ir sau blogai ir kitam nieko gero. Duoti reikia is sirdies, is meiles, is ten, is kur kuo daugiau duodi, tuo daugiau atsiranda.
Dar karta kartoju, jog kaltes nera. Didziausia klaida kaltinti save ar kita ir galvoti, kad esi bloga. Zmogus nei blogas, nei geras, tiesiog zmogus... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 06 gruodžio 2014 - 15:04
Gluosni, o kai pagal tavo filosofiją reika elgtis tokiais atvejais, ar bėgti nuo tave ir save zlugdančio žmogaus, ar kovoti už jį ir šeimą?
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2014 12 06, 14:59)

Kuo "blogesnis" buvo vyras, tuo labiau ji reikejo myleti, norint istaisyti situacija. Ne tiek del jo, kiek del saves. Tau to reikejo (jei jau as pupa uoga.. biggrin.gif ) zutbut, mirtinai. Tam gimei, tam ji sutikai, tam jus abu jusu sielos suvede. Tokia didele viso to prasme buvo.

Gerai, moterėle. Varyk tuomet pasivaikščiot po tarpuvartes naktimis, su visa savo meile. Gal tavo siela atras ir išgelbės kitą sielą. Ir kuo daugiau gausi nuo tos sielos įsikūnijimo su beisbolke, tuo daugiau mylėk. Ir kai pajusi peilį prie gerklės, žinosi, kad išsipildė visos tavo gyvenimo prasmės wub.gif Tam gimei, tam jį sutikai wub.gif
Tfu.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2014 12 06, 15:40)
Nes jus negalite atleisti. Jei atleistumet, pamirstumet. Padarytumet gerai sau. Jums palengvetu, gyvenime viskas pasikeitu... o dabar esate kaip juodoji skyle kuri visa geri pasiglemza ir vyrai ta nujaucia, bijo prisiartinti. Izeidumo, nuoskaudu ir skauduliu eskalavimas, puoselejimas, manot, pagerins jums savijauta..? tai kam visa ta purva savyje laikyti? Vyro jau nebera, o jus jam taip ir neatleidot  doh.gif  Jus gyva, vaikas sveikas gyvas, gyvenimas jus myli, o jus vis verkiat... Kol gyva bet kuriuo momentu is juodosios bedugnes galite pavirsti i meiles saltini. Tik turit pati taip nuspresti ir pasirinkti.

doh.gif ir vėl po pievas braidai. Nelaikau aš jokio pykčio, išėjo iš temos ir papasakojau. Pamiršti nebent vokietis Alsheimeris padės. Jokia aš skylė ar šaltinis. Mali kaip sektantė. doh.gif nieko aš neeskaluoju nei ant kaktos rašau nei kam pasakoju. Netgi bičiuliui dažnai parašau, kas guli ant širdies, paskui ištrinu ir parašau ką nors malonaus. Būna toks sunkumas dūšioj, rods, kam išsilietum, bet žinai, kad kitam nebus malonu, tai imi visai kitą temą, juokauji, ir kitą pralinksmini ir pati prasiblaškai. Nei bėga nuo manęs vyrai, nei aš juos vaikau. Esu užimta ir šiup metu nelabai galėčiau skirti daug laiko vyrų paieškoms, pasimatymams etc. Be abejo, prireiks laiko išsilaižyti ir pakelti galvą. Juk laidotuvės buvo tik prieš mėnesį. Nesvarbu, kad nebegyvenom kartu, tai buvo mano vyras "iki mirtis mus išskirs", dukros tėvas, tai ir laidojau kaip savo žmogų.
Uždarom tą temą, nežinai ką šneki, veltui aš tau aiškinsiu.
Atsakyti

Galima gyventi atskirai ir duoti sau ir kitam laiko. Vaikams taip bus geriau, jei paprastai namuose didele itampa (net be smurto, alkocholizmo). Bet kartais gyvenimas apriboja galimybes ir turi su aplinkybemis skaitytis ir elgtis pagal tai, kaip yra.
Svarbu nekaltinti saves, nenugrimzti i saves gailejima, i bejegiskuma ir aklaviete. Visada buna iseiciu, net ne viena.
Buna zmoniu kovotoju, as ne is ju smile.gif . Jiems reikia ta savo kovinguma realizuoti. Tada kovoti reikia uz geri, o ne su blogiu. Skirtumas labai didelis. Kovojant su blogiu, tas blogis dideja.
Stengtis issaugoti seima- prasmingas ir dekingas darbas. Bet zmogaus valioje keisti gyvenimo pamoka ir antra puse, jeigu pajunta, kad tokios pamokos jam nereikia.
Papildyta:
QUOTE(off-line @ 2014 12 06, 16:19)
Gerai, moterėle. Varyk tuomet pasivaikščiot po tarpuvartes naktimis, su visa savo meile. Gal tavo siela atras ir išgelbės kitą sielą. Ir kuo daugiau gausi nuo tos sielos įsikūnijimo su beisbolke, tuo daugiau mylėk. Ir kai pajusi peilį prie gerklės, žinosi, kad išsipildė visos tavo gyvenimo prasmės  wub.gif Tam gimei, tam jį sutikai  wub.gif
Tfu.

Nepatikesite, bet taip ir darau kartais smile.gif net pamirstu bijoti, kol kas nors neprimena, kad bijoti reikia smile.gif
O kaip jums, patogu, jauku su savo baimemis ir apribojimais..? Zinote, dienos metu irgi uzpulti gali... gal is vis is namu neiti? rolleyes.gif Kvaila ir baznycioje musa, taip kad i baznycia geriau irgi neiti, nes ten irgi gali per galva gauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 06, 16:25)
Be abejo, prireiks laiko išsilaižyti ir pakelti galvą. Juk laidotuvės buvo tik prieš mėnesį. Nesvarbu, kad nebegyvenom kartu, tai buvo mano vyras "iki mirtis mus išskirs", dukros tėvas, tai ir laidojau kaip savo žmogų.
Uždarom tą temą, nežinai ką šneki, veltui aš tau aiškinsiu.

Žavesėli, suprantu, kad tai tavo buvęs vyras ir širdį paskauda vistiek, man irgi paskaudėtų, jei mano exas mirtų. Bet gilių zaizdų būti jau neturėtų. Ir tai, kad jis mirė, jums n metų nebegyvenant kartu- nu kokia čia tavo kaltė?Nes tada galim kaltint save ir uz tai, kad tėvai miršta, seneliai, kaimynai, bendradarbiai...
Mano exsas hepatitą C turi, kiek žinau, kepenų būklė nekokia, tik, jei neduok ,Die,mirtų, tai nė į galvą neateitų man savęs kaltinti, kai jau 17 metų nebe kartu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 06 gruodžio 2014 - 15:46
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 06, 13:12)
Tikrai ne.  4u.gif Bet poreikiai susiveda į vyrus - šventes, o ne į gyvenimo draugą, kuris daugiau nei meilužis, žigolo, alfonsas ar vėjo pamušalas. Tai kažkaip nesusiveda, kas tas šaunuolis, kuris turėtų būti geras, normalus, bet be įsipareigojimų.

jus vel apie ta pati doh.gif na "neikandama" jumi mintis, kad draugas gali ir negyvent po vienu stogu, bet draugu but? Ir mylet, ir gerbt ir net istikimas but? Ai, ne, gi tik kartu kai zmones gyvena, tai vienas kita gali gerbt ir istikimi tikrai buna, o kitaip tai jau ne lotuliukas.gif

QUOTE(Margaretta @ 2014 12 06, 13:31)
Tai nėra blogai, tu esi tiesiog senmergė, koncentruota į save, nereikia tau nei seimos, nei vaiku, nebus pas tave ir vyro, nes norint gauti, reikia duoti, o to tu nenori.

o tu zinai kiek jai metu (as tai nezinau)? ir nuo kurio gimtadienio moteris, jei neistekejus, tai jau senmerge laikoma? Siaip, smalsu.....

QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 06, 13:55)
Na kodėl gi, kad senmergė, tai dar nereiškia, kad vieniša.

pas mus iprasta laikyti, kad jei zmogus yra vienas, tai reiskia, kad vienisas. Ir jei tas vienas/vienisas megins kazkam irodyt, kad taip nera, tai visi tik ir sakys, kad matyt, pats sau megina irodyt, kad vienisas nera, o gi yra doh.gif

QUOTE(Margaretta @ 2014 12 06, 14:34)
O  senmergė- ne keiksmažodis, tai bendrinis žodis, kas tau tiesiog tinka, kaip , kad man tiktų apibūdinimas- išsiskyrusi, ar gyvenanti susidėjus.

senmerge, tai sena, netekejus merga. Tai nuo kiek jau metu moteris an tiek sena, kad galima senmerge vadint? Aiksu, jei vyro ji neturi....
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 06, 15:34)
Žavesėli, draugaučiau su tavim biggrin.gif Jei būtum tokia nuoširdi, kaip paskutiniu metu.
O labai nemėgstu tik susireikšminimo, kitų neigimo ir savęs aukštinimo smile.gif
Man toks pasakymas, kad nėra normalių vyrų, o aš va, kokia faina, tai vėžį varo, nes dauguma nerandančių taip maskuoja savo neradimo nusivylimą. Turiu daug ieškančių pažįstamų, tai ta dainelė jau nusibodo lotuliukas.gif

Aš ir dabar savo mašinos numerių nežinau.. lotuliukas.gif

4u.gifAčiū. Beje, aš būnu visokia. unsure.gif Būnu cinikė. Ir vistiek (neteisėtai) noriu būti primta suprasta mylima ir tokia. g.gif
Vaikai nusipirko žmogučio formos kepimo skardą. Reikėjo labai liežuvį prikąst, kad meiliai jų nepavadinčiau mažais kanibaliukais doh.gif
Arba. Per pakaruoklio pakasynas, vyresniajam broliui išėjus parūkyt. Sako, nuodijuosi. Tai taip stipriai reikėko liežuvį sukąst, kad mostelėjusi galva šarvojimo salėn, nepasakyčiau: kam taip ilgai vargintis, rinkis efektyvesnį būdą. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 06, 15:34)
Aš negaliu tavęs įžeisti, ne stavęs nepažįstu.O  senmergė- ne keiksmažodis, tai bendrinis žodis, kas tau tiesiog tinka, kaip , kad man tiktų apibūdinimas- išsiskyrusi, ar gyvenanti susidėjus.
Tiesą sakant, nelabai tikiu, kad tą draugą turi, bet tegul. Žinai, ką manau? Ogi,kad tu tiesiog nerandi to vyro, kuris su tavimi norėtų šeimos. Kaip ir dauguma čia rašančių.

Vaikų turėjimo dėl slaugos aš nepateisinu, bet vaikų nenorėjimo, kad reikės jiems skirti laiko , nesuprantu.
Papildyta:
Žavesėli, draugaučiau su tavim biggrin.gif Jei būtum tokia nuoširdi, kaip paskutiniu metu.
O labai nemėgstu tik susireikšminimo, kitų neigimo ir savęs aukštinimo smile.gif
Man toks pasakymas, kad nėra normalių vyrų, o aš va, kokia faina, tai vėžį varo, nes dauguma nerandančių taip maskuoja savo neradimo nusivylimą. Turiu daug ieškančių pažįstamų, tai ta dainelė jau nusibodo lotuliukas.gif

Aš ir dabar savo mašinos numerių nežinau.. lotuliukas.gif

Margaretta,jus ne man skiret savo posta, bet negaliu nutylet.Kas per trumparegiskumas pas zmogu.Visuose jusu postuose jauciasi pasitenkinimas,kad jus kazka pasigavote,o tos kurios neparsitempusios jokio diedo maziau vertesnes uz jus rolleyes.gif Vargses ir dar susireiksminusios cool.gif Dieda parsitempt,o dar issiskyrusi benami 0 problemu. Sugyventiniu statusas man isvis bjaurus ir nesuprantamas,visalaik jis asociacija sudaro su sugulovu.Atsakiau,gal ir siurksciai,bet nebegalejau klausyti tu pompastiniu isvedziojimu,kad visos netempiancios diedo i namus bevertes ir dar mat...susireiksminusios. unsure.gif
Atsakyti
Sindea, o jūs ieškote nevedusio ir su butu? Gyvent neturite kur, ar kaip?
Aš noriu pasakyti vieną vienintelį dalyką.
YRA gerų , normalių vyrų. TIKRAI YRA. Nes ne tik aš, bet ir nemažai pažįstamų juos rado, ir laimingos gyvena.
Ne iš karto, nebūtinai per metus, nebūtinai per du, gal ir po 10 metų, bet jei norėsi- rasi. Tik , kai nerandi, kam sakyti, kad visi blogi. Nes aš- esu tobula. Ar, kad man nereikia, nes aš nenoriu. Tai kam toj temoj išvis tada kabai? Juokinga.
Bjaurus sugyventnių statusas? O susitikinėtojų nebjaurus?

Turiu kolegę.Iesko vyro. Tuose pačiuose drauguose. Susitaria susitikt. Susitinka. Grįžta iš pasimatymo, sako, žinok, visai nieko diedas.
Kai tas daugiau nebepaskabina sako- benamis, vargšas, debilas ir visoks toks . Nėra normalių vyrų lotuliukas.gif
O ji tiesiog jam nepatiko, va ir visa esmė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 06 gruodžio 2014 - 17:14