Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 12tema

QUOTE(Aivė @ 2014 11 27, 17:02)
O del ko negerai?  g.gif ar tik koju negerai? nes pvz. masazuojant veida taip pat stimuliuojami visi taskai ir isjudinamas kraujas ir limfa, pasisalina toksinai....

Neisivaizduoju, pradzioj atsimenu man mergaites berods pilvuziu skyrelyje rase g.gif nes as masaze buvau biggrin.gif aisku nieko blogo nenutiko bet sake koju masazas nestumo pradzioj negerai mastau.gif
bet cia tik pradziai, nes ir i druskininkus ruosiames tai ten nestukems yra viso kuno spec masazai ir kojos raso kad masazuosis, taip pat nestukems priskirtas ir veido masazas, tai reiskias galima veida tai tikrai, o kuno vat kazkoks spec., tai kai pabuvosiu prasinesiu, kaip ten mane masazuos biggrin.gif gal ir pilvuza pateplios hihihi.gif
Comma superiskai susisukot, praktiskai rekordininkai thumbup.gif musu memorial su musu atostogom apie 20 gavosu bet mes i pliaza varinejom ir masina nuomavom ir nakvyne brangesne- lygiai 10 kainavo vaistai+ ivf ir lygiai 10 visos kitos islaidos- atostogos bilietai ir pan
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 27 lapkričio 2014 - 17:50
QUOTE(Comma @ 2014 11 27, 17:16)
Siandien draugavom su skaiciais  blush2.gif Gal ateityje vaziuojancioms bus aktualu. Mums IVF (ICSI) su vaistais, kelione, pragyvenimu ir maistu (Stambule busim pragyvene tris savaites) kainavo 14 tukst. Man atrodo lyg ir normaliai g.gif Kaip kitoms merginoms? Zinoma Nica79 isskirtinis atvejis doh.gif

Ačiū Comma, tikrai ateityje bus aktualu.
Atsakyti
o gal kartais ir kitos mergaites galetu parasyt kiek mzdaug kainavo? blush2.gif nica79 berods rase kad virs 6000euru paliko vien Memorial? blink.gif gal nesunku butu pakomentuoti uz ka tokios sumos, suprantu kad jums dare TESA, bet pirmam psl raso kad TESA apie 3000lt, tai uz ka taip visos kainos isaugo g.gif nes mes planuojam vasari vaziuot, bet dabar galvoju ar uzteks to ka susitaupem, jei taip kyla kainos doh.gif o dar ar nebus taip, kad po nauju pabrangs, juk siais metais po nauju metu pabrango, vien LP daugiau nei dukart pabrango blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 11 27, 18:27)
Ir mes taupem bet gavosi apie 18  g.gif  g.gif

Aive, o kiek pats IVF su visais saldymais gavosi?

Man ir kainos labai aktualu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(šifonyte @ 2014 11 27, 20:06)
  o dar ar nebus taip, kad po nauju pabrangs, juk siais metais po nauju metu pabrango, vien LP daugiau nei dukart pabrango  blink.gif

Man ir baisu kad po Nauju kainos kaip sakai sifonyte jog nepabrangtu. Labai tikiuosi, kad taip nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linosiuke @ 2014 11 27, 21:21)
Aive, o kiek pats IVF su visais saldymais gavosi?

Man ir kainos labai aktualu smile.gif

IMSI -6464 Liru, saldymas -805 liru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 27, 17:16)
Siandien draugavom su skaiciais  blush2.gif Gal ateityje vaziuojancioms bus aktualu. Mums IVF (ICSI) su vaistais, kelione, pragyvenimu ir maistu (Stambule busim pragyvene tris savaites) kainavo 14 tukst. Man atrodo lyg ir normaliai g.gif Kaip kitoms merginoms? Zinoma Nica79 isskirtinis atvejis doh.gif

Tikrai nedaug wink.gif o jus emete ta visa paketa? Gal jau minejot bet ne visada viska perkaitau sorry 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2014 11 27, 20:20)
Tikrai nedaug wink.gif o jus emete ta visa paketa? Gal jau minejot bet ne visada viska perkaitau sorry 4u.gif

Paketo mums nielas nesiule. Su apgyvendinimu siule pagalba, bet atsisakem. Patys radom, pigiau. Darem viska, kad sutaupyti. Aisku ant maisto netaupem. Vaisiai cia zenkliai pigesni nei lt (vynuoges,zalios besekles 4 liru kg nekainuoja; mandarinai po 2 liras, bananai gal ir brangiau - apie 6 liras). Nes maista pirkom Migros.
Mergaites, klauskit konkreciai gal kas domina. Kol viskas Dar nepasimirso drasiai klauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 27, 22:36)
Paketo mums nielas nesiule. Su apgyvendinimu siule pagalba, bet atsisakem. Patys radom, pigiau. Darem viska, kad sutaupyti. Aisku ant maisto netaupem. Vaisiai cia zenkliai pigesni nei lt (vynuoges,zalios besekles 4 liru kg nekainuoja; mandarinai po 2 liras, bananai gal ir brangiau - apie 6 liras). Nes maista pirkom Migros.
Mergaites, klauskit konkreciai gal kas domina. Kol viskas Dar nepasimirso drasiai klauskit  mirksiukas.gif

Gal gali imest nuoroda, kur buta nuomavotes? Toli nuo Medicanos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 27, 18:41)
MB toliau kaip per grafkes atstuma nuo sijono nebuvo paleistas

Nusižvengsiu mirtinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai gerai įkinkius thumbup.gif

Mes apie 17tūkst.lt išleidom, bet su visais bilietų keitimais. Aišku, prieš getus metus g.gif
Atsakyti
Comma, rekordininke tikrai finansiniu atzvilgiu, kaip gerai ir man taip butu ajajaji:) Ir man aktualu kur buta nuomavote, buk gers zmogenas, pasidalink su manimi biggrin.gif Aaa atsiminiau, kad tu Medicanoje darei, bet gal ir mums is Memorial pakeliui bus. Maciau merginos rekomendacijas keliu butuku pradzioje surase, o gal dar kuri rekomenduotu buta, arba pasakytu, kad sitas nerekomenduojamas. Kaip gerai butu. As ir prizadu visa info dalintis. mirksiukas.gif

Dar norejau paklausti, ar visi rakandai virtuveje butuose buna? T.y. ilnavertiskam maisto ruosimui (keptuve arbatinukas puodas:)). Baisu likti nevalgius rolleyes.gif

O gali buti, kad Medicanoje dar nelupikauja, o Memriale jau plesia uz viska, kas priklauso ir kas ne...? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Legendary: 27 lapkričio 2014 - 22:35
QUOTE(Legendary @ 2014 11 27, 23:34)
Comma, rekordininke tikrai finansiniu atzvilgiu, kaip gerai ir man taip butu ajajaji:)

Na jei dėl rekordo, tai leisiu sau priminti, kad mano suma Medicanoj buvo 12,2 tūkst. su kelione ir viešbučiu, kuriems netaupėm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 11 27, 22:42)
Na jei dėl rekordo, tai leisiu sau priminti, kad mano suma Medicanoj buvo 12,2 tūkst. su kelione ir viešbučiu, kuriems netaupėm blush2.gif

Atsiprasom, tada atimam taure is Commos ir iteikiame Tino.

Is pirmo puslapio aisku, kad Medicanoje mazdaug max 3000USD, o memoriale 3000 EUR sis dziaugsmas kainuoja, grubiai tariant apie 2000 Lt skirtumas, gal cia ir sueina galai g.gif
Atsakyti