Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

***Natalija*** ,kodel poniukus parduodi unsure.gif ,neprilipo?
Zinok,kaip tik temoje masciau klaust ,gal juodus kas parduotu ,tampau,nusimt negaliu ,kaip man jie prie visko tinka wub.gif Bordo maziau nesioju ,bet irgi mmmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 11 19, 17:02)

www.drugstore.com

Gal yra dar koks nuolaidų kodas čia? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renadai: 19 lapkričio 2014 - 21:26
QUOTE(jottauute @ 2014 11 19, 22:01)
***Natalija*** ,kodel poniukus parduodi  unsure.gif ,neprilipo?
Zinok,kaip tik temoje masciau klaust ,gal juodus kas parduotu ,tampau,nusimt negaliu ,kaip man jie prie visko tinka  wub.gif Bordo maziau nesioju ,bet irgi mmmm wub.gif

Speju poniukai 39devinciai šie bus mazi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 11 19, 07:50)
Laba 4u.gif

mamos, mamytes, patarkit smile.gif

reiktu va tokiu zaislu:

http://www.nintendo....#threeDS-XL-red

kuom cia jie skiriasi 3DS XL ir 2DS???? pas mus normaliai veiks, ar koks adapteris kraunant reikalingas?
nu nieko apie tokius dalykus nesuprantu blush2.gif

na aš siunčiau vaikui iš amazono. Tikrai pigiau gavosi nei Lietuvoj. Adapteris reikalingas. Mes pirkom 3DS, 3DS XL tiesiog didesnis, o 2DS sakė kažkokių 3D žaidimų negalima žaisti. Aš taip pat nelabai suprantu ką. Tiesa, mano vaikinas neatrišinėjo, žaidžia su originaliais žaidimais
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 11 19, 21:01)
***Natalija*** ,kodel poniukus parduodi  unsure.gif ,neprilipo?
Zinok,kaip tik temoje masciau klaust ,gal juodus kas parduotu ,tampau,nusimt negaliu ,kaip man jie prie visko tinka  wub.gif Bordo maziau nesioju ,bet irgi mmmm wub.gif

Juodus dar turiu, tai nesioju, ir siaip avalynes turiu, tai nespeju pranesioti doh.gif Gal atsiras kam labiau reikes. Spalva tai tikrai grazi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(perliuke86 @ 2014 11 19, 21:28)
Speju poniukai 39devinciai šie bus mazi? 4u.gif

25 cm pedai jie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dominno @ 2014 11 19, 21:29)
na aš siunčiau vaikui iš amazono. Tikrai pigiau gavosi nei Lietuvoj. Adapteris reikalingas. Mes pirkom 3DS, 3DS XL tiesiog didesnis, o 2DS sakė kažkokių 3D žaidimų negalima žaisti. Aš taip pat nelabai suprantu ką. Tiesa, mano vaikinas neatrišinėjo, žaidžia su originaliais žaidimais

Amazon ziurejau ta pati kaina kaip ir originaliam puslapy...
o jei neatrisinejot, tai tiesiog perkat atskirai originalius zaidimus ir keiciat korteles? unsure.gif nes nezinau kaip geriau...

QUOTE(***Natalija*** @ 2014 11 19, 21:41)
Juodus dar turiu, tai nesioju, ir siaip avalynes turiu, tai nespeju pranesioti doh.gif Gal atsiras kam labiau reikes. Spalva tai tikrai grazi wub.gif
Papildyta:
25 cm pedai jie 4u.gif

man jie tokie grazus, bet bijau bus dideli doh.gif peda 24,5 cm.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 11 19, 22:03)
man jie tokie grazus, bet bijau bus dideli doh.gif peda 24,5 cm.. g.gif

Tikrai bus dideli. Mano peda 25, nesioju siu 38 dydi, liuks thumbup.gif Vietos kaip tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2014 11 19, 22:13)
Tikrai bus dideli. Mano peda 25, nesioju siu 38 dydi, liuks thumbup.gif Vietos kaip tik smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Kriziukas,2014 11 19, 19:03]
Amazon ziurejau ta pati kaina kaip ir originaliam puslapy...
o jei neatrisinejot, tai tiesiog perkat atskirai originalius zaidimus ir keiciat korteles? unsure.gif nes nezinau kaip geriau...
Na amazon dažnai keičiasi kainos ir dar kaina skiriasi priklausomai nuo spalvos. Taip, keičia korteles, bet jis taip norėjo. Nusipirkom 2 žaidimus ten pat ir kažkaip užtenka. Kaip suprantu tie žaidimai patys savaime turi daug variacijų. Dabar kažkokio naujo laukia kol išleis.....
Atsakyti
junkites prie lordandtaylor.com ,, thumbup.gif beje nera jo tarp renkamu sarase ax.gif
Atsakyti
kohls.com parinktumete?
Atsakyti
Kur ieskoti ugg gera kaina? g.gif
Atsakyti