Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ginciucha @ 2014 11 20, 09:16)
Nesenai buvo 20%off daugeliui prekiu,bet tureti buti dar didesniu off.Mes irgi laukiam pigiau blush2.gif  cia LT pasimatavom xl ir is usa pirksim ta pati dydi,nesiskiria juk niekas:)

as irgi laukiu didesnio OFF, reikia kokia -40% lotuliukas.gif
dedu dideles viltis i BF bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2014 11 20, 10:23)
as irgi laukiu didesnio OFF, reikia kokia -40% lotuliukas.gif
dedu dideles viltis i BF bigsmile.gif

Pernai ar ne lapkričio mėn. pabaigoje buvo -50% g.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 11 19, 22:01)
***Natalija*** ,kodel poniukus parduodi  unsure.gif ,neprilipo?
Zinok,kaip tik temoje masciau klaust ,gal juodus kas parduotu ,tampau,nusimt negaliu ,kaip man jie prie visko tinka  wub.gif Bordo maziau nesioju ,bet irgi mmmm wub.gif

Man juodi nerealus irgi, nesioju labai daznai wub.gif O va raudonus is taves pirkau, ane? biggrin.gif Grazus labai, bet vis isimu ir padedu atgal. Mastau, gal parduoti g.gif Batu kalnai....
Elizabeth&James tie su kailiuku, Natalijos parduodami, fainuoliai wub.gif Irgi retai issitraukiu, bet neparduociau wub.gif
Atsakyti
Mergaites,gal kuri pirkote RL merino kardigana 41,99$:( Ribbed Merino Wool Cardigan) S dydi, mielai perimciau skaiciukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 11 19, 23:03)
Amazon ziurejau ta pati kaina kaip ir originaliam puslapy...
o jei neatrisinejot, tai tiesiog perkat atskirai originalius zaidimus ir keiciat korteles? unsure.gif  nes nezinau kaip geriau...
man jie tokie grazus, bet bijau bus dideli doh.gif peda 24,5 cm.. g.gif

Žinokit ,mano pėda apie 25 cm,siaura ,38 turiu bordo,geri ,o 39 turiu juodus,kitokio nepagavau,tai nesioju irgi ax.gif Priekyje yra koks cm ko gero laisvas,bet nesmukcioja blush2.gif biggrin.gif tai ir tampau sau patenkinta ,dabar su jais sėdžiu darbukyje.
Norėčiau dar vienus tokius turėt ax.gif
Bordo spalva nesvietiskai graži man,tokie puosnesni ,nei eiliniai kerziukai .
Atsakyti

TURIM PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU. KVIECIU JUNGTIS drinks_cheers.gif
RUBAI, AVALYNE:

www.uniqlo.com
www.macys.com
www.aeropostale.com
www.lordandtaylor.com
www.starbucksstore.com
www.shoemetro.com
www.columbia.com
www.fossil.com
factory
www.jcrew.com
www.loft.com-60%
www.dillards.com
www.gocontigo.com-20%
www.6pm.com -10%
www.collectionsetc.com
www.dancewearsoliutions.com
www.sierratradingpost.com
www.shopmelissa.com
www.c21storres.com
www.anntaylor.com-60%
www.harney.com
www.gap.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS:

www.carters.com
www.gymboree.com
www.toysrus.com

PREKES MUSU GROZIUI:

TBS
GNDL
www.stockngo.com
www.misshaus.com
www.tanforless.com
www.thelaundress.com
www.bareescentuals.com
www.fragranceshop.com -15%
www.fragrancenet.com -20%
www.1-save-on-lenses.com
www.theperfumespot.com
www.sleekhair.com
www.puritan.com-20%
www.drugstore.com
www.beautyencounter.com

Atsakyti
QUOTE(jurrast @ 2014 11 20, 08:52)
Laba
norejau patarimo kurie batai skirti platesnei blauzdai  BM ar CD  ax.gif
aciu patarusioms
4u.gif

Raidinis zenklinimas zymi pedos ploti, B vidutinei, C platesnei. Jei reikia platesnei blauzdai, reikia ziureti uzrasa wide calf arba extended calf.
QUOTE(Kriziukas @ 2014 11 20, 09:21)
o Amazon kaip zinot ar originalas, pagal pardaveja ziuret? blush2.gif

Taip, nors amazon rimtesnis turgelis nei ebay, tarkim.
Atsakyti

http://www1.macys.co.....526slotId%3D2
Sveikos, gal kuri pirkot vyriskiui savo tokia striuke? Ar dydis atitinka? Gal turit kuri sios firmos rubu?
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2014 11 20, 10:59)
http://www1.macys.co.....526slotId%3D2
Sveikos, gal kuri pirkot vyriskiui savo tokia striuke? Ar dydis atitinka? Gal turit kuri sios firmos rubu?

Pirkau tokia pukine uosviui, XXL dydi, kokybiska, dydi atitiko.
Atsakyti
[quote=linamog,2014 11 20, 11:11]
Raidinis zenklinimas zymi pedos ploti, B vidutinei, C platesnei. Jei reikia platesnei blauzdai, reikia ziureti uzrasa wide calf arba extended calf.

ACIU LABAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 11 20, 10:29)
Man juodi nerealus irgi, nesioju labai daznai  wub.gif O va raudonus is taves pirkau, ane?  biggrin.gif Grazus labai, bet vis isimu ir padedu atgal. Mastau, gal parduoti  g.gif Batu kalnai....
Elizabeth&James tie su kailiuku, Natalijos parduodami, fainuoliai wub.gif Irgi retai issitraukiu, bet neparduociau wub.gif

As tu poniuku ilgai ieškojau deja mano dydzio jau nebebuvo:)jei kas sugalvotumete perleisti eur 39 dydi lauksiu ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Parodykit man tuos ponius. Bo tuoj nuo smalsumo pamirsiu bigsmile.gif ax.gif nes jau noriu ir juodu ir bordiniu lotuliukas.gif ir geriausia po kokias 2 poras lotuliukas.gif
Atsakyti