Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 12tema

QUOTE(Comma @ 2014 11 26, 21:56)
Nica79  wub.gif Ne nu kapiec.... doh.gif Sekso negalima, prie kompo negalima.... Tai kaip sveikame prote sulaukti HCG dienos? doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Burbuliukas wub.gif

Neisivaizduoju..pas mane jau nebeliko sveiko proto lotuliukas.gif O kaip pas Tave? bigsmile.gif ZInai,man grizus i LT po beveik menesio ir viso.."nesuprantu, kas vyksta" lotuliukas.gif
Aive - gelbetoja mano bigsmile.gif Aive, zinokit, sodinimo diena isgelbejo mane nuo ejimo ir transferi "be dusho". Atsikelem - nei dusho, nei elektros, nei karsto vandens, nei wifi - galva neplauta dvi dienas ir siaip..isivaizduokit, negalejau tokia "be dusho" eiti i susitikima su savo zirniukais g.gif Ir siaip - pasibuvom, arbatos idgerem, "stresiuka" nuememe.. 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, ka gero daro Estrofem 2mg du kartus i diena? g.gif Pasake, kad reikia gerti iki HCG dienos... Pradedu jau mastyti, tai idomu pasidare ka gero apturesiu juos gerdama. Sodinimo metu mastyti niekaip neina schmoll.gif Viena mintis kaip tapkiu nesuslapinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 26, 21:09)
Mergaites, ka gero daro Estrofem 2mg du kartus i diena?

Tai estradiolis. Palaiko gleivine, kad iplantacija sekmingesne butu ir t.t Tiek progesteronas tiek estradiolis abu l. reikalingi nestumo pradzioj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 26 lapkričio 2014 - 21:13
QUOTE(Comma @ 2014 11 26, 21:34)
Medicanoj profesionalumo tikrai uztektinai drinks_cheers.gif

wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 26, 22:09)
Sodinimo metu mastyti niekaip neina schmoll.gif Viena mintis kaip tapkiu nesuslapinti lotuliukas.gif

Kaip taikliai tą būseną apibūdinai lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Comma wub.gif wub.gif wub.gif Pupe jau siandien patapai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 11 26, 22:05)
Neisivaizduoju..pas mane jau nebeliko sveiko proto  lotuliukas.gif O kaip pas Tave?  bigsmile.gif ZInai,man grizus i LT po beveik menesio ir viso.."nesuprantu, kas vyksta"  lotuliukas.gif
Aive - gelbetoja mano  bigsmile.gif Aive, zinokit, sodinimo diena isgelbejo mane nuo ejimo ir transferi "be dusho". Atsikelem - nei dusho, nei elektros, nei karsto vandens, nei wifi - galva neplauta dvi dienas ir siaip..isivaizduokit, negalejau tokia "be dusho" eiti i susitikima su savo zirniukais  g.gif Ir siaip - pasibuvom, arbatos idgerem, "stresiuka" nuememe.. 4u.gif

Baik jau biggrin.gif Kada atsirado elektra?
Atsakyti
o Aive irgi uzpupejo bigsmile.gif
sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 11 26, 22:27)
Baik jau  biggrin.gif Kada atsirado elektra?

Oi, užsipupinsit ilgam abi man atrodo biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikinimai naujai iskeptoms PUPO, virusuojam jusu kruopytes pilvukuose wub.gif kazkaip jauciu kad sikart visos grisite su gyventojais ir kaip Rosita sako, uzsipupinsit ilgam thumbup.gif wub.gif wub.gif Comma, Aive, Nica, kai jau koki testa gadinsit tai nesisarmatinkit, pasidalinkit ax.gif biggrin.gif smalsuoliu armija dabar lauks su jumis wub.gif gathering.gif

P.S. Dziaugiuosi Nica kad galva issiplovei pries pasimatyma, ka maziukai dar butu pagalvoje... biggrin.gif aciu Aive thumbup.gif
Atsakyti
sveikinu visas PUPIENES, nu kaip smagu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Visom visom Pupo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti