Mishelina,
ale ot slapukes visos tikrai
Mishelina,
: sveikinimaiiiii, sakiau kad greit ateisi pas pasisektukes, kitaip ir buti negalejo !!!!!!
Mishelina,
QUOTE(misheliina2 @ 2014 11 21, 17:01)
Rositele , kaip laukiu jusu starto
Turkaites kumstukai suspausti uz jus ir jusu maziukus
Michelina2, vaaau
Comma,gerai ten procentai? Buvai suskaičiavus bet laukiau HCG
Žinoma, kad per embrioskopą mato vystymąsi-aš padaviau iš Memorial dviejų įsodintų embrionų foto ir jis man pasakė kokie jie.
pončkutės superinės, o jei dar šiltos tai išvis
aš pati kaip pončkutė grįšiu, nu bet negaliu joms atsispirt, nes išdaviau tulumbus į jas
Jų kepa "lafkutėje" ant ratų Eminonu pusėj iškart prie tilto, kur ir fishkebabus iš laivukų kepa, šalia autobusų stoties
Nežinau kaip ten su PKS, bet manosios ne tipiškos, tiesiog turiu polinkį į jas. Bet Glifor paliko gerti
Pavasariop, gandrams sugrįžtant
Comma,gerai ten procentai? Buvai suskaičiavus bet laukiau HCG
QUOTE(Edena @ 2014 11 21, 14:10)
tai gal mato per embryoskopa kurie stiprus ir po 3 dienu pagal vystymasi
O kas per ponckutes su medumi
skamba skaniai
.
O kas per ponckutes su medumi
Žinoma, kad per embrioskopą mato vystymąsi-aš padaviau iš Memorial dviejų įsodintų embrionų foto ir jis man pasakė kokie jie.
pončkutės superinės, o jei dar šiltos tai išvis
Nežinau kaip ten su PKS, bet manosios ne tipiškos, tiesiog turiu polinkį į jas. Bet Glifor paliko gerti
QUOTE(siaures meskute @ 2014 11 21, 20:37)
Pavasariop, gandrams sugrįžtant
Misheliina sveikinimai didziausi
QUOTE(RositaK @ 2014 11 21, 19:18)
Nu lyg ir gerai
Kada i LT? Raso, kad VLN pasnigo... Siandien bent jau Beylikduzu tipiskas lietuviskas ruduo
Labas vakaras,brangiosios mano
Visu pirmiausia,pats didziausias DEKUI Jums visom,visom
Jus net isivaizduoti negalite,kaip as branginu ir gerbiu kekviena Jusu patarima,pamokyma,supratima ir paguoda...
ACIU,ACIU,ACIU
Atsiprasau uz tyla.Tiesiok visais budais bandome savo mintis nukreipti kazkur kitur.Vakar daug keliavome.Grizome jau labai velai ir tiesiai mieguciu.Siandien is pacio ryto ejome vel i baznyciai,kad uzdegti zvakutes uz musu vaikucius ir uz visus kitus
Siandien mums jau lengviau,suzinojome,kad musu du maziukai laikosi lyg ir neblogai,o treciam sekasi sunkiau,bet jis kabinasi i gyvenima
Merginos,as viduje jauciu toki dziaugsma,kad zodziais sunku nusakyti,bet ir baime labai dideli...
Gal mano pasamone vis dar islikes musu pirmas IVF LV.Tada iseme 7.Ant rytojaus skambinu ir suzinau kad liko tik 2 ir daug vilciu nesuteikia,bet sako- atvaziuokite,bandysim sodinti gi stebuklu buna.Man buvo pimas IVF,daug ko nezinojau,delto labai tikejau tuo stebuklu...
Delto,kai dabar cia, vel isgirdau, kad pima diena liko tik du,galvoju-Dieve juk ir tiem dviem mazai vilties kad gali isgyventi,kada pirma diena tiek daug pasitrauke...
Bet dabar vel turiu vilti!!
Ir labai myliu savu vaikucius ir tikiu,kad jie musu nepaliks
misheliina-mergyte,kokios nuostabios naujienos!!
Saugok save ir savo maziukus
SVEIKINU
Visu pirmiausia,pats didziausias DEKUI Jums visom,visom
Atsiprasau uz tyla.Tiesiok visais budais bandome savo mintis nukreipti kazkur kitur.Vakar daug keliavome.Grizome jau labai velai ir tiesiai mieguciu.Siandien is pacio ryto ejome vel i baznyciai,kad uzdegti zvakutes uz musu vaikucius ir uz visus kitus
Siandien mums jau lengviau,suzinojome,kad musu du maziukai laikosi lyg ir neblogai,o treciam sekasi sunkiau,bet jis kabinasi i gyvenima
Merginos,as viduje jauciu toki dziaugsma,kad zodziais sunku nusakyti,bet ir baime labai dideli...
Gal mano pasamone vis dar islikes musu pirmas IVF LV.Tada iseme 7.Ant rytojaus skambinu ir suzinau kad liko tik 2 ir daug vilciu nesuteikia,bet sako- atvaziuokite,bandysim sodinti gi stebuklu buna.Man buvo pimas IVF,daug ko nezinojau,delto labai tikejau tuo stebuklu...
Delto,kai dabar cia, vel isgirdau, kad pima diena liko tik du,galvoju-Dieve juk ir tiem dviem mazai vilties kad gali isgyventi,kada pirma diena tiek daug pasitrauke...
Bet dabar vel turiu vilti!!
misheliina-mergyte,kokios nuostabios naujienos!!
emirra, tikėjimas mums belikęs
laikyk kiek įmanoma
o mažieji stipriai kabinasi į gyvenimą
kada planuoja įsodinimą?
Comma, nu dar pridėk celibato dienas
tai poryt jau kumščius už tavo kiaušinėlius?
Comma, nu dar pridėk celibato dienas
QUOTE(misheliina2 @ 2014 11 21, 16:01)
tikriausiai devintam danguje esi
QUOTE(Comma @ 2014 11 21, 19:07)
Kazkokios si karta visos slapukes atvaziavo i turkija
Ech.... As irgi viena alkunes grausiu ir niekam nieko nepasakosiu
Ne... Vot numesiu kokia minti ir galesit spelioti kas ir kaip - neliudesit

Ne... Vot numesiu kokia minti ir galesit spelioti kas ir kaip - neliudesit
Comma, baik, bent jau man tikrai idomu kaip tau sekasi. Ir kiekviena diena seku tiek tavo tiek kitu istorijas. Ir manau ne viena tokia tyli skaitytoja esu. As ir pati papasakociau, bet kol kas esu naujoke siame reikale tai neturiu ka psisakyti. Tiesiog gal yra zmoniu kurie nenori visko pasakoti iki galo, kitos del to nekaltos
QUOTE(RositaK @ 2014 11 21, 21:08)
bet celibatas turi buti nutrauktas po punkcijos iki sodinimo, kad geriau istvirtintu. ar as klystu
nors mums sake yok yok
QUOTE(magute @ 2014 11 21, 22:34)
bet celibatas turi buti nutrauktas po punkcijos iki sodinimo, kad geriau istvirtintu. ar as klystu
nors mums sake yok yok
nors mums sake yok yok
Aš iš tikrųjų pamenu tik savo celibatą
žinot, tų "blogumų" labai lengva prisigalvot -sunku nuo stimuliacijos, blogas oras, blogi žmonės ar pan.;- bet daug sunkiau sustoti ir susimąstyti, kad turim super sąlygas, nes galim atvažiuot iki TR konsultuotis ir gydytis, ko kiti negali net LT... Galim tuo pačiu pažint kraštą, pabendraut su žmonėm ar pan. Ar galiausiai -mes turim kiaušides ir jos stimuliuojasi, auga folikulai, o paskui auga embrionai
Visoms po turkišką