Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XV tema

user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 19 sausio 2016 - 19:24
[quote=villyte,2016 01 19, 16:31]
Viskas ok, siuo metu tikrai neturiu galimybes nei istampyti isskalbtos nei fotografuoti verysad.gif pati zinau kad vaizdas ne koks, bet gi pasirodyti norisi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GUTE69: 20 sausio 2016 - 09:23
QUOTE(villyte @ 2016 01 19, 16:31)
Dekui, tai seniai visu pamegta "Gail" skara. Man betkokios spalvos ji graziai ir puosniai atrodo smile.gif
Papildyta:
GUTE69, nesupykite, retai kada issakau ne tokia populiaria teigiama, bet su tam tikromis pastabomis kritika, bet sikart turiu pastebeti, kad darbo ideta labai daug, o skaros, saliai ar skraistes neturi vaizdo del nufotografavimo. Nelabai eina suprasti kas tai per daiktas ir rastelis sunkiai matosi. Gal nelabai graziai istampytas darbas ar, tiesiog, fotografuojant kazkaip ne taip padetas, nu bet nesimato. Gaila darbo, kurio ideta be galo daug, o galutinis rezultatas nera toks, koks turetu buti......
O jus skalbiate numezgusi tokius darbus? (atsiprasau uz ne lietuviskas raides, pas mane telefone tokiu nera sad.gif )

Kritika gerai, bet prie jos gerai kad butu pridėti patarimai, kaip gražiai nufotkinti. Rašau todėl, kad pati nemoku ir daug darbu lieka neparodytu. Ar reikia gero aparatą, ar kad butu tinkamas apšvietimas ir kaip ji padaryti ir t.t ir t.t rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2016 01 20, 10:23)
Kritika gerai, bet prie jos gerai kad butu pridėti patarimai, kaip gražiai nufotkinti. Rašau todėl, kad pati nemoku ir daug darbu lieka neparodytu. Ar reikia gero aparatą, ar kad butu tinkamas apšvietimas ir kaip ji padaryti ir t.t ir t.t  rolleyes.gif

Na.... Yra daug niuansu.... Ne visi juk turi gerus fotoaparatus, bet ir be ju galima kazka isspausti, kad ir su geru telefonu. Tiesiog reikia, kad butu geras apsvietimas (geriausia fotografuoti dienos sviesoje), taip pat labai svarbu ta fotografuojama mezgini tinkamai padeti, pakabinti, pasverti ir t.t., kad tikrai matytusi realus vaizdas, kad jis tilptu i kadra, kad nebutu nukirptas, nukastas, kad nebutu pasaliniu daiktu, zmoniu, gyvunu, veidrodziu (kuriuose atsispindi fotografas, visas kambario buitinis interjeras), taip pat - mezginiai turi buti sutvarkyti iki galo, isskalbti, suformuoti, suslepti islinde siulai ir kt. Nuotrauka turi buti tokia, kad i ja paziurejus galetum pasakyti - noriu sito mezginio.... wink.gif
Cia netaikau kazkuriai asmeniskai, tiesiog, sakau tai apskritai, ka teko pastebeti paciai eksponuojant savo darbus per daugeli metu..... wink.gif wink.gif
Atsakyti
Armonika Cowl draugei smile.gif

user posted image

Daugiau čia smile.gif
Atsakyti
Šalis

user posted image
user posted image
Atsakyti
Vilyte, kaip visuomet gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2016 02 17, 12:20)
Šalis

wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagalbą renkantis siūlus. Pasirodau, kas gavosi. Skara Revontuli iš Aade long siūlų. Mezgėsi smagiai, tik pats siūlas įdomus, nevienodo storio ir palyginus greitai nutrunka. Gaila, kad neišėjo gražiai nufotkinti, vis neryškiai gavosi.
user posted image
Atsakyti
Ligvita, labai gražus tavo šalikėlis

O čia mano naujausias darbelis, šiltas ir švelnus, plonas moherinis šalikėlis ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2016 02 22, 21:21)
O čia mano naujausias darbelis, šiltas ir švelnus, plonas moherinis šalikėlis  ax.gif

Grazus. Tik skalbk ir istampyk, bus dar grazesnis
Atsakyti
Ką tik baigta mano kūrybos plonos vilnelės su mochera skara mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti