Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų katukai ir katytės

QUOTE(Vidam @ 2014 11 20, 20:54)
Ir tau reikia išsitirti skrandį, nurysi žarnelę ir būsi apžiūrėta iš vidaus.

aga, tikiuosi įžvelgs mano vidinį grožį biggrin.gif
QUOTE(Lionesss @ 2014 11 20, 20:54)
Laba vakara megickos, nespeju su jumis. Darbe laiko isijungt kaip ir turiu, bet puola reklamos, neimanoma skaityt, o jokiu adblock siustis negalima  4u.gif
Visiems sergantiems po balioneli  4u.gif

darbe ir mane puola tos reklamos, bet aš didvyriškai nekreiiu į jas dėmesio ir pas pame darbe ekranas dyyydelis rolleyes.gif O dėl suspėjimo taigi mūsų tema tokia - apie viską ir visaip, niekas niekada nebūna ne į temą ir ne laiku smile.gif
Atsakyti
Sveikos, na ir diena pas visus, sveikatos visiems 4u.gif
Man irgi diena kazkokia netokia, visu pirma miegojau iki 16val, tai suzinojau kad ner su kuo i darba vaziuot, o kitus mentai sustabde su lietuviskais numeriais, tai gerai kad esam 5i ir su taksu mausim i darba, tik va kaip gryzt???? na su autobusu valanda vaziuot iir 15min peskom biggrin.gif paryciais biggrin.gif na nieko ir suo kariamas pripranta biggrin.gif biggrin.gif gero likusio vakaro visiem, as maunu darban
Atsakyti
Azu - lengvos tau darbo dienos, t. y. nakties 4u.gif Virusus, kurei tave puolė au visiškai nugalėjai?
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 11 20, 22:15)
aga, tikiuosi įžvelgs mano vidinį grožį  biggrin.gif

Magnuna... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Azu, laikykis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 20 lapkričio 2014 - 22:19
Visoms, ką puola įvairūs negalavimai 4u.gif 4u.gif

Mes su Meduoliu po truputį judam į priekį smile.gif
suvalgomo maisto kiekis, labai po truputį, bet didėja ax.gif
kvėpavimas nėra normalus, bet kažkiek geriau..
Atsakyti
Labas rytas

Balta balta kur dairais bigsmile.gif

Magnuna MB tai už tos žarnos rijimą baisesnio daikto neisivaizduoja...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Weronica @ 2014 11 21, 08:06)
*Balta balta kur dairais  bigsmile.gif

**Magnuna MB tai už tos žarnos rijimą baisesnio daikto neisivaizduoja...

*Pas man prie namų irgi balta ir gražu ir sniegas nepažliugęs, o štai mieste tai šlapia, balos ir šlapdriba, fe unsure.gif
** ai irnesakyk.gif aš vaikystėje su skrandžiu problemų turėjau taitais laikais reikėdavo praryti žarnelę ir pusę dienos su žarna gulėti kol skrandžio sulčių prilašėdavo tyrimams, va čia tai bjaurastis doh.gif o daba tai smulkmena biggrin.gif Man paauglystėje ligoninėje yra nutikę kad reikėjo žarną su kamera praryti, ana tokia storesnė buvo. Seselė davė induką su užmarinančiu skysčiu. Manau kai kurios atsimena kokios seselės būdavo tais senais laikais - padavė induką net nežiūrėdama į mane ir toliau su kolege plepa apie savo reikalus. Atiduodu aš jai tą induką tuščią, o ji manęs klausia "o kur skystis" "prarijau" sakau, seselė blink.gif "tai reikėjo tik paskalauti gerklę" blink.gif Nu tai taip ir reikėjau vaikui sakyti o ne plepėti apie triusikus raudonais taškeliais doh.gif Žodžiu užsišaldžiau net nesakysiu iki kurios vietos blink.gif Žarna kaip per sviestą nuėjo biggrin.gif
Renatelexx - laikykitės su Meduoliu ir judėkit toliau į priekį 4u.gif

Pasižiūrėjau kalendoriuje, kad šiandien Pasaulinė sveikinimosi diena, tai sveikinu visas su penktadieniu ir atienančiu savaitgaliu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Jau turbūt visoje Lietuvoje balta smile.gif
Nemaloni procedūra to skrandžio tyrimas, bet trumpa ir ne tokia jau baisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai moterims aišku kad nebaisi...bet pačios žinot kas būna kai suserga vyras biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas
Nieko ner baisiau uz serganti vyra lotuliukas.gif didesnio ligonio nerasi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mano MB tai ir pavargsta darbe labai labai, neskaitant to, kad mano darbas fiziskai nenormaliai sunkus, ir purvinas ir t.t. ir dar nakti.... lotuliukas.gif
Virusu ner kaip ir tik vis balso neturiu paryciais, gal nuo dulkiu nei nezinau, sunkus tas darbas, bet nesiskundziu, linksma ten uztai antoroj jo pusej buna, jau ir kaalieriu prisigaudziau ten vietiniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai juokiasi visi kad suzalojau vienam rumunui sirdi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o mes ten kai kartu dirbam visokio plauko, tai prisijuokiam gale darbo, gan linksmai ...
na gerai mergaites ta linksma gaida reik eit miegot, siandien pirma diena gryzau su autobusu namo tai uzrukau valanda laiko
Labos, o jums gero ryto tekit kavytes
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aga, balta balta jau šiandien ir pas mus...mano dukriukas pažiūrėjo per langą ir sako "mašina purvina" (nes apsnigta) laugh.gif

QUOTE(Weronica @ 2014 11 21, 08:06)

drinks_cheers.gif Pritariu tavo vyrui...aš jau geriau dar kartą gimdyčiau nei tą žarną ryčiau (du kartus teko tokia "laimė") doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 11 21, 09:06)

Pffff biggrin.gif man tik tas bejėgiškumo jausmas nekonfortiškas, kai guli ir seilės teka unsure.gif biggrin.gif

QUOTE(Magnuna @ 2014 11 21, 09:19)
Labas rytas  4u.gif

*Nu tai taip ir reikėjau vaikui sakyti o ne plepėti apie triusikus raudonais taškeliais doh.gif  Žodžiu užsišaldžiau net nesakysiu iki kurios vietos    Žarna kaip per sviestą nuėjo
**Pasižiūrėjau kalendoriuje, kad šiandien Pasaulinė sveikinimosi diena, tai sveikinu visas su penktadieniu ir atienančiu savaitgaliu 

* doh.gif lotuliukas.gif Linoginės pirmąkart patekau 23, po avarijos, tai neteko susidurt su šitiek atsipūtusiom seselėm... rolleyes.gif

** Siunčiu debesį sveikinimu visoms ta proga 4u.gif

Renatel, Meduoliukui sveikatytės 4u.gif gal pavitaminink jį truputuką g.gif

Diinka, kai karščiuotoja? 4u.gif

Žinokit Runcuncėlis vėl Ėdimantas ir Žaidimantas thumbup.gif Na, ir Bangimantas, aišku biggrin.gif

Azu, saldžių sapnelių 4u.gif

Erode, kaip vaikis?

Tuomce, o gal šįkart pavyks rasti priežastį? 4u.gif Guzelis yra apčiuopiamaiu, nei šiaip bekokia savijauta...nedelsk, a? 4u.gif

MB žinokit, serga ir kankinasi tyliai unsure.gif Bliam, sunku įvertinti, ar labai reikia gelbėt, ar nelabai g.gif Ar serga, ar tingi biškiuką rolleyes.gif
Atsakyti