Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų katukai ir katytės

Extriuk, atrodai padoriai jauniau,

bet panos js ir taip jaunos...aš tik 30 metų supratau, kad esu graži biggrin.gif 9čia jau vyrų kaltė lotuliukas.gif ) ...o 35 jaučiausi kaip su sparnais..... dabar supratau, kad ir 50 visai nedaug, tiesa deja jau ne 35 biggrin.gif Taip kad dar neskaičiuokt 4u.gif
o dėka protasovo.....geras spyris į subinę.... biggrin.gif
Taigi atvažiuojat kitą šeštadienį? ar kaip g.gif
Atsakyti
Murka skaičiuodama metus susirangė bliūde, beje neiškrito,o man bendroje sumoje 8 skaičiuokit kaip norit 3+5 ar 5+3 vistiek tas pats gausis.
Atsakyti
QUOTE(MamaDanute @ 2014 11 21, 14:20)
Murka skaičiuodama metus susirangė bliūde, beje neiškrito,o man bendroje sumoje 8 skaičiuokit kaip norit 3+5 ar 5+3 vistiek tas pats gausis.

saičiuojam 3+5 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 11 21, 14:16)
Taigi atvažiuojat kitą šeštadienį? ar kaip g.gif

aš tai nor baisiai ax.gif
QUOTE(MamaDanute @ 2014 11 21, 14:20)

skaičiuokit kaip norit 35 ar 53 vistiek tas pats gausis thumbup.gif išmečiau pliusus kaip nereikalingus mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš pasidžiaugsiu - mano mama jau namie clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2014 11 21, 16:35)
o aš pasidžiaugsiu - mano mama jau namie  clap.gif

Mumi labai dziaugiames wub.gif Mamos yr geris wub.gif
Atsakyti
Nikuna, valio thumbup.gif

Diinka, o galima pas tave? na, dėl to maro blush2.gif turiu neskiepytų asabų aš... Matilda tik nuo pasiutligės gavusi, Runciaus negalima, o Pedro skiepą Runcius suėdė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 21 lapkričio 2014 - 15:09
QUOTE(Erendira @ 2014 11 21, 14:44)
o Pedro skiepą Runsius suėdė  unsure.gif

blink.gif blink.gif
Nikuna - džiaugiamės kartu su tavim 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir linkim mamai kuo greičiau pilnai susveikti ir sustiprėti 4u.gif
Atsakyti
Magnuna, tai čia, šita, perkeltine prasme gi. Apsirgo bachūras pabrangiai, tai liko Pedriukas be skiepo. Pluoju gal kitą savaitę pradėti rūpintis nuskambalinimu bernaičio
Atsakyti
Aaaa doh.gif jau tikrai ir man promistaro reikia doh.gif o gal savaitgalis padės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 11 21, 15:44)
Nikuna, valio  thumbup.gif

Diinka, o galima pas tave? na, dėl to maro  blush2.gif turiu neskiepytų asabų aš... Matilda tik nuo pasiutligės gavusi, Runciaus negalima, o Pedro skiepą Runcius suėdė  unsure.gif

pirmiausia aš nesu tikra ar jis tikrai buvo....jei mažiai nesusirgs....o jau darosi panašu į tai...., tai jei aš jų neužkrėčiau kol nežinojau...tai kai sužinojau išmaudžiau su ekocid-u viską kur tik priėjau.... o maro pakanka aplinkoj...vetkėse.....

aišku čia jau jums spręsti biggrin.gif
Atsakyti
Diinka, suprask teisingai - aš tai labai noriu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti