Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų katukai ir katytės

Labukas,

Azu, o TB žino, kad sužalojai rumunui širdį? Gal į darbą nebeleis? mirksiukas.gif

Tuomce, laikykis 4u.gif o tempa dar ne tokia baisi, mano sūnui dažnai ryte tik tiek tebūna ax.gif

Magnuna, žinau tą bjaurųjį tyrimą, bet ir dabartinis man schmoll.gif

Erode pasikeitė paveiksliuką - nebeatpažįstu biggrin.gif kaip vaikiukas?
Atsakyti
laba ryta, 4u.gif

man panašu kad labas, biggrin.gif tyliai vyliuosi gal praneš. mažė nuo vakar ryto be tempos, vakar gavo lašinę, antibų , vitaminų, bet ištino letenėlė, tai kateterį teko ištraukti......dieną valgė, vakare valge...Šįryt atidarius vonios duris iškrito visi keturi smile.gif taip saldu pasidarė rolleyes.gif ....vistik greičiausia tridienė buvo, na užtrūko pusdienį ilgiau nei priklauso....
Papildyta:
prisiskaitau pas jūs čia apie visokius kankinimo metodus.....brrr, kokia vistik aš laiminga, po gimdymų pas daktarus praktiškai nebuvau, nežinau net savo šeimos daktarės.... va su stomotologais prasčiau verysad.gif
Atsakyti
Diinka 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
o as stomatologu jau nei nebebijau thumbup.gif bet kaip MB ten nugrust?????? doh.gif priezasciu neit N... kol prisipazino, kad bijo...
Nikuna zino jis papasakoju as, na parauko nosi, bet gi supranta, kad tiesiog mes ten linksmai leidziam laika, dar jaunesnis gi nemazai, o ir kaip man kitaip ismokt ta anglu kalba, tai ir metausi visokiais zodziais ten ir gestais, kartais mirk is juoko lotuliukas.gif vienam rumunui supykus tiek isaiskinau viska, kad nebeateina su mum dirbt thumbup.gif paaiskinau zodziais gestais, veiksmais, tokiu isbrydusiu tiesa sakant nemaciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2014 11 21, 10:29)
o as stomatologu jau nei nebebijau 

aš jų ior nebijau ir niekad nebijojau ir pastoviai lankausi, o bet tačiau, kaip nėr dantų taip nėr...o ir pinigai blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Stomatologų aš irgi nebijau, tik kad nepigus tas malonumas biggrin.gif o mano mažoji, paniškai bijo.... gerai, kad radom tokį, kuris su ja žaidžia (tik gerokai brangiai man tas atsieina)....
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2014 11 21, 09:39)
  o mano mažoji, paniškai bijo.... gerai, kad radom tokį, kuris su ja žaidžia (tik gerokai brangiai man tas atsieina)....

Man tai baisu ir pagalvoti apie tą momentą, kai reiks babalus vesti pas stomatologą...neišsižios nė už ką.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 11 21, 09:07)
doh.gif  lotuliukas.gif Linoginės pirmąkart patekau 23, po avarijos, tai neteko susidurt su šitiek atsipūtusiom seselėm... rolleyes.gif

Tai tuom ta užsišaldymo istorija dar nesibaigė doh.gif - negana to kad užsišaldžiau iki pat dugno tai kita seselė sumaišė vaistus ir užmaitino kažkokiais kitokiais, Svarbiausia aš pastebėjau kad tabletės kitokios ir pasakiau, tai sako neeee, jie iškito pakelio todėl tokie ir yra doh.gif Bet tai ne kad nueit ir patikrinti jeigu jau vaikas sako kad kitokios. Mano vaistai tai buvo silpnos koncentracijos ir reikėjo 4 tabletes gerti o nuo tų, kuriuos man padavė aš pradėjau vos ne gyva žemėn lysti doh.gif dingo skonio jausmas, po to regėjimas sutriko, koordinacija sutriko tiek, kad praradau atstumo suvokimą. Įsivaizduokit koks smagus jausmas kai stovi ir nesuvoki koks atstumas iki grindų, jausmas toks tarsi karti ir ant savų kojų stovėtum ir tarsi nuo 9 aukštų namo viršaus žemyn žiūrėtum. Blaivaus proto likučiais viską suvoki o štai visi pojūčiai tai maišalynė kažkokia doh.gif atmintis prapuolė, ta artimoji. Kas esu ir iš kur tai žinojau, bet užmiršdavau viską ką dariau preiš valandą ar kelias minutes - nu žinokit jausmas kaip juodam kosmose blink.gif Gydytojai aplink laksto, nieko nesupranta, med kortele tikrina, o ten tai viskas gerai, nieko man tokio nepaskyrė nuo ko šitaip darytųsi. O ta seselė kasdien atneša tuos pačius vaistus ir nė kriukt doh.gif Aš irgi tikėjau ką man pasakė - nu pasakė kad tie patys vaistai, vadinasi tie patys. Daba aišku taip nepasitikėčiau o tada pati vaikas buvau. Baigėsi tuom kad aš jau nieko nepajėgiau, seselė paliko tabletes ant spintelės bo aš jau nepajėgiau galvos pakelti. Gydytoja iš nevilties pradėjo mane purtyti bo aš jau nereagavau, klausia gal kas neįprasto buvo, pasakyk bet ką tai aš ir užmačiau tas tabletes paliktas ir pasakiau kad jos kitokios kad tik paliktų mane ramybėje. Ot tai lakstė visi kaip katinai į grietinę priš... doh.gif Dulkeles nuo manęs nupūtinėjo, bet tėvams taip ir nepasakė kuom ten mane užmaitino. Tėvus įleisdavo bet kokiu laiko, bo tais laikais lankyti buvo galima tik nustatytom valandom, leido mamai savo valgį man nešti ir vos tik ant kojų atsistojau išgrūdo iš ligoninės. Dabar manau tėvai skandalą pakeltų, imtų aiškintis o tais laikais vieks į kalbas nesileido, tėvai išvis buvo laimingi kad vaikas gyvas ir lygtais be pasekmių. Nu žodžiu, nuo to laiko ligoninės ir poliklynikos man brrrr unsure.gif Gerai, kad mūsų šeimos gydytoja rūpestinga, ir apžiūrės ir tyrimus paskirs ir nenumos ranka smile.gif Nu va papasakojau ne į temą biggrin.gif
Runculiui valioooooo clap.gif
Atsakyti
Aš tai nebijau stomatologų schmoll.gif Greičiau jau jie manęs išsigąstų, kai aš išsižiočiau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 11 21, 09:46)
Man tai baisu ir pagalvoti apie tą momentą, kai reiks babalus vesti pas stomatologą...neišsižios nė už ką.. biggrin.gif

Mano dantys silpni tai tekdavo pas stomatologus lankytis dar vaiskytėje, irgi bijodau baisiai ypač žinant kokie tais laikais stomatologų aparatai buvo blink.gif Mama pažadėjo, kad nupirks arbūzą - sezonas tada buvo biggrin.gif - išsižiojau taip, kad vos stomatologės neprarijau, taip to arbūzo norėjau biggrin.gif Daba arbūzu nieko nenustebinsi o tada tai buvo didis gėris biggrin.gif Va va, kaip Kivis dėl to arbūzo išsižiojau biggrin.gif Iki šiol prisimenu koks skanus buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 21 lapkričio 2014 - 09:51
Kartais kai paskaitau Magnunos postus, susidaro vaizdas, kad ji kokia tai 60-metė biggrin.gif Nes vis parašo.."anais laikais".. biggrin.gif Man net atrodo, kad tu esi jaunesnė už mane ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 21 lapkričio 2014 - 09:54
Labas rytas, kačių mamos,

Nebeturim savo katinuko... Atėję ryte į darbą, mažutį jau radom sustingusį... Iškeliavo katas į Vaivorykštės šalį... Dar vakar jam sulašino lašalinę, vitaminų, bet jau niekas nepadėjo... Gal jeigu bent pora dienų anksčiau būtume nuvežę į kliniką, gal dar būtų pavykę jį išlaikyti čia...
Atsakyti