Nedpresuok viena Diinka
Padepresuokim kartu

Vuo, nauja tema
Nedrepresuokit labai, a...
Diinka, vakar su Runcelio gydymo "ambasadore" (ne pačia gydytoja), kalbėjom, kad beglobis mažiuką Lašiuką nuo maro gydė (pagydė?) kažkokio amerikanska celiulioze
nori gal pasidomėt? duočiau Nr. su kuo pašnekėt.
Lekiu vėl dirbti, bliam, galvojau vien du ir viska, bet, pasirodo, sunkvežimių stabžių sistemą dar nelabai gerai išmanau

Nedrepresuokit labai, a...

Diinka, vakar su Runcelio gydymo "ambasadore" (ne pačia gydytoja), kalbėjom, kad beglobis mažiuką Lašiuką nuo maro gydė (pagydė?) kažkokio amerikanska celiulioze

Lekiu vėl dirbti, bliam, galvojau vien du ir viska, bet, pasirodo, sunkvežimių stabžių sistemą dar nelabai gerai išmanau

QUOTE(zundyte @ 2014 11 19, 13:55)
Registruojamės su kautynių reportažu
O ka tokiu atveju reikia daryt, kaip isskirt kovotojus?

Papildyta:
QUOTE(extravaganza @ 2014 11 19, 13:09)
kaip zinodama turiu nauja nuotrauka registrui 
chebra miegaliu

chebra miegaliu
As dabar ten mielai isitaisyciau...isitiesciau kur tais tie sonu...na kad galva butu kazkur iremta i to balto Grozio sona...ir miegociau

QUOTE(Erendira @ 2014 11 19, 13:31)

skaičiau apie tą celiulioze GG...pasiklausiu Danos, ji mane sakykim myli

aš vis dar tikiu, kad mes neturim maro... nerašiau..nemėgstų apkraut blogom emocijom kitų...ypač per dažnai

Taigi furfutė nuo pirmadienio..................pagal mane tai tikrai ne maras, o "tridienė" - ryt bus aišku, nes temp kyla 3 dienas (kaip žinau tai nauja , man nauja vaikiška liga 2011 metais ji pasireiškė vienam mano globotiniui - Balu...katinų pasaulyje tai buvo naujiena...vetė juokėsi...dabar ši liga pripažįstama

taigi numušam tempa- valgom žaidžiam...ir taip 2 kart dienoj (jei ne atvejis su persiuke...beje kažkas man kužda kad tai ne maras, tai net nesinervinčiau...deja dabar nervina viskas) labai sunku savy laikyti.....
pozityvo- naujokė- čia kur kaime sterilizavau....beje kaip paskui susigriebiau ir buvo neskiepyta juk....(paskiepijau kartu su Leleliute- sekmadienį)
Papildyta:
QUOTE(Vėtra.l @ 2014 11 19, 13:40)
O ka tokiu atveju reikia daryt, kaip isskirt kovotojus?
Mano vienas, neturiu patirties tame

o ką darai su vaikais ?

Negražu visai nepakomentuoti...patiko visi,
bet labiausia linkiu sveikatos Runciukui,
Aist, nerandu tinkamo žodžio, nesinervuoti, išlaukti viskas turi būt gerai

labai smagu dėl Busy sūnaus

Kyvs...retai giriu, aš juo tiesiog mėgaujuos...jis visą laik man primena pūkutį....mylimiausią vaikų (ir ne tik....) katiną
QUOTE(diinka @ 2014 11 19, 15:11)
pozityvo- naujokė- čia kur kaime sterilizavau....beje kaip paskui susigriebiau ir buvo neskiepyta juk....(paskiepijau kartu su Leleliute- sekmadienį)
Grazute naujoke...Nu irgi labai jau panasi i Vosylka...Jau antras katukas panasus i maniski. Is to seka isvada, kad mano katukas tipinis kieminis lietuviskas katinauskas

Papildyta:
Diinka, cia patirties irgi neturiu (vaikus turint omeny)

Bet siaip supratau jau...purkstukai vandens...
Diinka, mano dukriukas vyresnioji skorpione, o mazoji jautis
Papildyta:
Magnuna, jis ne tipiskas, jis labai unikalus, Grikiskas toks
Mergaiciukes noreciau pasikonsultuot del savo Vosylijaus. As ji skiepijau viena karta. Kai buvo maziukas. Pirma skiepa. Man atrodo ten nuo 3 ligu. Ir viskas. Daugiau nieko nedariau. Pas veterinoriu nebuvom nei karto. Ar reiktu ji skiepyt dar, ar kol ner bedos nereikia? Jis buna tik namuose, kitu augintiniu neturim.

Diinka, mano dukriukas vyresnioji skorpione, o mazoji jautis

Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2014 11 19, 15:21)
Dar vienas tipiškai netipiškas

Magnuna, jis ne tipiskas, jis labai unikalus, Grikiskas toks

Mergaiciukes noreciau pasikonsultuot del savo Vosylijaus. As ji skiepijau viena karta. Kai buvo maziukas. Pirma skiepa. Man atrodo ten nuo 3 ligu. Ir viskas. Daugiau nieko nedariau. Pas veterinoriu nebuvom nei karto. Ar reiktu ji skiepyt dar, ar kol ner bedos nereikia? Jis buna tik namuose, kitu augintiniu neturim.
Vėtra - aš saviškius stengiuosi skiepyti kas metai, štai Grikis šeštadienį važiuos skiepytis, nes buvo skiepytas preiš man jį paimant. Dėl skiepų visokių nuomonių yra ir kažkurioje temoje buvo ir idskusija ar verta skiepyti kas metai. Aš pati turėjau skaudžios patirties su katinėliais, kurei iš namų kieman neišeina. Turėjom du katinus ir parnešėm rudenį su batais kažkokią zarazą. Tai nebuvo maras nuo kurio skiepijama bet ir maro zarazą su batais taip pat galima parnešti. Mūsų atveju susirgo vienas iš katinų, atskirti jų abiejų nebuvo kaip. Pirmasis persirgo lengvai ir pagijo bet nuo jo užsikrėtė ir antrasis. Antrasis mūsų katinas buvo jau amželyje (buvom prieš metus priglaudę iš kiemo), sirgo sunkiai, zaraza komplikavosi į inkstus, išgelbėti nepavyko. Tai vat ir galvoju, kad nors ir katinas iš namų neišeina bet ir mes galim parnešti kokį marą, baisoka man štai ir skiepiju saviškius

Kaune sninga....

Gal išsisnigs Kaune ir į Vilnių neatsnigs

QUOTE(Magnuna @ 2014 11 19, 14:12)
Jau baigesi