Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų katukai ir katytės

Taip, Kivuk thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 11 21, 11:36)
Neee, ne dėl to mano akys išpūstos  blush2.gif Kiek mačiau nuotraukose, tai visada galvojau, kad Magnuna už mane jaunesnė arba bendraamžė  blush2.gif Super išsilaikiusi  thumbup.gif
Įdomu, kaip aš atrodysiu, kai turėsiu tiek metų  ax.gif  biggrin.gif

ui ačiū, priimu kaip dideliausią komplimentą 4u.gif Gi sakoma, kad tiesą atitinkantį komplimentą moteris tik iš moters gali išgirsti biggrin.gif
QUOTE(Lionesss @ 2014 11 21, 11:37)
*Gal mes bendradarbes hihihi.gif
**Kiek man duotai? ax.gif

* mano kompo darbe ant stalo platus ekranas smile.gif vietos užtenka net ir reklamom smile.gif O šiaip tai aš kartais pagalvoju apie tas, kurių gyvai nesu mačiusi - būtų pokštas jeigu pasirodytų, kad bendrauji su žmogum virtualiai ir paskum staiga pasirodo, kad ir gyvenime pažįsti, pvz. dirbi toje pačioje darbovietėje smile.gif
** žinau, kad nesi nepilnametė ir sūnelį turi, bet daugiau 25 tai niekaip neduotau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 11 21, 11:58)

* mano kompo darbe ant stalo platus ekranas  smile.gif vietos užtenka net ir reklamom  smile.gif O šiaip tai aš kartais pagalvoju apie tas, kurių gyvai nesu mačiusi - būtų pokštas jeigu pasirodytų, kad bendrauji su žmogum virtualiai ir paskum staiga pasirodo, kad ir gyvenime pažįsti, pvz. dirbi toje pačioje darbovietėje  smile.gif
** žinau, kad nesi nepilnametė ir sūnelį turi, bet daugiau 25 tai niekaip neduotau  smile.gif

As tik menesi dirbu imoneje, kurioje 180 darbuotoju, tai cia nezinosi lotuliukas.gif
pas mus visus cia platus monitoriai biggrin.gif
Man visi daugiau 25 neduoda, o is tirko man gerokai virs 30-coko lotuliukas.gif
Atsakyti
Išvada viena - visos, kurių gyvenime yra vietos murkliams, visuomet yra jaunos ir gražios nail.gif taip kad Kivuka, tau irgi tik pase amžiaus prisidės mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 11 21, 13:08)
Išvada viena - visos, kurių gyvenime yra vietos murkliams, visuomet yra jaunos ir gražios  nail.gif  taip kad Kivuka, tau irgi tik pase amžiaus prisidės  mirksiukas.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Kaip čia padarius, kad darbai patys pasidarytų? g.gif biggrin.gif O aš pas katinus, Pedriuką po pažasčią, Runciuką pri bambos ir po pleduku wub.gif Bižū pleduką prispaustų, kas nenuslystų rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi apie tai galvoju ar darbai negalėtų patys nusidirbti, ir aš norėčiau ant sofkutės, iš vienos pusės Grikiuks ant savo beretės susraitytų, iš kitos pusės Kruopa ant savo nuosavo dekučio (turėjau išskirti Kruopai nuosavą dekutį už tai, kad Grikis nusavino beretę) prie manęs prisiglaustų ir murktumėm pakaitom rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif Nors manes cia nieks nemyli vis tiek papasakosiu gan linksma istorija. (A man sian kazkokios istoriju dienos uzplauke) biggrin.gif
Kaip zinot senovej buvau ugniagesiu. Vienoj degancioj trobelej radau kate. Paeit jau nebegalejo (dumu buvo prisikvepavus) bet dar miauke. Todel ir radau; siaip tamsu, o kate uz apverstos kedes pasislepus. Isnesiau. Ziema. Saaalta. O katyte slaputuke verysad.gif (Mes dar nebuvom speje vandenio paduot, bet seimininkai iki mums atzviegiant patys bande gesint). Ku daryt? g.gif Vasara tai ismestum i lauka ir psio, o ziema... Ikisau i sunio buda. Atrode tuscia, bet per daug nesigilinau. (Daznai taip darydavau ir viskas budavo cikiska) lotuliukas.gif
Kita ryta atvaziavau akto surasyt. Kate dar buvo budoj. Suo irgi. Abu susiglaude... Tipo sildosi wub.gif
Zmones papasakojo, kad prie to suns net ne visi savi gali prieit, o Herkulis (toks kates vardas, nes pirma pakrikstyjo, o tik paskui nustate, kad ten JINAI) tai vobsce priesas Nr.1! Niu nieko nuostabaus: gaisre patys pikciausi sunys pamirsta pareiga saugot turta ir prie ugniagesiu glaustos, aba lekia i buda. Net ugnies nereikia; uztenka, kad kotletai gerai prisviltu ir vietoj pikto sargo lieka meilus sinsilas biggrin.gif
Klausimas kodel jie taip pykos, jei ilgai vienam kieme gyveno? g.gif O gi Herkulis ta suni (dvarniaska, bet panasus i vilkini) baisiniai erzindavo! PVZ voliodavos kur grandine neleidzia pasiekt arba pora kartu apeidavo aplink buda, o kai besivaikantis suo uzsivyniodavo,- is jo bliudeliu esdavo blink.gif Ciuckis vos neuzdusdavo nuo kriokimo!!
Ale, sake, karta nutruko antkaklis, tai kate 3 dienas is palepes neislipo biggrin.gif
O gaisras juodu sutaike amziams amziniesiems! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 11 21, 12:45)
hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

ačiū  biggrin.gif , ypač smagu girdėti kadangi mes matėmės  nail.gif

panašiai ir aš maniau (tiesa žinau kad ne tiek, nes jau buvai prasitarus smile.gif

beje kaip ir Erendira, nedatraukia iki savo metų, dar labai užkliuvo Rustė.....o dar daugiavaikė mama wub.gif Ir Busy aišku jauniklė, bet nenuostabu- čia jau Kiaros nuopelnas biggrin.gif
Colomba ir taip jauna, ją dar per anksti jauninti biggrin.gif
Beje Extriukas su Tuomce ir labai jaunai atrodo...bet va jų metų nežinau biggrin.gif

QUOTE(Kivuka @ 2014 11 21, 12:52)
O kiek man metų duotumėt?  ax.gif  biggrin.gif Juk atrodau jaunesnis, aniaaaa?  blush2.gif

jauniklis dar visai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 11 21, 12:18)
4u.gif  Nors manes cia nieks nemyli vis tiek papasakosiu gan linksma istorija. (A man sian kazkokios istoriju dienos uzplauke) biggrin.gif

Jeigu istorija tikra, tai ji nuostabi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 11 21, 12:08)
Išvada viena - visos, kurių gyvenime yra vietos murkliams, visuomet yra jaunos ir gražios  nail.gif  taip kad Kivuka, tau irgi tik pase amžiaus prisidės  mirksiukas.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 11 21, 13:24)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi negaliu.... lotuliukas.gif
Atsakyti
diinka, aciu, man 32 su puse biggrin.gif

Mokka pasimetus nebesuskaiciuoja kiek jai metu:D
user posted image
Atsakyti