Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų katukai ir katytės

QUOTE(Kivuka @ 2014 11 20, 14:13)
Pakils tas spaudimas kaip nors, geriau papasakok, kiek jau laiko, kada gimdymas, ar katinams jau pasakėt, kad turės brolį/sesę?  biggrin.gif

sudetinga su tuo "kaip nors"..dirbti tai dabar reikia :/ sako nestumas ne liga, bet tikrai invalidumas.. doh.gif

as jau beveik 6 menesiai apvalaina biggrin.gif speju katinai supranta, nes vis prisistato pilvuko pasildyti vakarais g.gif

Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2014 11 20, 13:18)
sako nestumas ne liga, bet tikrai invalidumas..  doh.gif

as jau beveik 6 menesiai apvalaina biggrin.gif

Čia gal nuo organizmo priklauso mirksiukas.gif Aš pvz net nejaučiau, kad esu nėščia, jokių požymių, apart didėjančio pilvo ir (.)(.) biggrin.gif

Aaa, tai tuoj jau dekretas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2014 11 20, 14:18)
bet tikrai invalidumas..  doh.gif

drinks_cheers.gif
Iš savo invalidiško nėštumo tai dabar įžiūriu tik vieną mažą pliuselį,kadangi didžiają jo dalį buvau susieta artimais santykiais su lova, tai iš neturėjimo ką veikt išmokau megzt kojinytes biggrin.gif

o gal jau žinot ko laukiat? smile.gif
Dar pagalvojau kad dabar Vilnietės irgi turės savo babaliuką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 20 lapkričio 2014 - 13:25
Sveikos, merginos,

Aisti, Erode, gal šiandien jau geriau? Laikykitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Man ir Dyziaus uodeguosenos mados buvo mįslė biggrin.gif

Bandulis koks atsipūtęs thumbup.gif

O aš jaučiu kaip valandom o ne dienom darausi ger ir atlaidi nes A) papietavau, cool.gif baigėsi PMS.

Bet darbai nesibaigia, tai lekiu dirbti... rolleyes.gif
Atsakyti
Extriuk - dideliausi sveikinimai 4u.gif Žinau, kad spaudimą kelia kinrožių arbata. Šaltas Kinrožių gėrimėlis žemina - pati netyčia ant savęs išbandžiau, mano ir taip žemas spaudimas tai karštą dieną asotėlį tokio gerimėlio išgėrus vos nuo taburetės nenukritau blink.gif o štai karšta kinrožių arbatėlė sako, kad spaudimą kelia. Tik jinai gi rūgštoka tai nežinau kaip neštuminis skrandis sureaguotų g.gif
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2014 11 20, 14:07)
l
Erode, gal galetum patarti kaip spaudima pasikelti nestumo metu (be puodelio kavos) ? Jauciuos nedarbinga sad.gif
ages16.fotki.com/v369/photos/6/1550526/10132364/20141118_215910-vi.jpg[/img]

bigsmile.gif kokios mielos naujienos, bandyk kuo daugiau judėti (ta prasme sportuoti) geriausia grynam ore 4u.gif
mano spaudimas žemokas, ypač krenta prie jūros g.gif , kava man jo tikrai nekelia.....man prie jūros buvo dviratis nuo spaudimo prirašytas
Atsakyti
Magnuna 4u.gif aciu bandysiu ragauti

Weronica, ne nezinom - per echo slepesi biggrin.gif
Atsakyti
Extra, sveikinu ir aš 4u.gif O kodėl manai, kad negalima kavos g.gif

Maniškiai abu slėpėsi, tai sužinojau kas, kai gimė. O daktarkos, matyt, taip įpratusios, kad visi žino, tai man net nesakė biggrin.gif

Atsakyti
Nikuna, bet tai kiek tos gavos galima išgerti? O kartais ir nesuveikia biggrin.gif

Aš irgi nežinojau ko laukiu biggrin.gif Ir paskutinę savaitę vis sapnuodavau, kad laikau vaikelį ir niekaip negaliu išvystyti, kad pasižiūrėčiau biggrin.gif

Atsakyti
aha, nelabai veikia kava. be to negeriu daugiau nei 2 puodeliu per diena

oj, tikiuosi kad bent po gimdymo pasakys kas isvydo pasauli biggrin.gif

i tema
user posted image
Atsakyti
Už lango sninga, o man giliai dzin biggrin.gif

user posted image

O vakar tai biški padauginom...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 20 lapkričio 2014 - 14:51
QUOTE(extravaganza @ 2014 11 20, 14:07)
laba diena,
sunku kai aplinkiniai serga (seimos nariai ar katinai - kurie mum visom tikiu yra taippat ne maziau svarbus ar reiksmingi uz zmones). laikykites merginos  4u.gif
as pati antra diena kosmose - itariu vel zemas spaudimas. siandien miegojau iki 10. atsimerkdavau ir vel uzsnusdavau. vos is lovos islipau  unsure.gif
Erode, gal galetum patarti kaip spaudima pasikelti nestumo metu (be puodelio kavos) ? Jauciuos nedarbinga sad.gif

Eleuterokoko lašai
Jamieson vitaminų papildas Total Energy.
Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2014 11 20, 14:27)
Sveikos, merginos,

Aisti, Erode, gal šiandien jau geriau? Laikykitės  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man ir Dyziaus uodeguosenos mados buvo mįslė biggrin.gif

Bandulis koks atsipūtęs  thumbup.gif

O aš jaučiu kaip valandom o ne dienom darausi ger ir atlaidi nes A) papietavau, cool.gif baigėsi PMS.

Bet darbai nesibaigia, tai lekiu dirbti... rolleyes.gif

37.7 C dabar.
Nieko neskauda, apetitas yra.
Atsakyti