Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 12tema

QUOTE(RositaK @ 2014 11 17, 18:34)
Oo, super drinks_cheers.gif o klinikoje yra  bevielis internetas? Aš pamenu Memoriale rašydavau laiškus jei dar į miestą po vizito lėkdavau  ax.gif

Zinok mes is to interneto bado jau net 5M migros wifi ieskojom, bet uvy.... blush2.gif Nera neapsaugotu wifi nei klinikoje nei pardeje doh.gif

Dabar pas mane namie jau irengtas naujas provaideris, bet rysys neapsaugotas doh.gif Vakar ir uzvakar po kazkurio laiko jis pasidarydavo 'no internet access', o dabar kol kas tik pagrybauja pats rysys mirksiukas.gif Na gal viskas susitvarkys, o jei ne tai skusimes lotuliukas.gif
As stengiuosi i visus situos nesklandumus nelysti, tai MB darbas lotuliukas.gif Mano darbas atkisti sedimaja ir pilva injekcijoms ir dar niamnioti padaryti. Daugiau neturiu pareigu, nes seksas gi neleistinas biggrin.gif

Atisa 4u.gif wub.gif Nuojautos nedingo? blush2.gif

Niculia79 Kaip tu mazutia? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 17 lapkričio 2014 - 19:46
QUOTE(Atisa @ 2014 11 17, 20:34)
Rositele, ar tase jau sukrauta?  bigsmile.gif

Dar ne irnesakyk.gif ryt reiks pradėt.

Turkaitės, raportuokit koks Stambule oras? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 11 17, 21:06)
Dar ne irnesakyk.gif ryt reiks pradėt.

Siandiena buvo geras, sviete saulute apie +20 4u.gif Rytoj ir poryt taip zada panasius orus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 11 17, 19:13)
Tu prašyk kokios kompensacijos tada  rolleyes.gif juk buvo įskaičiuota ši paslauga

Menagon nika2 leidosi kiek pamenu:4u:

Rytoj audringa diena kiek pamenu: Greisiukė eina su paukščiukais į pirmą pasimatymą, wub.gif  emmirai punkcija wub.gif , o Meilė kartoja hcg wub.gif

Jurgita78, Memorial klinikas turime dvi į kurias važiuoja merginos-Stambulo ir Antalijos miestuose 4u.gif

Aciu Rositak uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 11 17, 19:06)

Is ryto ir jau pavakaryje, kai saule arti laidos, darosi vesoka del dregmes. Aisku tokiu siltu rubu kaip LT siai dienai nereikia. Bet... Kiekvienai savo - as megstu siek tiek silciau apsirengti, nes visada labai bijau susirgti blush2.gif Dabar vaikstau su plona golfa ir is striukes pasiltinima issisegiau... Nors diena ir pakankamai silta, bet be striukes as bijau vaikscioti... Senatve savo daro lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Atisiuk,jauciuosi neblogai,tik man labai sonus,pilva skauda.Daug foliu ir tikrai galvoju,kad tas skausmas su hiper susijas verysad.gif
Jezau-kaip as rytojaus bijau!!!!!!! blink.gif... verysad.gif

Rosita,siandien oras tikrai geras buvo,bet va vakare lynot pradejo.Ryt,poryt turetu buti neblogas,o paskui vel lietu rodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emirra: 17 lapkričio 2014 - 20:35
QUOTE(Comma @ 2014 11 17, 21:43)
Atisa 4u.gif  wub.gif Nuojautos nedingo? blush2.gif

Ne ne, tikri nedingo, esu uztikrinta mirksiukas.gif 4u.gif svarbiausia-gera nuotaika!

QUOTE(Aivė @ 2014 11 17, 22:11)
Siandiena buvo geras, sviete saulute apie +20  4u.gif Rytoj ir poryt taip zada panasius orus  mirksiukas.gif

Nieko sau orelis wub.gif

Emirra, nebijok, turkai viska sutvarkys 4u.gif net jei ir butu hiper paciu blogiausiu atveju, tai ne gyvenimo galas 4u.gif man gyvenime visada pasitvirtina, kad ko labiausiai bijau, ta ir prisisaukiu doh.gif taigi tu nebijok 4u.gif viskas bus gerai 4u.gif gal soniukud taip skauda, pries punkcija ir man lb nemalonus jausmelis buvo, braskejo sonai 4u.gif
Ramios nakteles tau, issimiegok, pasiimk gumute ( blush2.gif ) ir vaziuok rami i klinika 4u.gif kancios baigiasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 11 17, 20:42)

pritariu, Emirra, blogas mintis salin ! juk ne tiek daug ten foliu priauginai kad hiper butu, jei nieko nesake reiskias ji net negresia 4u.gif ir labai saldziai issimiegok, as savo paskutine nakti atsimenu baisingai blogai jauciaus ciut greitosios nekvietem doh.gif tai paskui sunkesne ir punkcija buvo po bemieges nakties.
Tiesa, geriausia kad as jau buvau prabudus kai atveze i operacija o nieko neatsimenu, mano vyras pafilmavo mAne, tai buvo idomu paskui paziuret ka as ten nusisnekejau hihihi.gif doh.gif

Comma geros zinios, valioo tu gyva ir vis dar ten, nepabegai thumbup.gif

Greisiukei gero ryt vizito, lauksim rezultatu 4u.gif
o Meiles HCG jauciu superiskai augs thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 17 lapkričio 2014 - 20:48
QUOTE(Atisa @ 2014 11 17, 19:42)
Ramios nakteles tau, issimiegok, pasiimk gumute ( blush2.gif ) ir vaziuok rami i klinika  4u.gif  kancios baigiasi  4u.gif

O gumute kasoms susiristi? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2014 11 17, 19:46)
QUOTE(Atisa @ 2014 11 17, 20:42)

Comma geros zinios, valioo tu gyva ir vis dar ten, nepabegai thumbup.gif

Na mano amziui stiprus sportinis kruvis gali bti mirtinas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Leksiu tik su bebekais ant ranku wub.gif

Emirra, na laikykis, viskas bus gerai wub.gif Zinau, kad pirmai sunkiau, bet ir paskutinei buti nebus lengva. As kai metysiu stradukus, tu jau skaiciuosi kiek liko dieneliu iki HCG wub.gif
Atsakyti
Merginos, gal netycia ryt po ryt kas nors grizinejate is Tr ir galite clexan ir progestan nupirkti?
Tos kur po ET be vyru vaziuojat- nesiskaito, jums nesti negalima smile.gif
O Lt buna siu leidziamu injekciju?
Pirkau iki Hcg ir va...
Atsakyti
QUOTE(nika2 @ 2014 11 17, 23:02)
Merginos, gal netycia ryt po ryt kas nors grizinejate is Tr ir galite clexan ir progestan nupirkti?
Tos kur po ET be vyru vaziuojat- nesiskaito, jums nesti negalima smile.gif
O Lt buna siu leidziamu injekciju?
Pirkau iki Hcg ir va...

As turiu Progestano parsivezus, uzsipirkau atrodo keliems nestumams lotuliukas.gif bet parasiau jau i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, orų pranešėjoms thumbup.gif tai paltuką paliksiu namie, striukutę pasiimsiu blush2.gif

šifonyte, gero skrydžio rytoj 4u.gif

nika2, mes gryžtam sekmadienį 4u.gif sakyk jei reiks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 17 lapkričio 2014 - 21:11