Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 12tema

Nzn ar visos naujos nestuke.gif tokios itarios? ax.gif A nolat galvoju ar viskas gerai?Manes nepykina ti gal jau sustojo vystymasis.. skauda, tai gal ne vietoje..? nzn atrodo taip lauki to teigiamo HCG, atrod va dabar ta ja visas pasaulis mano.. ir vel tos 2 sav iki scano.. ir vel nerimas.. vel stresas..

Noreciau kazka nuveikti savaitgali, kadgreiciau begtu laikas, bet velgi nesugalvoju kanes viskas gi man gali pakenkti.. doh.gif Mergaites maudytis baseine, jacuzzi, masazai negerai turbut? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meile_ @ 2014 11 27, 12:51)
Nzn ar visos naujos  nestuke.gif tokios itarios?  ax.gif A nolat galvoju ar viskas gerai?Manes nepykina ti gal jau sustojo vystymasis.. skauda, tai gal ne vietoje..? nzn atrodo taip lauki to teigiamo HCG, atrod va dabar ta ja visas pasaulis mano.. ir vel tos 2 sav iki scano.. ir vel nerimas.. vel stresas..

oi ne jokiais budais kol kas tikrai Meile pasilaikyk baseinus, po 12 sav i vesu vandeni gali drinks_cheers.gif

Meile ir mes jau tavo skano laukiam, tikesimes bent po jo i pilvuziu skyreli pasijungsi ax.gif blush2.gif
masazas negerai nors as nezinojau kad negerai ir 5 sav dariau… sako kad kojas negerai masazuoti… ir koju i vonele negalima merkti pedikiurui sad.gif sito ir as nezinojau ir merkiau , nu bet thu thu thu , mano stipruolis laikosi nors mamka ne visada viska apgalvojo pirmomis nestumo sav. doh.gif biggrin.gif

Cia ir PUPems apie pedikiuro vonele ir masazus skirta hihihi.gif nes jau elgtis reikia kaip nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 27 lapkričio 2014 - 13:02
emirra, kur dingai? ax.gif Atsirask, nes gi mums neramu del taves ir bebeku blush2.gif Kada tavo hcg? Tu juk pas mus pirmune - koki tona uzduosi, toks ir bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 27, 13:59)
oi ne jokiais budais kol kas tikrai Meile pasilaikyk baseinus, po 12 sav  i vesu vandeni gali  drinks_cheers.gif 

Meile ir mes jau tavo skano laukiam, tikesimes bent po jo i pilvuziu skyreli pasijungsi  ax.gif  blush2.gif
masazas negerai nors as nezinojau kad negerai ir 5 sav dariau… sako kad kojas negerai masazuoti… ir koju i vonele negalima merkti pedikiurui sad.gif sito ir as nezinojau ir merkiau , nu bet thu thu thu , mano stipruolis laikosi nors mamka ne visada viska apgalvojo pirmomis nestumo sav. doh.gif  biggrin.gif

Cia ir PUPems apie pedikiuro vonele ir masazus skirta hihihi.gif nes jau elgtis reikia kaip  nestuke.gif

Vaje tai ka daryti??? ax.gif Miliijonini karta i kina nueiti ??? doh.gif doh.gif
Papildyta:
Edenute, labai jau man nejauku i ta jusu skyreli listi.. ax.gif blush2.gif Nors pagal bebymed skaiciuokle man 5 savaites ir 6 dienos.. nestuke.gif
He he esu biskiuka nescia .. lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Oi merginos, prirašėte apie savo baimes, aš jau dabar bijau, net niekam neprasidėjus...
Turiu klausimą toms kurios gėrė KT, ar vieną ciklą juo vartojo, ar 2 prie IVF? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 11 26, 22:56)

Tino, aciu labai uz informacija 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mergytes-turkaites, labai dziaugiuos kad jus - RAKETOS -jau vis arciau sekmingo finiso nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif

Irene, viskas bus gerai - pamatysi 4u.gif

Linosiuke, man sia vasara buvo labai daug streso, tai mano TTH buvo pakiles iki 12. Ne is sio, ne is to. Gyd. liepe patikrinti prolaktina, tai jis taip pat buvo aukstas, dabar jau nepasakysiu skaiciu. Tai pakele man L-thyroxino doze nuo 100 iki 125, liepe nepamirst gert ji, ir kad po jo iki kavos praeitu nemaziau nei 1 valanda. Po kurio laiko ir PRL ir TTH normalizavos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yendy: 27 lapkričio 2014 - 13:29
QUOTE(Edena @ 2014 11 27, 13:59)

Cia ir PUPems apie pedikiuro vonele ir masazus skirta hihihi.gif nes jau elgtis reikia kaip  nestuke.gif

O tai cia idomu kuom tas pedikiuras blogai.. g.gif O i veido masaza galima? Hmz..as i kubido toki vaikstau veido masaza.. g.gif Kuno ten nemasazuoja, tik veida, kakla ir virsutine krutines dai, kur kaklo apacia,tai gal nieko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Legendary @ 2014 11 27, 12:28)
Oi merginos, prirašėte apie savo baimes, aš jau dabar bijau, net niekam neprasidėjus...
Turiu klausimą toms kurios gėrė KT, ar vieną ciklą juo vartojo, ar 2 prie IVF? Ačiū 4u.gif

As geriau paskutini cikla ir variausi ivf
Atsakyti
Jus cia viska suprantat, gal padesit 4u.gif
Gavau ats., bet niekas nesiteike pakomentuot g.gif
Isvada: be strukturiniu galvos smegenu pakitimu.MR duomenu uz hipofizes adenoma nepakanka.
Tai tipo viskas good?
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2014 11 27, 14:55)
Jus cia viska suprantat, gal padesit 4u.gif
Gavau ats., bet niekas nesiteike pakomentuot g.gif
Isvada: be strukturiniu galvos smegenu pakitimu.MR duomenu uz hipofizes adenoma nepakanka.
Tai tipo viskas good?

Yes, viskas gerai. Pakitimų nerasta, o, kad galima būtų diagnozuoti kažką tai duomenų nepakanka. Su kuo ir sveikinu 4u.gif
Tai ką mažinam prolaktiną ir TTH, kada planuoji į TR?

Comma, kiek pamenu pas tave neaiškus nevaisingumas, ar gydytojai ką nors pakomentavo apie šią priežastį, na, dėl ko gali būti tas reikalas, gal kokių spėjimų buvo, labai įdomu?

(Man dar 2 ciklai iki Turkijos, aš taip tikiuosi iki to laiko pastoti, bet daugiau šansų turbūt Teleloto laimėti:))
Atsakyti
QUOTE(Legendary @ 2014 11 27, 16:08)
Yes, viskas gerai. Pakitimų nerasta, o, kad galima būtų diagnozuoti kažką tai duomenų nepakanka. Su kuo ir sveikinu 4u.gif
Tai ką mažinam prolaktiną ir TTH, kada planuoji į TR?

Comma, kiek pamenu pas tave neaiškus nevaisingumas, ar gydytojai ką nors pakomentavo apie šią priežastį, na, dėl ko gali būti tas reikalas, gal kokių spėjimų buvo, labai įdomu?

(Man dar 2 ciklai iki Turkijos, aš taip tikiuosi iki to laiko pastoti, bet daugiau šansų turbūt Teleloto laimėti:))

Aciu bigsmile.gif Bet tai nesuprantu, ko tas prl tada nekrenta doh.gif Nu bet ir nereikia biggrin.gif
As tai sausi ateinanciu metu laaabai noriu, bet 100 proc. negarantuota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Legendary @ 2014 11 27, 14:08)

Sitame fronte nieko naujo schmoll.gif Pasidare SG ir vel tas pats - kliuciu pastojimui nera doh.gif Bet tikesimes, kad tu kliuciu tikrai nera arba jas ivf iveike wub.gif
Atsakyti