Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 12tema

Allivo, sveika 4u.gif seniai girdėta 4u.gif gal kažkas šviečiasi padangėj? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linosiuke @ 2014 11 16, 20:49)
Oho kokios puikios naujienos Meile wub.gif
Didziausi sveikinimai  4u.gif
Labai teisingai Rosita parasei, kad mums laukiancioms tai labai vilties suteikia smile.gif

Mishellina, kada tau kraujo pridavimo diena? A testus gal bandysi gadinti anksciau smile.gif?

Nica79, dekui uz info del AMH. As vis vien nesuvokiu kaip jis gali viena menesi buti vienoks, kita kitoks. Velgi jei as prie tu pas kurias jis keiciasi tai pries kiekviena IVF as tureciau ji darytis, kad tiklingai vaistu dozes nustatytu.

Ir kur Comma gal zinot smile.gif?

Sveikutes,

Linosiuke - ta ir tureau galvoje - kad kita karta, kai vaziuosi - BUTINAI DARYKIS VEL, NET JEI JIE SAKYS, KAD NEREIKIA. Nes Tu dareisi jau po stimuliaciju, tai jis bus tikrai kitoks pas Tave. Siaip, tai as atvykciau anksciau bent kelioms dienoms, pasidaryciau vel amh ir tada IVF (AMH greiciau padaro - Sevda sake, kad per 3 dienas - jei paskambintum i laboratorija Narmeen - ji pasakytu ats.

Comma dingus, neatsako ir i AZ. Na, suprantu as..as irgi galvojau tylesiu kaip zuvis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 11 17, 10:54)
Allivo, sveika 4u.gif seniai girdėta 4u.gif gal kažkas šviečiasi padangėj? wub.gif

nelabai ka turiu parasyt, tai taip ir sedziu tyliai, bet uz visas labai sergu ir palaikau. Parasiau laiska i Bahceci klinika, tai man pasiule gyd. G. Guvenc Karlikaya. Ir siulo atvaziuot pirmai konsultacijai. Bet galvoje kazkoks chaosas, viena diena noriu i Bahceci, o kai tokie geri rezultatai Memorial kita diena jau noriu ten doh.gif Labai norejau pirmai konsultacijai gruodi nuskrist, bet vyras labai spyriojasi, sako, viska darom po nauju, dar pataupykim, nes esu sventai isitikinusi, kad bus reikalinga LP. Kita savaite uzsirasiau pas Karpenko, tuo paciu tikiuosi pasiimsiu ir is Bak'o savo istorija.
RositaK, labai laukiu jusu vizito. Ir jei butu galimybe gal galetumet paklaust jei per pirma vizita jie pamato butinybe LP, kaip jie elgiasi: ar pirma LP ir tik tada IVF. Kadangi jie saldo viska, tai gal jie gali per punkcija LP padaryt (na as cia garsiai mastau g.gif )

oho, kad prirasiau smile.gif
Atsakyti
Va, Allivo parašė dėl istorijos, tad ir man iškilo klausimas: ar VK duotų mano stimuliacijos istoriją (ar kokį išrašą), nes aš taip jau detaliai nepamenu kas ten buvo... O jaučiu turkams ytin svarbu tai... Gal kas esate susidūrę?
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2014 11 17, 15:54)
ar pirma LP ir tik tada IVF. Kadangi jie saldo viska, tai gal jie gali per punkcija LP padaryt (na as cia garsiai mastau  g.gif )

aš klausiau dėl histeroskopijos per punkciją, tai sakė jeigu yra poreikis tai daro, taippat gali padaryti jeigu galvoja, kad reikia ir endo strach per punkciją, dėl LP neklausiau, nes kai kiaušintakių neturiu, tai kažin ar ji naudinga
aš konsultavausi su gyd. Karlikay 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 11 17, 15:06)
Va, Allivo parašė dėl istorijos, tad ir man iškilo klausimas: ar VK duotų mano stimuliacijos istoriją (ar kokį išrašą), nes aš taip jau detaliai nepamenu kas ten buvo... O jaučiu turkams ytin svarbu tai... Gal kas esate susidūrę?

as kur gydziausi LT klinikoje paprasiau israso, tai gavau ranka rasyta, vos suskaitoma, visa savaite bandziau isprasyti spausdinto, tai galiausiai gavau atsakyma, kad mano problema, kad as nesuskaitau gun_bandana.gif ne gana to, tokia rasliava reikia i anglu kalba isversti
Atsakyti
Sveikos merginos, noreciau ir as prie jusu prisijungti. Dekui Nuojautai uz nuoroda i sia tema:) po nesekmingo IVF, turiu minciu irgi kreiptis i Turkijos klinika.
As kreipiausi i VK, kad man padarytu korteles kopija, tai pasake, kad gydytoja gali parasyti tik israsa. Bet kiek domejausi istatymais, turetu pacientui pageidavus padaryti kopijas. Taciau jie to daryti nenori.
Taip pat noreciau paklausti ar man tik toks ispudis susidare ar TR klinikos daugiau padeda kai problemos pas vyra, nes pas mano vyra viskas gerai, problemos pas mane.
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 11 17, 16:49)
as kur gydziausi LT klinikoje paprasiau israso, tai gavau ranka rasyta, vos suskaitoma, visa savaite bandziau isprasyti spausdinto, tai galiausiai gavau atsakyma, kad mano problema, kad as nesuskaitau  gun_bandana.gif ne gana to, tokia rasliava reikia i anglu kalba isversti

VK? Kokiame mieste čia?
Papildyta:
QUOTE(Jurgita7878 @ 2014 11 17, 17:09)
Sveikos merginos, noreciau ir as prie jusu prisijungti. Dekui Nuojautai uz nuoroda i sia tema:) po nesekmingo IVF, turiu minciu irgi kreiptis i Turkijos klinika.
As kreipiausi i VK, kad man padarytu korteles kopija, tai pasake, kad gydytoja gali parasyti tik israsa. Bet kiek domejausi istatymais, turetu pacientui pageidavus padaryti kopijas. Taciau jie to daryti nenori.
Taip pat noreciau paklausti ar man tik toks ispudis susidare ar TR klinikos daugiau padeda kai problemos pas vyra, nes pas mano vyra viskas gerai, problemos pas mane.

Man? 4u.gif Nepamenu nieko biggrin.gif

*****, nu VK visai iš proto išeina jau....
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 11 17, 16:12)
VK? Kokiame mieste čia?
Papildyta:
Man?  4u.gif  Nepamenu nieko  biggrin.gif

*****, nu VK visai iš proto išeina jau....

Na gal neuzfiksavai:) tiesiog kitam forume pasiulei cia uzeiti.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita7878 @ 2014 11 17, 16:09)

Kokį dar išrašą, jūs turite teisę gauti visą ligos istorijos kopiją. Aš rašiau prašymą, kad "vadovaujantis LR Pacientų teisių ir žalos sveikatai atlyginimo įstatymo 6 straipsnio 7 dalimi prašau padaryti mano ligos istorijos kopijas". Nunešiau tiesiai į administraciją, kad uždėtų spaudą, jog gavp tokį prašymą (numatytas jiems terminas atsakymui), be to nurodai kokiu būdu nori gauti (el. paštu ar gyvai, ir, svarbu parašai, kad sumokėsi už kopijas). Tai tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 11 17, 16:12)
VK? Kokiame mieste čia?

ne, ne VK, kitoje.
pikciausia buvo, kad kai ejai ir mokejai pinigus, sypsojosi iki ausu, kai paprasiau kopiju, tedave tik NESUSKAITOMA israsa.
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2014 11 17, 15:54)
RositaK, labai laukiu jusu vizito. Ir jei butu galimybe gal galetumet paklaust jei per pirma vizita jie pamato butinybe LP, kaip jie elgiasi: ar pirma LP ir tik tada IVF. Kadangi jie saldo viska, tai gal jie gali per punkcija LP padaryt (na as cia garsiai mastau  g.gif )

Aš susitariau su gydytoju, kad jei po echo apžiūros jis matys būtinybę daryti histeroskopiją(ar GN arLP), tai kitą dieną tai ir padarytume, specialiai pasilikom vieną dieną tam 4u.gif ketv. vizitas, o penktadienį H jei reik.
O ailima jau minėjo, kad injury ar H galėtų ir punkcijos metu padaryti 4u.gif

Jurgita7878, sveika prisijungus 4u.gif kokios nepastojimo problemos?
Ne, turkai ne tik vyriškose problemose stiprūs, jie stiprūs VISOSE situacijose thumbup.gif
Atsakyti