QUOTE(MartynaPapartyna @ 2015 09 01, 21:39)
O ar greit jusu meinai prie jusu priprato? Mes parsivezem 8 menesiu mergaite. Tai ji tikra priesingybe musu katinui (beveisliukui). Kivis visad pasitinka, visad kartu, ziuri ka mes veikiam, sekioja is paskos nori zaist. Na o Meshka guli, niekad nepasitinka, ateina tik kai nori valgyt. Zaisti nenori, zaislai jos nedomina, kai Kivis bando ja pakibint, baisiausiai rekia ir snypscia. Kai nusprendem isigyti meina tai tikejomes katasunio, o musu meska tokia pati sau namu princese.

sukavimas tai irgi baisiausias dalykas, bet as viena su ja susitvarkau, o nagu dar nekirpom tai nezinau kaip reguos.

o kiek mazdaug sveria jusu meinai?
Mes parsivezem 6 men. Daba jam 10 men. sveria 5,100 gr. Kadangi namuose buvo kitas katinas, tai Staselis puole ieskoti draugysciu su senuoju katinu. Buvo apsnypstas, apiboksuotas. Ir taip tesesi ilgai. Nemusdavo senasis katinas maziuko, as neleisciau, bet ir neprieme jo. Dabar gal tik menuo kaip abu miega, kartu salia eda.
Prie namiskiu greit priprato. Musu Staselis labai komunikabilus ir prisitaikantis. Nezaidzia - ir nereikia, vienas pabegioja, neglosto - dar geriau. Vat tik est, sventas reikalas.
O seima prie jo taip priprato, kad be Stasiuko sunku butu isivaizduot savo gyvenima.
Mane Staselis pasirinko uz svarbiausia asmeni seimoj. Vyras - proto balsas. Stasiukas jo privengia. Bet ir duksta jie graziai. Bet jei tonas siek tiek vyro pakeltas, deda i kojas mazasis. Su dukrytemis, atskiras priejimas. Staselis ir tai labai greitai isisavino.
Ant ranku nemegsta buti, bet iskencia mano meilumus. Man jis toks meilybe ir svelnybe, kad negaliu nepriglaudus pabut

Na meilumu pasireiskimus Staselis sauniai iskencia. Apsiuostom pasitrinam, ir paleidziu maza.
Jei dar nenuvarginau, parasysiu, kad Staselis nuostabiai atnesa kamuoliukus. Gaudo kaip zmogus su delnais. Tupi ant uzpakaliniu lapciu, i prikinem apgaubia kamuoliuka. Visada sugauna. Taiklumas 100 proc.
Zodziu...metas nebrasyt, o tai isivaziavau