Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 12tema

Mishelina thumbup.gif wub.gif wub.gif 4u.gif

Visom visoms sekmes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 21, 21:07)
: Ech.... As irgi viena alkunes grausiu ir niekam nieko nepasakosiu tongue.gif

Eik jau, kur tu istversi nepasakojus irnesakyk.gif biggrin.gif.
Commute,punkcijos nera ko bijoti,patikek, pati pamatysi 4u.gif pamiegosi truputuka ir vel eisi kaip tankas 4u.gif
Papildyta:
Emirra 4u.gif vis galvojau apie jus. Aciu dievuliui,kad viskas gerai! Puikiai tave suprantu,nes mum. LT antra diena liko 2 geri ir 10 vidutiniu, o trecia diena is tu vidutiniu-nei vieno blink.gif tai man TR ir kai 5 liko,buvo baisu,bet kai tie 5 visas 5 duenas puikiai ir laikesi, tuomet supratau,ka reiskia ju stipri embriologija wub.gif kuo didziausios sekmesaikom kumstukys uz jusu mazylius wub.gif ir mums zvakutes labai padejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 11 20, 23:40)
Merhaba thumbup.gif
Po įtempto pusdienio galiu pagaliau atsipūsti karsta.gif
Behceci klinikoje irgi žmonių nemažai. Bet priėmė laiku.
Ilgai konsultavo gyd.G.Karlikaya. Išdėstė FET pranašumus, mat tyrimai rodo, kad su FET didesnis pastojimų skaičius nei šviežiam IVF, nes gleivinė nebeveikiama hormonų. Užšaldo visus geriausius embrionus trečią dieną, jei llieka mažiau nei 5 tai šaldo antrą dieną. Atšildymas  paveikia tik 5% embrionų.
Žodžiu, histero.kolkas nedarė, nors.matė miomą, cistą ir dar kažkokį šviesų darinuką. Histero. ir injury planuotume punkcijos metu.
Išrašė prieš IVF Climara pleistrus nuo 21c.d.kas antrą dieną iki IVF ir Cetrotide nuo 22c.d.tris dienas iš eilės.
Internetas labai ne koks, tai kol išsiunčiau doh.gif  tai kolkas tiek

Gal kam liko Climara keli pleistriukai, tai nepirkčisu naujos dėžutės ax.gif
as turiu, nepirk

Michelina, labai sveikinu 4u.gif ir laukiam HCG

Papildyta:
Mishelina sveikinu nestuke.gif ! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 11 21, 23:29)
žinot, tų "blogumų" labai lengva prisigalvot -sunku nuo stimuliacijos, blogas oras, blogi žmonės ar pan.;- bet daug sunkiau sustoti ir susimąstyti, kad turim super sąlygas, nes galim atvažiuot iki TR konsultuotis ir gydytis, ko kiti negali net LT... Galim tuo pačiu pažint kraštą, pabendraut su žmonėm ar pan. Ar galiausiai -mes turim kiaušides ir jos stimuliuojasi, auga folikulai, o paskui auga embrionai thumbup.gif
Visoms po turkišką  4u.gif

Va kaip pasakyta thumbup.gif 4u.gif

Visom siandien dideles sekmes, laikysiu uz jus kumscius wub.gif 4u.gif

Atsakyti
laba. pirmiausia didziausi sveikinimai mishelinai su nestuke.gif
QUOTE(Comma @ 2014 11 19, 11:12)
Sifonyte, kaip tu mazge laikaisi? Jau ant vaiku zemes? Rytoj didzioji diena? g.gif  blush2.gif

Is kur comma atspejai kad as maza ax.gif Mane operavo 19 diena, 18 atskridom smile.gif
QUOTE(RositaK @ 2014 11 19, 13:05)

šifonyte, sėkmingos LP thumbup.gif

Na prisiduodu ir as, kadangi viesbutyje labai blogas wifi, tai tik spejau perskaityt, o parasyt jau neiseidavo - uzluzdavo.
19 d klinikoje turejom but apie 8 val, nuvede i palata, paeme krauja, nuvede dar apziurai echo, kadangi gyd Aylin kongrese, tai pirma kart apziurejo gydytoja su skarele, vel pasake kad rezervas is very good (labai miela ir silta gydytoja), atejo anesteziologas, isklausinejo, liepe apsirenkt ir laukt. Apsirengus pralaukiau apie 1,5 val, va tada tai buvo baime, norejos kuo greiciau uzmigt ir pabust po visko. Pagaliau atejo vyrukas ir nuveze i operacine, o va ten jau prasidejo - daug zmoniu aplink, baime, pradejo nezmoniskai krest saltis, net dantys kalentis, nors pats operacinis stalas sildantis, bet as visa purciausi. Atejo Elis, gydytoja su skarele ir Semra. kada Semra pasake kad viskas bus gerai, tuoj uzmigsi tada nusiraminau ir pasineriau i miegeli. prabudau kaip intensyvioj palatoj, ir tada iskart parveze i mano palata. vel beprotiskai krest saltis pradejo, MV prase dar uzsiklot ko nors, kondicionieriu nureguliavo ant 28, man vis salta, pradejau verkt, nors nezinau del ko, MV sakau - zinok man viskas gerai, bet nezinau ko verkiu doh.gif paskui uzsnaudziau. Atejo Elis ir pasake kad apie 17val ateis Semra ir gyd ir papasakos viska. Po operacijos jauciausi gerai, beveik neskaudejo. Kaip ir Kitty sake, ligonineje duoda valgyt ir MV. Kol gulejom (iki 19val) MV gavo du kart valgyt (net labai daug - sriuba, antras, darzoves, desertas), o man dave tik beskones sriubytes ir dar kazkokio skystimo, kuris panasus i vandeni su daug cukraus doh.gif dietinis maistas blink.gif Na pagaliau sulaukem Semros - pasirodo mano kiausintakiai buvo very bad, pasalino abudu, desiniame buvo hydrosalpingsas, o kairysis kaip Semra sake very very bad. Gimdoje per H rado polipa, kuri pasalino ir viska sutvarke. Pasak gydytojos - buvo blogai, o dabar viskas tvarkoje. Kaip ir nera jokiu kliuciu IVF. Ir del rezervo turiu didelus sansus nestuke.gif Leido startuot po 2 ciklu. Semra sake jokio ilgo protokolo (LT abu kartus taike ilga), atvaziuoji ir pradedam. Tik paskyre iki atvaziavimo Glifor gerti po puse tabletes ryte ir vakare, kada pabaigsiu antibiotikus. Isejus is ligonines ir kita para skaudejo tik raktikaulius ir pritrukdavo oro, nes iseidinejo dujos, daugiau jokiu skausmu ar blogumu nejauciau, visa kita diena pravaiksciojom, shopinomes smile.gif
Pati operacija kainavo 3250 euru, plius 920 TR uz patologini tyrima, nes nusiunte polipa ir kiausintakius istirt del ko taip pasidare (ar infekcija ar dar kas). Po visko su MV kalbam, kad nesigailim ne vieno Lito ka isleidom cia, tik tiek kiek Lietuvoje, nes jei ne TR tai nezinia kiek dar IVF butu taike prie tokios mano situacijos, kai but nestuke.gif nebuvo jokiu galimybiu.
Dar kart noriu tart DIDELI AČIŪ pradininkem sio skyrelio 4u.gif . Nes jei ne jos, tai turbut toliau butu asaru pakalnes po nepavykusio IVF ir pakrikusi psichika arba prarastos viltys kada nors tapti nestuke.gif Dabar labai tikiu kad viskas bus gerai ir TR pagalba mes tapsime teveliais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šifonyte: 22 lapkričio 2014 - 11:16
Šifonyte,labai džiaugiuosi,kad "pasiremontavai" ir dabar laisvas kelias leliukams thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
šifonyte, na va puiku-visos kliūtys tapti nestuke.gif pašalintos thumbup.gif dabar atsigauk, nepamiršk prasimankštint kad sąaugos nesidarytų ir galima startuot 4u.gif
Tai kaip supratau visai išėmė kiaušintakius, ne kad užklipsavo?
Kada namo? Mes jau ryt ax.gif kažkaip norisi man namučių blush2.gif oras vėsokas, drėgna labai, saulės nulis unsure.gif

Kaip kitoms turkaitėms sekasi? 4u.gif kas ką kiek augina? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 22 lapkričio 2014 - 14:37
QUOTE(RositaK @ 2014 11 22, 15:36)
šifonyte, na va puiku-visos kliūtys tapti  nestuke.gif pašalintos thumbup.gif dabar atsigauk, nepamiršk prasimankštint kad sąaugos nesidarytų ir galima startuot 4u.gif
Tai kaip supratau visai išėmė kiaušintakius, ne kad užklipsavo?
Kada namo? Mes jau ryt ax.gif

taip, visai pasalino, nes jie buvo blogi. kairysis visai be fimbriju .
mes vakar grizom, jau ir norejos namo, nes oras nekoks, o ir sveikt namie kazkaip geriau sekas ax.gif sava lova, savi kampai ir sienos blush2.gif
jei niekas nesutrugdys ir gerai viskas seksis planuojam vasari startuoti ax.gif
beje skaiciau, kad naojoji klinika ir jums vilties suteike nestuke.gif tikiu ir manau kad ta viltis nestuke.gif taps realybe, labai jums to linkiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Sifonyte, juk nikas tai mazas tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As esu didvyre thumbup.gif Zodziu esu nereali, bebaime, kantri ir visokia dar pliusine (minusu niekada ir neturejau tongue.gif ) thumbup.gif Nu siandien galiu save be galo, krasto girti - as tai iveikiau wub.gif
Ispunktavo kaip ir zadejo 5 thumbup.gif Apie tolimesnius minimalius rezultatus sake informuos rytoj thumbup.gif Savijauta siaip sau, bet tikrai nepasiduosiu ir gyvensiu mirksiukas.gif Skauda desini sona verysad.gif Jei jo neskaudetu, tai jau lakstyciau kaip stirnaite lotuliukas.gif

Merginos, nu pasipasakokit kaip ten augat blush2.gif Nu juk reikia geru emociju sunkiems ligoniams blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Gizom is ligonines,isodino du musu zirniukus,dabar melsiuos ir tikesiuos, kad viskasa baigsis sekmingai.
Merginos, prasau labai Jusu paaiskinkite man, ar labai blogai, jei musu embrionai buvo tik 2 laipsnio??
Kiek skaiciau Jusu visu buvo geriausios kokybes. Ar tikrai tai sumazina implantacijos tikimybe,padidinti persileidimo rizika ir kad gali lemti vaikucio sveikata??

Atsiprasau uz tokius klausimus,bet labai noreciau isgirsti Jusu nuomone wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emirra: 22 lapkričio 2014 - 17:36
QUOTE(Comma @ 2014 11 22, 17:58)
Sifonyte, juk nikas tai mazas tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As esu didvyre thumbup.gif Zodziu esu nereali, bebaime, kantri ir visokia dar pliusine (minusu niekada ir neturejau tongue.gif ) thumbup.gif Nu siandien galiu save be galo, krasto girti - as tai iveikiau wub.gif
Ispunktavo kaip ir zadejo 5 thumbup.gif Apie tolimesnius minimalius rezultatus sake informuos rytoj thumbup.gif Savijauta siaip sau, bet tikrai nepasiduosiu ir gyvensiu mirksiukas.gif Skauda desini sona verysad.gif Jei jo neskaudetu, tai jau lakstyciau kaip stirnaite lotuliukas.gif

oho, nemazas turtas, svarbiausia kad visi jie apsivaisintu ir visi dalintus, na o paskui du isodina ir dar uzsaldo, super, ane biggrin.gif lauksim geru ziniu 4u.gif

QUOTE(emirra @ 2014 11 22, 18:35)
Sveikutes 4u.gif

Gizom is ligonines,isodino du musu zirniukus,dabar melsiuos ir tikesiuos, kad viskasa baigsis sekmingai.

tu jau PUPO, sveikinu, svarbiausia tokia islikti dar ateinancius 9 menesius nestuke.gif dabar daug brazilisku riesutu, geru emociju ir laukiam auksto HCG 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šifonyte: 22 lapkričio 2014 - 18:21
Sveikos 4u.gif
Aciu visoms uz sveikinimus!!! Bet reikia dabar sulaukti antradienio pakartotiniu skaiciuku g.gif

šifonyte sveikinu, kad Tr rado priezastis ir pasalino tas priezastis, dabar pora menesiu ir bus grazus HCG skaiciukai!!! Labai tuo ir linkiu!!!

Comma Sveikinu su geru turtu, dabar tegul maziukams bus pati karsciausia naktele ir visi 5 apsivaisina!!!Siandien pailsiek o rytoj jau pramogaut reikia ax.gif

Emmira Sveikinu PUPO!!! Laukiam graziu skaiciuku po savaites!!! svarbiausia, kad cia 5 dienu maziukai, blastocistos jeigu jie isgyveno iki 5 dienu reiskia jie patys stipriausi ir nori stipriai kabintis ir pasilikti visiems 9men.pilveli!!! Laikisiu kumstukus, kad butu patys graziausi skaiciukai wub.gif wub.gif wub.gif

O man ziauriai pilva vakarais ir nakti skauda, labai bijau... verysad.gif Stengiuosi pailseti dena nepervargt, bet vis tiek gimda taip spazmuoja kaip per mmm verysad.gif
Atsakyti