Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 12tema

QUOTE(Comma @ 2014 11 20, 17:59)
O kelinta gris? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

Comma 4u.gif visada prie bajerio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 11 20, 16:42)
Na ka, laikom kumscius uz tave  4u.gif Progesteronas superinis  thumbup.gif
Pas mane viskas ok  ax.gif

Aive, dziugu kad gerai jautiesi smile.gif
Kiek ispunktavo?

Mishellina, tik nepamirsk mums siandien nuotraukos su dviem bruksniukais imesti smile.gif
Atsakyti
Mano 3ias HCG 2878 blink.gif Kaip jums atrodo normalu? nuo 600 iki 1600 padidejo o dabar nuo 1600 iki 2878.. Kazkaip susipergyvenau, o klinika mus siandien nedirba.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meile_ @ 2014 11 20, 17:00)
Mano 3ias HCG 2878  blink.gif Kaip jums atrodo normalu? nuo 600 iki 1600 padidejo o dabar nuo 1600 iki 2878.. Kazkaip susipergyvenau, o klinika mus siandien nedirba..  blush2.gif

Viskas gerai, nuo kazkur 1000, suleteja augimas, man atrodo, kas tris paras pradeda dvigubeti. Paieskok skaiciuokliu, jos parodo ar viskas atitinka norma. Ramybes tik.
Atsakyti
QUOTE(Meile_ @ 2014 11 20, 17:00)
Mano 3ias HCG 2878  blink.gif Kaip jums atrodo normalu? nuo 600 iki 1600 padidejo o dabar nuo 1600 iki 2878.. Kazkaip susipergyvenau, o klinika mus siandien nedirba..  blush2.gif

normaliai viskas irnesakyk.gif, babymed HCG calculator google isimesk, tikrai pasiziuresi kaip kas, bet mano kreive paskui zemejo irgi, naturalu, paskui leteja, o paskui zinok isvis , kas 9 dienas dvigubeja biggrin.gif man jau vaidendavosi kad mazai vis bet tikrai viskas ok, graziai auga 4u.gif

Misheliina2 ax.gif ax.gif labai lauksim ziniu ax.gif 4u.gif ir TV griztancio is darbo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 20 lapkričio 2014 - 18:55
Merginos turiu toki klausimeli. Selmanas rekomenduoja pagert KT pries IVF, o as geriu Ovaboost. Tai kaip butu jei pradeciau gert KT? Ovaboost reiketu nutraukt? Bet taip noris pagetint kiausialasciu kokybe? blush2.gif
Atsakyti
Aciu mergos uz atsakymus.. nuraminote.. 4u.gif 4u.gif Bet dar lakian jusu atsakymu parsiu daktariukui zinute, jis seminare siandien. Arase: Viskas labai gerai. Greiciausiai bus dvynukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meile_ @ 2014 11 20, 18:46)
Aciu mergos uz atsakymus.. nuraminote..  4u.gif  4u.gif Bet dar lakian jusu atsakymu parsiu daktariukui zinute, jis seminare siandien. Arase: Viskas labai gerai. Greiciausiai bus dvynukai smile.gif

Jatus kaip butu faina wub.gif Dideliausi sveikaliojimai thumbup.gif

Misheliina2, na si vakara ir mes labai laukiame TV gristancio is darbo blush2.gif Nejaugi nusprende dirbti virsvalandzius? blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vyras is tikruju virsvalandzius sinadien dirbo, as net i wc neejau laukiau jo doh.gif lotuliukas.gif
Nu ka mergaites pasidalinsiu savo testais, is tikruju testus dariau nuo pirmadienio 5dpi, siandien buvau nuejus progesterono atsakymo ir kai pridaviau kraujuka tai man padare nestumo testa laboratorijoje, is tikruju galvojau kad zeme slista is po koju nes buvo 1 pagaliukas be po kokiu 2-3min. pasirode antra juostele, is to dizaugsmo net laborante apkabinau doh.gif lotuliukas.gif Jos zino, kad cia jau 4 bandymas buvo...
tai va iki siol negaliu patiketi, laukiu skaiciuku, mergaites linkiu kiekvienai pamatyti toki vaizda, aciu didelis visoms uz palaikyma, as jus visas stipriai apkabinu blush2.gif (man cia jau hormonai...) Tikiuosi mano maziukas(ai) ir toliau stipriai kabinsis i mane ax.gif

user posted image
Atsakyti
Misheliina2, yahoo.gif bingo wub.gif

Rezultatyvumas kyla - 68,42 proc. thumbup.gif
Atsakyti
la mergaites,sveikinu visas,kurioms pasiseke,linkiu geriausio visoms kitoms,dziaugiuosi su jumis kartu.
pasidariau kraujo tyrimus,planuoju ir as kelti sparnelius,bet neramumai tyrymu atsakymuose,gal kurios susidurete ir galite patarti BASO Bazofilai(%)-1.2 o norma 0-1; IgG-52.2 ;prolaktinas-20.81 .gal galite kuri pakomentuoti.
Atsakyti
QUOTE(Meile_ @ 2014 11 20, 19:46)
Aciu mergos uz atsakymus.. nuraminote..  4u.gif  4u.gif Bet dar lakian jusu atsakymu parsiu daktariukui zinute, jis seminare siandien. Arase: Viskas labai gerai. Greiciausiai bus dvynukai smile.gif

greiciausiai taip ir bus drinks_cheers.gif

misheliina2 na laukiam rytojaus, bet testukai tikriausiai viska jau pasako
Atsakyti