QUOTE(nefifi @ 2015 01 29, 21:27)
Galiu papasakoti... nors manęs nepykino, kaip daugumos, apskritai, iš išvardintų šalutinių poveikių mažai ką jaučiau, bet net nenoriu prisiminti tų kelių mėnesių. Visų pirma, pradėjo tragiškai kietėti viduriai - po 4-5 dienas. Į wc - tik vaistų ir klizmų pagalba. Važiuoji į ligoninę nuo pilvo skausmų, o realiai - tai žarnų užsikimšimas. Ko pasekoj taip užterštas organizmas pradėjo eit į išorę - pradėjo mesti spuogus - apatinio žandikaulio srityje- po 20 giluminių ant kiekvieno. O aš žmogus apskritai be spuogų. Nekalbu apie tai, kad kojas baisiai išvagojo celiulitas, kurio anksčiau plika akim nesimatė. Mitybos nekeičiau, sportuoju daug metų. Na, man, kaip moteriai, tie 3 mėn. padarė didelę žalą išvaizdai. Tokia mano asmeninė patirtis. O gėriau tik po 0,5 tabletės (kaip vėliau paaiškėjo, man vaistų išvis nereikėjo, nes po kiek laiko kiek besidariau tyrimus, PRL 300-400).

as vis tikiuosi, kad antras mano tyrimas pirmadieni parodys gerus rezultatus ir nereikes gerti...
Kaip raso, PRL yra streso hormonas, o as kaip tycia ta ryta biski stresavau nes ilgai laukiau eileje ir velavau i darba. Beto kazkaip slaugytoja skaudziai idure.. tai gal nuo sito ir padidejo PRL

uzsienio forumose raso, kad PRL tyrima reikia atlikti 2-3 val. po miego. O as ejau 30 min. nuo atsikelimo(lb greitai ruosiuosi i darba

si karta laikysiuosi visu instrukciju

Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 29, 22:48)
Pykinimas pagrindinis salutinis poveikis... taip tai ne vitaminai ... bet kaip gydytoja ir sake tenka rinktisnori nenori ...as pati geriu 4 metus si vaista. pradzioje buvo savijauta tragiska , bet dabar jau matyt yprato organizmas....
o kiek tavo PRL virsija norma?
4 metai isties ne mazai.. kokia doze paskyre tau gerti?