laba. pirmiausia didziausi sveikinimai mishelinai su
QUOTE(Comma @ 2014 11 19, 11:12)
Sifonyte, kaip tu mazge laikaisi? Jau ant vaiku zemes? Rytoj didzioji diena?
Is kur comma atspejai kad as maza

Mane operavo 19 diena, 18 atskridom
QUOTE(RositaK @ 2014 11 19, 13:05)
šifonyte, sėkmingos LP
Na prisiduodu ir as, kadangi viesbutyje labai blogas wifi, tai tik spejau perskaityt, o parasyt jau neiseidavo - uzluzdavo.
19 d klinikoje turejom but apie 8 val, nuvede i palata, paeme krauja, nuvede dar apziurai echo, kadangi gyd Aylin kongrese, tai pirma kart apziurejo gydytoja su skarele, vel pasake kad rezervas is very good (labai miela ir silta gydytoja), atejo anesteziologas, isklausinejo, liepe apsirenkt ir laukt. Apsirengus pralaukiau apie 1,5 val, va tada tai buvo baime, norejos kuo greiciau uzmigt ir pabust po visko. Pagaliau atejo vyrukas ir nuveze i operacine, o va ten jau prasidejo - daug zmoniu aplink, baime, pradejo nezmoniskai krest saltis, net dantys kalentis, nors pats operacinis stalas sildantis, bet as visa purciausi. Atejo Elis, gydytoja su skarele ir Semra. kada Semra pasake kad viskas bus gerai, tuoj uzmigsi tada nusiraminau ir pasineriau i miegeli. prabudau kaip intensyvioj palatoj, ir tada iskart parveze i mano palata. vel beprotiskai krest saltis pradejo, MV prase dar uzsiklot ko nors, kondicionieriu nureguliavo ant 28, man vis salta, pradejau verkt, nors nezinau del ko, MV sakau - zinok man viskas gerai, bet nezinau ko verkiu

paskui uzsnaudziau. Atejo Elis ir pasake kad apie 17val ateis Semra ir gyd ir papasakos viska. Po operacijos jauciausi gerai, beveik neskaudejo. Kaip ir Kitty sake, ligonineje duoda valgyt ir MV. Kol gulejom (iki 19val) MV gavo du kart valgyt (net labai daug - sriuba, antras, darzoves, desertas), o man dave tik beskones sriubytes ir dar kazkokio skystimo, kuris panasus i vandeni su daug cukraus

dietinis maistas

Na pagaliau sulaukem Semros - pasirodo mano kiausintakiai buvo very bad, pasalino abudu, desiniame buvo hydrosalpingsas, o kairysis kaip Semra sake very very bad. Gimdoje per H rado polipa, kuri pasalino ir viska sutvarke. Pasak gydytojos - buvo blogai, o dabar viskas tvarkoje. Kaip ir nera jokiu kliuciu IVF. Ir del rezervo turiu didelus sansus

Leido startuot po 2 ciklu. Semra sake jokio ilgo protokolo (LT abu kartus taike ilga), atvaziuoji ir pradedam. Tik paskyre iki atvaziavimo Glifor gerti po puse tabletes ryte ir vakare, kada pabaigsiu antibiotikus. Isejus is ligonines ir kita para skaudejo tik raktikaulius ir pritrukdavo oro, nes iseidinejo dujos, daugiau jokiu skausmu ar blogumu nejauciau, visa kita diena pravaiksciojom, shopinomes
Pati operacija kainavo 3250 euru, plius 920 TR uz patologini tyrima, nes nusiunte polipa ir kiausintakius istirt del ko taip pasidare (ar infekcija ar dar kas). Po visko su MV kalbam, kad nesigailim ne vieno Lito ka isleidom cia, tik tiek kiek Lietuvoje, nes jei ne TR tai nezinia kiek dar IVF butu taike prie tokios mano situacijos, kai but

nebuvo jokiu galimybiu.
Dar kart noriu tart
DIDELI AČIŪ pradininkem sio skyrelio

. Nes jei ne jos, tai turbut toliau butu asaru pakalnes po nepavykusio IVF ir pakrikusi psichika arba prarastos viltys kada nors tapti

Dabar labai tikiu kad viskas bus gerai ir TR pagalba mes tapsime teveliais