Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 12tema

o kontraceptikus jie yra skyre kuriai nors is merginu?

as is tikruju labai apsidziaugiau kad juos skyre, nes bus lengviau numatyti bilietus, atostogas ir tt. Cia as taip galvoju, gal realybej visai kitaip nutinka. Ar yra buve kuriai nors kad kontraceptikai uzilgintu cikla?

Mes planuojam iskart po kaledu. Naujakas ten..

Papildyta:
Legendary,

mes kai planavom vizita tai Elis kelis kartus pabreze, kad tai bus tik pirmine konsultacija. Bet man tiko nes as buvau isitikinus kad dar ne visus tyrimus turim pasidare ir vel bandyt aklai nesinorejo. Be to, as jiems nesiunciau jokios medicinines info pastu, t.y preis konsultacija. Bet jeigu tu esi viska nusiuntus ir jiems nieko papildomai nereikia tai super. Kodel gi nestartavus iskart.

O del lektuvo bilietu, tai VISADA ir VISOSE kompanijose on way ticket yra brangesnis nei abipusis. Cia jau nieko nepadarysi, pries veja nepapusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Legendary @ 2014 11 20, 11:35)
Aš dar su klausimu toms merginoms, kurios važiavo ar susitarė važiuoti be išankstinio vizito (ta prasme atvažiuoji pirmąkart apziurai ir iskart isodinimui). Ar cia man vienai parase atvykti kelias dienas iki mmm. Nieko nenurode nei del KT, nors pas mane ciklas 25-26 dienos, bet stresas ir skrydziai ir gali padaryti savo.

Gal pasitikslink, nes va konsultaciju metu pradejo skirti kT jeigu trumpas protokolas 4u.gif Manau nepakenks tai tikrai, kad ir savo nuoziura gali ta cikla suvartoti, mm ateis kaip laikrodukas bus tikslesnis startas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Uz visas mergaites labai laikau kumscius,nenoriu nei vienos isskirti nes visos man svarbios ir labai noriu kad visoms jums pasisektu wub.gif
Man norejo skirti irgi pries protokola KT,taciau kadangi man del ligu keliu negalima todel skyre Lukrina,nors ir nebuvo ta mintim profesore suzaveta bet kaip ji sake nera tada pasirinkimo. O man tiek tuo metu buvo ivairiu naujienu ir klausimu kad nepaklausiau net kodel man nori skirti KT arba Lukrina g.gif
Kas del punkcijos,tai as po punkcijos tepliojau. Bet buvau del visa pikto isidejusi keliu laseliu paketuka,tai jis kaip tik man buvo.Man tepliojo kelias dienas.O ir skausmas tai-skaudejo jau po poros valandu po punkcijos.O kita diena tiesiog jautesi stipresnis maudimas.Bet matyt kiekvienai skirtingai. 4u.gif Nors po visu punkciju as visada stipriau tepliodavau,tik BAK kai dare tai beveik visai neskaudejo punkcijos diena ir VK kai paskutini kart dare irgi labai gerai jau vakare jauciausi,vakare net ejom pasivaiksciot su vyru po Vilniaus senamiesti. ax.gif
Atsakyti
Niu va as jau po klinikos 4u.gif Sestadieni didzioji diena blink.gif Rytoj tik priduodu krauja ir laisva kaip timpa lotuliukas.gif Sianakt sakiau reikia issimiegoti, nes rytoj is to streso matyt nelabai gausis... Ale turiu pasijamusi valerjankes tam atvejui blush2.gif Ikalsiu, kaip RositaK man patare, ir vel mygtukas bus ijungtas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bliamba visai nenoreciau kad skaudetu po punkcijos schmoll.gif

Tiesa, issiaiskinom, kad Selmanas pats niekam nedaro punkcijos. Yra pas juos superine moteriske, kuri atlieka visiems. Vakar Selmanas su MB supazindino thumbup.gif
Siandien Selmanui matyt day off, nes mane apziurejo daktare-moteriske, katra nekalba angliskai, bet paskui Aysan viska isverte, tai nemaciau didelio skirtumo, kad ne Selmanas mirksiukas.gif

Na mergaites-vysnaites, laukiam jusu naujienu - prisiduokit 4u.gif
Atsakyti
goona, as geriau kontraceptikus pries vaziuodama i medicana. Nezinau ar cia jau toks geris, bet bent jau man tai mm neatejo taip kaip planavom... Mano seip mm kaip laikrodukas, bet gydytojas pasiule pagerti paskutini cikla. Pagalvojom kodel gi ne - juk tada skrydi i turkija galima pasireguliuoti - nebeisgeriau pilnos dozes (19 is 21). Kadangi gyvenime nebuvau gerus kontraceptiku, tai nelabai zinojau kuria diena po paskutines tabletes jos ateis. Gydytojas rase, kad ateina per 2-3 dienas po paskutines. Taigi paskutine tablete isgeriau penktadieni, nes antradieni man jau buvo paskirtas apoitmentas. Pirmadieni atskridom i turkija. MM nera blink.gif o juk planavau, kad tai bus pirma ciklo diena doh.gif Antradieni. Vizitas pas gydytoja, o mm ne paduju doh.gif Pasakiau kad mm nera, sako nieko tokio, jos kartais ateina ir po savaites blink.gif Nu kapiec galvoju doh.gif
Kadangi mano gydytojas buvo isvaziaves i laidotuves ir gris tik penktadieni, tai labai nesusibiesinau - kol jo lauksiu ateis mm, o va paturistausiu po turkija thumbup.gif Antradienio pavakare mm atsivilko... Prasinesiau i klinika. Sako ok, treciadienis - pirma ciklo diena, ketvirtadienis - antra ciklo diena, o penktadienis - trecia. Labai liuks Kiap tik grizo Selmanas ir startavom su stimuliacijom nuo penktadienio. Dabar turiu 4 vienodo dydzio folius ir 2 mazesnius, kurie gal jau ir nebespes daaugti, nes sestadieni jau punkcija, o paskutinis gonalis suleistas vakar mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika Comma,

Tai kaip suprantu siandien Ovitrelio diena. O kokio dydzio tavo foliai? Rodos rasei kad vakar vienas buvo 21mm.
Klausiu nes ir man taip buvo. Vienas issoko i prieki o kiti dar mazi buvo, tai uzlaike vienai dienai ovitreli.
Atsakyti
QUOTE(goona @ 2014 11 20, 12:17)
Sveika Comma,

Tai kaip suprantu siandien Ovitrelio diena. O kokio dydzio tavo foliai? Rodos rasei kad vakar vienas buvo 21mm.
Klausiu nes ir man taip buvo. Vienas issoko i prieki o kiti dar mazi buvo, tai uzlaike vienai  dienai  ovitreli.

Tie 4 foliai yra tarp 20 - 21 mm, o mazesni berods 17-18. Man ne ovitreli israse, o Pregnyl. Neturiu zalio supratimo, bet gal tai tas pats? blink.gif
Atsakyti
[quote=Comma,2014 11 20, 14:20]
Tie 4 foliai yra tarp 20 - 21 mm, o mazesni berods 17-18. Man ne ovitreli israse, o Pregnyl. Neturiu zalio supratimo, bet gal tai tas pats? blink.gif
[/quote

Jo, pregnyl yra tas pats kas ovitrelis.
O tavo hormonai kaip? estrogenai ir progesteronas? Atsiprasau kad taip klausineju, bet man labai smalsu. As pati kiekviena karta turiu problemu su progesteronu, nuolat pries punkcija uzkyla iki tokis ribos kad pradeda eiti kalbaapie punkcijos nucancelinima. Idomu ar turkai labau remiasi echo vazdu ar hormoniniais tyrimais.
Atsakyti
Man jie nei karto nekomentavo kraujo tyrimu. Net nezinau kokius tyrimus atlieka doh.gif Gal keistai atrodo, bet kai man vis kartoja, kad 'everything is going well' as rami kaip belgas. Pries IVF starta pas mane nebuvo jokiu nukrypimu, iskyrus tai, kad hepatitas B teigiamas, bet tai IVFui neturi jokios reiksmes blush2.gif Zinok ir negaleciau nei patvirtinti nei paneigti kad remiasi echo vaizdu ar kraujo tyrimais - gal bendru vaizdu? Juk nedaro nei vieno, nei kito tik seip sau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 20 lapkričio 2014 - 13:45
Tai greiciausiai kad ziuri bendra vaiza, ne veltui krauja kasdien ima. O jei sako kad gerai, tai taip ir yra. Pranestu jei butu nukrypimu.

O siaip del idomumo pasakysiu, kad pagal estrogenu kieki galima mazdaug numatyti kiausialasciu kokybe. Vienas gerai subrendes folikulas pagamina apie 300 ng estrogeno. Pvz 4 geri foliai = 1200 estrogeno. Cia daugmaz, ir beje, sita formule netinka PCK. Kai buna virs 4000 tai jau hiperstmuliacijos gresme didele.

Cia toks mokomasis nukrypimas. Gal ir nereikia tiek gilintis bet asmenskai man visada buna labai idomu kaip einasi stimuliacija ir paprognozuoti kaip jinai baigsis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(goona @ 2014 11 20, 13:04)
Tai greiciausiai kad ziuri bendra vaiza, ne veltui krauja kasdien ima. O jei sako kad gerai, tai taip ir yra. Pranestu  jei butu nukrypimu. 

O siaip del idomumo pasakysiu, kad pagal estrogenu kieki galima mazdaug numatyti kiausialasciu kokybe. Vienas gerai subrendes folikulas pagamina apie 300 ng estrogeno. Pvz 4 geri foliai = 1200  estrogeno.  Cia daugmaz,  ir beje, sita formule netinka PCK.  Kai buna virs 4000 tai jau hiperstmuliacijos gresme didele.

Cia toks mokomasis nukrypimas. Gal ir nereikia tiek gilintis bet asmenskai man visada buna labai  idomu kaip einasi  stimuliacija  ir paprognozuoti kaip jinai baigsis 4u.gif

As vakar bandziau paklausti gydytoja apie kokybe... Ale gavau toki atsakyma, kad kol jos nebus pakistos po mikroskopu, tol nieko apie kokybe pasakyti negali schmoll.gif Manau nenorejo gasdinti is anksto, o gal nenorejo per daug suteikti vilciu speliodamas mirksiukas.gif Busiu kantri (daugiau nieko ir nelieka lotuliukas.gif ), palauksiu rezultatu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(goona @ 2014 11 20, 11:54)
o kontraceptikus jie yra skyre kuriai nors is merginu?

as is tikruju labai apsidziaugiau kad juos skyre, nes bus lengviau numatyti bilietus, atostogas ir tt. Cia as taip galvoju, gal realybej visai kitaip nutinka. Ar yra buve kuriai nors kad kontraceptikai uzilgintu cikla?

O del lektuvo bilietu, tai VISADA ir VISOSE kompanijose on way ticket yra brangesnis nei abipusis. Cia jau nieko nepadarysi, pries veja nepapusi rolleyes.gif

man irgi sake pries nauja IVF pagerti kontraceptiku, kadangi 1 IVF turejau 2 cistas, tai sake geriau, kad ju nebutu ir siaip kad zinotumei kada bilietus pirktis

as irgi jau dairausi bilietu, tai galvoju reik pirkti i abi puses, jei atgal neskrisiu, tai nuplauks. o atgal kai skrisiu irgi ziuretis kaip pigiau. jiems juk bus dar geriau, jei liks laisva vieta. arba paskui bandyti grizimo diena pasikeisti, gal ne taip brangiai kainuotu.
Atsakyti