Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XV tema

QUOTE(Ievuxe @ 2016 01 12, 11:28)
Dovana smile.gif

user posted image

Daugiau čiasmile.gif

Koks grazus. wub.gif wub.gif O koki rastuka daret tarp pyniu? Noreciau toki sau nusimegzti, nes labai labai grazus. O namie mazas gyvas rankinukas yra, tai nieko smulkaus ilgai mezgamo neina nusimegzti.. taip pasiilgau sito savo pomegio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitukeee @ 2016 01 13, 11:33)
Koks grazus.  wub.gif  wub.gif O koki rastuka daret tarp pyniu? Noreciau toki sau nusimegzti, nes labai labai grazus. O namie mazas gyvas rankinukas yra, tai nieko smulkaus ilgai mezgamo neina nusimegzti.. taip pasiilgau sito savo pomegio  verysad.gif

dėkui:) ten stulpelis su ripsu "suženytas" smile.gif
Atsakyti
Radau tokiu Moheros su silku siulu viliojancia kaina.
Bet man jie itartini.
Kaip manote cia tikrai 50 proc Mohera 50 proc.silkas?

Pigus siulai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irma.tiukas: 13 sausio 2016 - 16:07
QUOTE(Irma.tiukas @ 2016 01 13, 17:06)
Radau tokiu Moheros su silku siulu viliojancia kaina.
Bet man jie itartini.
Kaip manote cia tikrai 50 proc Mohera 50 proc.silkas?
Pigus siulai

kad man regis ten moheris su angora... mohair 50% angora kaschmir 50% ? nelabai šitą kalbą suprantu, bet... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuxe @ 2016 01 13, 17:18)
kad man regis ten moheris su angora... mohair 50% angora kaschmir 50% ? nelabai šitą kalbą suprantu, bet... smile.gif

Aprasyme parasyta sitaip

Gesamtgehalt:50%- angora kaschmir& 50%- Seide

seide verciant is vok.kalbos reiskia silkas

Bet konkretumo pardavejas jokio neturi ,nes moheri tai su angora maiso tai aprasyme jau kasmyru vadina
nors parduotuve labai populiari ,bet kadangi viskas is kinijos tai bala zino ka gausi ir kada gausi.

Bandysiu pirkti visgi tikriausiai pabandymui.Kolkas noris tiketi,kad tai moheris su silku ir gaunasi 25gr truputi daugiau kaip 2 eur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irma.tiukas: 13 sausio 2016 - 19:27
QUOTE(Irma.tiukas @ 2016 01 13, 20:23)

Bandysiu pirkti visgi tikriausiai pabandymui.Kolkas noris tiketi,kad tai moheris su silku ir gaunasi 25gr truputi daugiau kaip 2 eur.

ten tikrai ne silkas, mohera su akrilu
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ką tik baigta mano kūrybos skara smile.gif

user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

Skraistė "Frėja"
Atsakyti
user posted image

user posted image

Skraiste (labai jau didele gavosi) "Sultanas"
Atsakyti

villyte - ta pirmoji mėlyna skraistė tiesiog pasakiška wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Accessories by Erika @ 2016 01 19, 15:38)
villyte - ta pirmoji mėlyna skraistė tiesiog pasakiška wub.gif

Dekui, tai seniai visu pamegta "Gail" skara. Man betkokios spalvos ji graziai ir puosniai atrodo smile.gif
Papildyta:
GUTE69, nesupykite, retai kada issakau ne tokia populiaria teigiama, bet su tam tikromis pastabomis kritika, bet sikart turiu pastebeti, kad darbo ideta labai daug, o skaros, saliai ar skraistes neturi vaizdo del nufotografavimo. Nelabai eina suprasti kas tai per daiktas ir rastelis sunkiai matosi. Gal nelabai graziai istampytas darbas ar, tiesiog, fotografuojant kazkaip ne taip padetas, nu bet nesimato. Gaila darbo, kurio ideta be galo daug, o galutinis rezultatas nera toks, koks turetu buti......
O jus skalbiate numezgusi tokius darbus? (atsiprasau uz ne lietuviskas raides, pas mane telefone tokiu nera sad.gif )
Atsakyti