Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 12tema

QUOTE(RositaK @ 2014 11 27, 11:12)
Na, kaip atsakymai? ax.gif kur dareisi? Galvos? Dėl prolaktino gal? g.gif

4u.gif Taip, del prolaktino dariausi,Kauno Medea. O atsakymai tik siandien vakare bus doh.gif Nuprotesiu, nes baisiai nekantri esu blush2.gif

QUOTE(Comma @ 2014 11 27, 11:15)
Vakar pilvas sugurguliavo, tai MB sakau, va as jau judesius jauciu biggrin.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Linkiu, kad greitai jaustumet VISOS (ir as taippat biggrin.gif ) istikruju wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 27, 11:15)
Kazkuo pasigirti negaliu schmoll.gif Nieko juk neivyko blink.gif Kaip nieko nejauciau, taip ir toliau blink.gif  mirksiukas.gif Vakar pilvas sugurguliavo, tai MB sakau, va as jau judesius jauciu biggrin.gif  lotuliukas.gif  O seip tai viskas kaip ir buvo. Man sunkiausia save valdyti, kad nedaryciau staigiu judesiu doh.gif O dar sake net karstame dusenesimaudyti, tai man cia pravalas doh.gif 
Seip esu laiminga, kadangi jauciuosi kazka nuveikusi konkretaus  nestuke.gif srityje, nes vaisingu dienu skaiciavimas ir  smileysex.gif po grafiku jau  schmoll.gif

Va va, sakau..as tai jau net nebezinau, kaip ir saugotis lotuliukas.gif Bijau net pitupti ar pasilenkti. Dar baisoka, nes po isodinimo reikejo guleti 30 min ramiai. Jie mane atveze i palata - apsidairau, ziuriu, ner Mamos..sakau, turbut ne ten atvzeze..na, jie tipo stumia, lipk i normalia ta lova..as issirangiau..bet Mam vis nera; tada ateina, sako - tikrai ne ta palata; vel teko giltis i ta vaiziuojancia lova - tai baisoka man, ar ko nepakenkiau, nes juk sake ramiai guleti o as turejau per tas lovas rangytis unsure.gif Zodziu, bijau ir galvos plauti lotuliukas.gif Atrodo, visur jauciasi kazkoks itempimas, kad ir ka bedaryciau bigsmile.gif As irgi esu laiinga..kai vykau, nezinojau, ar is viso bus ka su kuom ten "poruoti" ir ar bus ka sodinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 11 27, 11:47)
- tai baisoka man, ar ko nepakenkiau,

PUPienės, ramiai cool.gif kaip minėjau neseniai, embrioniukas jūsų iškedentuose pataluose jaučiasi kaip garstyčios grūdelis tarp gerai sutepto sumuštiako riekių thumbup.gif tad nėra jokių šansų jiems iš ten ištrūkti 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 11 27, 12:01)
PUPienės, ramiai cool.gif kaip minėjau neseniai, embrioniukas jūsų iškedentuose pataluose jaučiasi kaip garstyčios grūdelis tarp gerai sutepto sumuštiako riekių thumbup.gif tad nėra jokių šansų jiems iš ten ištrūkti 4u.gif  wub.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif

Merginos kur Jus LT perkat(pirkot) OvaBost? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 11 27, 09:47)
Va va, sakau..as tai jau net nebezinau, kaip ir saugotis  lotuliukas.gif Bijau net pitupti ar pasilenkti. Dar baisoka, nes po isodinimo reikejo guleti 30 min ramiai. Jie mane atveze i palata - apsidairau, ziuriu, ner Mamos..sakau, turbut ne ten atvzeze..na, jie tipo stumia, lipk i normalia ta lova..as issirangiau..bet Mam vis nera; tada ateina, sako - tikrai ne ta palata; vel teko giltis i ta vaiziuojancia lova - tai baisoka man, ar ko nepakenkiau, nes juk sake ramiai guleti o as turejau per tas lovas rangytis  unsure.gif Zodziu, bijau ir galvos plauti  lotuliukas.gif Atrodo, visur jauciasi kazkoks itempimas, kad ir ka bedaryciau  bigsmile.gif As irgi esu laiinga..kai vykau, nezinojau, ar is viso bus ka su kuom  ten "poruoti" ir ar bus ka sodinti  unsure.gif

Man liepe 1 h guleti lovoje blush2.gif Buvo baisiausia tai i basona py-py daryti - nemoku doh.gif Gerai, kad MB salia, tai gedos pilnos kelnes, katru ant sikniuko net nebuvo lotuliukas.gif Is pradziu vaidinau melnikaite - tipo pakentesiu as cia ta valanda, o paskui PATI, savarankiskai nueisiu i wc doh.gif Aha, taip ir iskentejau gal tris minutes lotuliukas.gif Padariau ir i lova, ir i basona blush2.gif Nu pirmas blynas apsviles gavosi - nesu darius py-py lovoj lotuliukas.gif Pragulejau apie 1.5 val ir jau praktiskai vel sukryziuotom kojom keliausi ir variau i wc. Tai kur ten buciau iskentus is viso nedarius blink.gif
Na man dar pasiseke, kad nereikejo 'nupylineti' iki sodinimo thumbup.gif Buvo pats tas reikalingas kiekis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2014 11 27, 12:03)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Merginos kur Jus LT perkat(pirkot) OvaBost? g.gif

Eurocore.eu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 11 27, 10:01)
PUPienės, ramiai cool.gif kaip minėjau neseniai, embrioniukas jūsų iškedentuose pataluose jaučiasi kaip garstyčios grūdelis tarp gerai sutepto sumuštiako riekių thumbup.gif tad nėra jokių šansų jiems iš ten ištrūkti 4u.gif  wub.gif

Rupintis visada yra del ko doh.gif O jei jau tikrai, tikrai nera del ko nerimauti, mes galim ir susigalvoti tongue.gif Pvz. gal sumustiakai sutepti su sviestu, katras ka tik isimtas is saldytuvo ir yra labai kietas g.gif todel grudeliams labai sunku blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 27 lapkričio 2014 - 11:34
QUOTE(Comma @ 2014 11 27, 12:22)
Man liepe 1 h guleti lovoje blush2.gif Buvo baisiausia tai i basona py-py daryti - nemoku doh.gif Gerai, kad MB salia, tai gedos pilnos kelnes, katru ant sikniuko net nebuvo lotuliukas.gif Is pradziu vaidinau melnikaite - tipo pakentesiu as cia ta valanda, o paskui PATI, savarankiskai nueisiu i wc doh.gif Aha, taip ir iskentejau gal tris minutes lotuliukas.gif Padariau ir i lova, ir i basona blush2.gif Nu pirmas blynas apsviles gavosi - nesu darius py-py lovoj lotuliukas.gif Pragulejau apie 1.5 val ir jau praktiskai vel sukryziuotom kojom keliausi ir variau i wc. Tai kur ten buciau iskentus is viso nedarius blink.gif
Na man dar pasiseke, kad nereikejo 'nupylineti' iki sodinimo thumbup.gif Buvo pats tas reikalingas kiekis thumbup.gif

Oi merginos komedjos su mumis.. doh.gif As sikarta kai parveze i lova, padejo basona, sako tu po biskuka, povaliuko daryk py py.. smile.gif O as tokia isitempus negaliu nieko padaryti... irgi galvoju pakentesiu as ta valanda, nedarysiu smile.gif Bet po kurio laiko matyt atsipalaidavau, jauciu man tik silta visur doh.gif ax.gif ir mane paeme toks isterinis juokas.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif As taip pradejau zvengti, kad is gretimos patalpos atbego seseles, nesuprato ar cia is skausmo rekia, ar verkia ar juokiasi.. Jetau man ir geda ir negaliu sustot juoktis.. lotuliukas.gif Nezinau ar kada nors dar taip gyvenime juokiausi ir ar juoksiuosi... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meile_: 27 lapkričio 2014 - 11:38
QUOTE(Comma @ 2014 11 27, 11:22)
Man liepe 1 h guleti lovoje blush2.gif Buvo baisiausia tai i basona py-py daryti - nemoku doh.gif Gerai, kad MB salia, tai gedos pilnos kelnes, katru ant sikniuko net nebuvo lotuliukas.gif Is pradziu vaidinau melnikaite - tipo pakentesiu as cia ta valanda, o paskui PATI,

as lygiai tokia pati melnikaite buvau lotuliukas.gif istveriau gal 5 minutes nes ziurejau i laikrodi, ir neistveriau sakiau vyrui kviesk tegu nesa ta basona irgi gyvenime nedarius doh.gif didesnio siaubo nera buve doh.gif nes atrodo kad i lova siusioji, nu taip kazkaip nekaip tas basonas siaubas doh.gif doh.gif
Atsakyti
Valiooooo, ne as viena tokia myzne blush2.gif As tai per daug kojas suspaudziau, tai ir nubego per kojas i lova.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 27, 12:34)
as lygiai tokia pati melnikaite buvau  lotuliukas.gif  istveriau gal 5 minutes nes ziurejau i laikrodi, ir neistveriau sakiau vyrui kviesk tegu nesa ta basona irgi gyvenime nedarius  doh.gif  didesnio siaubo nera buve  doh.gif  nes atrodo kad i lova siusioji, nu taip kazkaip nekaip tas basonas siaubas  doh.gif  doh.gif

Eij,jau prajuokinot,tai negaliu:)
As pragulejau 40min,tada nuejau,po to gulejau dar apie 1,5val..na,tikiuosi,neissiusiojau savo zirniuku lotuliukas.gif na,suprantu,kad teoriskai negalejau..bet.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kaip laukiu Kalediniu stebuklu wub.gif wub.gif Laikau kumsciukus uz jus visas thumbup.gif
Oi,pupienes paskaiciau jus ir prisiminiau save. Man irgi tas pats buvo,bijojau i wc,tupti,kelti rankas,greiciau suktis ir pan. Ir kazkaip man tas jaudulys labai ilgai buvo.I WC eidavau su toookia baime kad kai ko nepamatyt ten blush2.gif Aprimau kai pilvukas jau issoko lotuliukas.gif
Bet manau normalu kad mes taip visos pergyvename ir jaudinames,juk tiek laukiam to,tiek siekiam ir meldziames.Taip kad kaip rusai sako kas saugosi pats ri Dievas saugo mirksiukas.gif
Kaip jaucias musu naujos nestuke.gif ?
Atsakyti