Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų katukai ir katytės

Sūnus namie. Pjūvis nemažas, 8 cm, pirmadienį vešiu siūlus išimti, tada gydytojas pasakys, kaip toliau. kol kas sėdėt negali, tai valgo klūpėdamas. Gijimas toje srityje apsunkintas, chirurgas liepia labai saugot. Tai vartosi mano plekšnius nuo šono ant šono. Su mokykla, atrodo, nepaskubėsim, kai išsveiks, pasivys.
Atsakyti
Teisingai, geriau pirmiausia visiškai susveikti ir po to mokslus pasivyti nei paskubėti ir po to papilodmai gydytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2014 11 22, 21:49)
Magnuna, vos nuo kėdės nenuvirtau, sužinojusi tavo amžių. Ar tu esi tikra, kad čia ne kokia klaida? Taigi mačiau gyvai tokią mergaičiukę.  bigsmile.gif
Kitų merginų amžių preliminariai buvau skaičiusi anksčiau, bet tai irgi, kaip Kivuka sako, gerai išsilaikiusios bičiukės  bigsmile.gif
Ai, dar Rustė gyvai man pienburnė jauniklė pasirodė  lotuliukas.gif
Bet, taigi nieko čia nuostabaus, juk geros širdies žmonės lieka gražūs ir jaunatviški net garbaus amžiaus sulaukę  4u.gif

Man irgi buvo šokas, tikrai. Kažkodėl galvojau, kokie 32-35...
Rustė labai jaunai atrodo, tikrai, tačiau tiek vidinės stiprybės žmoguje neesu jautus.
Atsakyti
Šiąnakt Ainu, parazitka, nusprendė stabiliai kas porą valandų pakniaukaliot prie mūsų miegamojo durų. Nu blyn, o ryte man reikėjo anksti keltis į konferenciją visos dienos. doh.gif Jau neatsimenu, kada taip buvo, ramiai naktį miegodavo įprastai, kas čia jai buvo užėję per dėmesio trūkumo priepuolis. Ryte, kai atsikėliau, visa laiminga murkė, tipo, na pagaliau, gali dabar paglostyti. Jei taip bus ir kitą naktį, bijau, vyras skraidins merginą už pakarpos į pirmą aukštą. unsure.gif Arba aš eisiu šnypšti naktį kaip kobrų motina ( čia forumietės Noa man labai patikęs išsireiškimas biggrin.gif ).
Atsakyti
Tegul pasivarto kaip plekšnius, kad tik į sveikatą biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2014 11 22, 22:08)
Šiąnakt Ainu, parazitka, nusprendė stabiliai kas porą valandų pakniaukaliot prie mūsų miegamojo durų. Nu blyn, o ryte man reikėjo anksti keltis į konferenciją visos dienos.  doh.gif  Jau neatsimenu, kada taip buvo, ramiai naktį miegodavo įprastai, kas čia jai buvo užėję per dėmesio trūkumo priepuolis. Ryte, kai atsikėliau, visa laiminga murkė, tipo, na pagaliau, gali dabar paglostyti. Jei taip bus ir kitą naktį, bijau, vyras skraidins merginą už pakarpos į pirmą aukštą.  unsure.gif  Arba aš eisiu šnypšti naktį kaip kobrų motina ( čia forumietės Noa man labai patikęs išsireiškimas  biggrin.gif ).

Gal mane pamokytumėt to šnypštimo pagal kobrą iš Noa, nes nebgaliu apsikęsti to rytinio kėlinėjimo. 5,00, o mieloji Tašytė, kojos draugė, mamkos priedraugė paėdimui tik kelia mamką, nors pasiusk.
Šiąnakt užšoko ant galvos. Jei nesikeliu - kepšioja veidą - be nagų, tik su lapce, kiša ūsus į veidą, kvėpuoja ir visaip kaip bando scenarijų "glostyk katuką".
doh.gif doh.gif blink.gif Sakau, vešiu skiepyt, ir apšnypščiau...
Bet po pusvalandžio atėjo glostytis... irnesakyk.gif
Jei mamkai stogas nevažiuotų, tai kas čia tas kėlimas... Bet kad neužmiegu paskui... gun_bandana.gif huh.gif

Išgis vaikis. Sveikatytės.
Zundyte, laikykis. Prisipažink, a gydais? Nes aš tai ir ne mėgėja gydymosi... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 22 lapkričio 2014 - 21:18
Erode, o tu Tašę atsakomai kelk tada kai ji kietai įmigusi biggrin.gif vartyk, versk žaisti, linksminti mamką. Būsi nors tiek atsilyginusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 22 lapkričio 2014 - 21:17
QUOTE(busycat @ 2014 11 22, 22:16)
Erode, o tu Tašę atsakomai kelk tada kai ji kietai įmigusi biggrin.gif vartyk, versk žaisti, linksminti mamką. Būsi nors tiek atsilyginusi

mastau.gif mastau.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif Gal i gera mintis... Bet kai ne nuotaikoj, ta bet kokį lindimą traktuoja kaip puolimą ir ginasi... Susiraukia kaip ee... užpakalis ir labai jau nepatenkinta roža nueina šarovarais linguodama... Anądien bandė vaikį skriaust, iškart į ranką paėmiau šlepetę, lėkė pilvo klosteles susirinkus pasišokėdama... Šiandie sofą draskė, apšnypščiau vėl...
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 11 22, 21:22)
lėkė pilvo klosteles susirinkus pasišokėdama...

uoj laugh.gif įjungiau vaizduotę, kaip Tašė lėkė pasišokinėdama ant trijų kojų, vienoje letenoje suėmusi visas klosteles laugh.gif
Atsakyti
Erode, matyt nepakankamai įvaldžiusi kobrų motinos šnypštimą esi, jei nesuveikia. Noa terminais, musiau tu šnypšti tik kaip arbatinukas bigsmile.gif Čia praktikuotis reikia, nu pvz.ant vyro, pacientų... lotuliukas.gif
Ainu ėsti mėgiamos žalios mėsos specialiai gauna vakarais, kad rytinio maistinio terorizmo nebūtų ( sauso nuolat būna). Tai ta pindosė naktimis tiesiog meilės ir švelnumo nori. Nu aš tadum nerandu nei to, nei ano, miego laikas pas mani šventas reikalas. Eisiu dabar aš ją iš guolio krapštyti ir tegu glosto mane ta varnalėša rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2014 11 22, 22:27)
Erode, matyt nepakankamai įvaldžiusi kobrų motinos šnypštimą esi, jei nesuveikia. Noa terminais, musiau tu šnypšti tik kaip arbatinukas  bigsmile.gif  Čia praktikuotis reikia, nu pvz.ant vyro, pacientų...  lotuliukas.gif
Ainu ėsti mėgiamos žalios mėsos specialiai gauna vakarais, kad rytinio maistinio terorizmo nebūtų ( sauso nuolat būna). Tai ta pindosė naktimis tiesiog meilės ir švelnumo nori. Nu aš tadum nerandu nei to, nei ano, miego laikas pas mani šventas reikalas. Eisiu dabar aš ją iš guolio krapštyti ir tegu glosto mane ta varnalėša  rolleyes.gif

Galiu tik ant pacientų, vyrui pofik. irnesakyk.gif
Bet tai kaip čia taip reiktų šnypšt kobriškai motiniškai? Aišku, praktikos reikia...
Eisiu ir aš Tašytės glostyt, parazitkos tos...
Atsakyti
Aist, Erode - na ir prijuokinot lotuliukas.gif Man irgi reiktų šnypštimo kursų g.gif nes mano rainadupcei irgi pofig kai aš ant jos iš lovos šnypščiu jog ji savo tašę iš spintos 5 val ryte traukia doh.gif Galiu net nuodais spjaudytis - jai vienodai, sureguoja tik tuomet kai abi kojas iš lovos iškeliu, turbūt nusprendžia kad mamka jau pakankamai nubudo, kad ją pultų vytis su tapke rankoje. O štai Grikiuks tai geras katiniuks - miega manim kol neatsikeliu ir po to dar kartais nukrenta į mano vietą šiltai pagulėti biggrin.gif Būna naktį pabundu, sujudu tai Grikis nubudęs tik murkteli man, tipo "miegam toliau, mam? A, nu tai gerai, migam tai miegam" smile.gif kartais tik būna, kad nusprendžia jog jeigu mamka prabudo tai vistiek iek neveikia ir gali paglostyti katiniuką smile.gif
Atsakyti