Agam baigia nustot snigt, matyt niegas jau pusiaukelėj link Vilniaus

Taip taip sninga ir artėja link Vilniaus
nes aš kur dirbu, ta gyvenvietė yra už Kauno į Vilniaus pusę ir čia sninga. Laukit vilnietės

Oi ne, ne, nenorim sniego
Jums Kaune vistiek jau pasnigo tai gal paimkit ir Vilniaus sniego dalį

QUOTE(Magnuna @ 2014 11 19, 14:31)
Oi ne, ne, nenorim sniego
Jums Kaune vistiek jau pasnigo tai gal paimkit ir Vilniaus sniego dalį 

Snigo ir jau nebesninga,matyt toliau nukeliavo , o sniegas ištirpo

QUOTE(Colomba @ 2014 11 19, 14:56)
Mano naujokė

Ui

Laba
Colomba, kokia fainuoliukė naujokė
Patinka man toks marginimas
Aš tai už skiepus, man irgi baisios visos tos ligos...
Ajajaj, kiek vėl nuotraukyčių
Visi katukai nuostabūs

Colomba, kokia fainuoliukė naujokė

Aš tai už skiepus, man irgi baisios visos tos ligos...
Ajajaj, kiek vėl nuotraukyčių

QUOTE(Magnuna @ 2014 11 19, 15:43)
Vėtra - aš saviškius stengiuosi skiepyti kas metai, štai Grikis šeštadienį važiuos skiepytis, nes buvo skiepytas preiš man jį paimant. Dėl skiepų visokių nuomonių yra ir kažkurioje temoje buvo ir idskusija ar verta skiepyti kas metai. Aš pati turėjau skaudžios patirties su katinėliais, kurei iš namų kieman neišeina. Turėjom du katinus ir parnešėm rudenį su batais kažkokią zarazą. Tai nebuvo maras nuo kurio skiepijama bet ir maro zarazą su batais taip pat galima parnešti. Mūsų atveju susirgo vienas iš katinų, atskirti jų abiejų nebuvo kaip. Pirmasis persirgo lengvai ir pagijo bet nuo jo užsikrėtė ir antrasis. Antrasis mūsų katinas buvo jau amželyje (buvom prieš metus priglaudę iš kiemo), sirgo sunkiai, zaraza komplikavosi į inkstus, išgelbėti nepavyko. Tai vat ir galvoju, kad nors ir katinas iš namų neišeina bet ir mes galim parnešti kokį marą, baisoka man štai ir skiepiju saviškius 

Aciu Magnuna...Baisu man tie skiepai, bet tikriausiai reiks

QUOTE(Vėtra.l @ 2014 11 19, 17:36)
baisu ne skiepai, o nekontroliuojamos uzkreciamos ligos, kuriu galima lengvai isvengti

raportuoju - Vilniuj nesnigo dar

Colomba, kokia grazuolyte naujoke

diinka, te baliona uz visus rupescius ir vargus

QUOTE(panterrriuke86 @ 2014 11 19, 16:16)
šeiminikauja mažylė baltas pirštinytes užsimovusi

QUOTE(extravaganza @ 2014 11 19, 17:28)

Vėtra - nesibaidyk taip skiepų, viskas bus normaliai, bakstels ir viskas, na kartais kai kurie katinukai tą dieną būna vangoki, pvz. mūsų Grantas vienintelis iš visų katinų kartais sureguodavo į skiepą - būdavo ramesnis ir mieguistas

QUOTE(Magnuna @ 2014 11 19, 18:33)
Vėtra - nesibaidyk taip skiepų, viskas bus normaliai, bakstels ir viskas, na kartais kai kurie katinukai tą dieną būna vangoki, pvz. mūsų Grantas vienintelis iš visų katinų kartais sureguodavo į skiepą - būdavo ramesnis ir mieguistas 

Laba diena

Dulkė vakar gavo skiepą (bet kadangi dar nėra 3 mėn. - formaliai jos gimtadienis 09.01, tai nesumaišė pasiutligės - sakė po mėnesio primaišys) - nulis reakcijos - pasakyčiau dar pasiutesnė, apetitas auge ne dienom, o valandom