QUOTE(Vėtra.l @ 2014 11 19, 14:26)
As ji skiepijau viena karta. Kai buvo maziukas. Pirma skiepa. Man atrodo ten nuo 3 ligu. Ir viskas. Daugiau nieko nedariau. Pas veterinoriu nebuvom nei karto. Ar reiktu ji skiepyt dar, ar kol ner bedos nereikia?
aš iš tų kur skiepų nelaikau panacėja (pvz niekad nesiskiepijau nuo gripo ir niekad juo nesirgau tfu tfu tfu)
Bet iš savo patirties, tiklrai nemažai skaičiau apie katinų skiepus.... aš dabar daryčiau taip 1 skiepas 2-3 mėn, antras 4 mėn, trečias po metų, paskui kas 3 metus...Maro skiepas galioja 3 metus, tai vienintelė liga kur skaito, kad skiepas šimtaprocentinis (nors jau įsėlina abejonės) kalicivirozės ir rinotracheito skiepas 40-60 procentinis tik, veikia 1 metus, šitos ligos suaaugusiam katinui nėra mirtinos.... o nuo dar baisesnių ligų, kurios mirtinos, deja skiepų nėra. Taigi neperšu niekam savo nuomuonės, šiaip iš vis vetai šneka, kad jei katinas 4-5 kartus skiepytas kasmret turi jau imunitetą...planavau Bučkio su Fifan nebeskiepyti...o bet tačiau, kai pastoviai kažką atneši...skiepysiu kas 3 metus...reiškia artimiausiu metu turiu paskiepyti min 5 katinus,...dar 3 gali palaukti...beje dar 3 kieminukais kaip ir skiepyti pernai...manau reiktų ateity pakartoti jauni jie 1,5 m. Nors pas mus aplink visi sveikuoliai gražuolei, niekam net akys nėra pūliavę....bet..
QUOTE(Colomba @ 2014 11 19, 15:56)
Mano naujokė
labai daili mažulė
QUOTE(margalusis @ 2014 11 19, 20:06)
Grįžom mes iš vet.klinikos su liūdna diagnoze... Kačių leukemija mūsų katinukui...
.... mano sūnaus katytei iš kraujo tyrimų nustatė leukemiją, pasaiūlė migdyti..... nesutiko, nuėjo pas kitą veterinarą...katytė po diagnozės jau 3 metai gyva ir sveika...negalima nuleisti rankų, kol yra vilties
QUOTE(Aist @ 2014 11 19, 23:50)
Nu šiandien aš tiksliai ne ta koja išlipau iš lovos, ne ant tos šluotos užsėdau ir dar, po galais, ne į tą pusę nuskridau

man panašus buvo pirmadienis....
QUOTE(Erode @ 2014 11 20, 00:12)
[
Šiandie skambina iš prailgintos. Karščiuoja. :
Sveikite greičiau,

brudas tas tas virusas
Laba,
aš toliau įtampoje...Deja šįryt katytė vėl su tempa, 4-ta para, per ilgai

...kadangi iš namų išvažiuojam 7, grįžtam 19..... neliko nieko kito kai po 78 stovėt prie vet klinikos.... kadangi vetkė dirba nuo 10, tai tik palikau...laukiu 10 skambinsiuos... Kiti 3 tvarkoje