Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų katukai ir katytės

QUOTE(Magnuna @ 2014 11 22, 22:50)
Aist, Erode - na ir prijuokinot  lotuliukas.gif  Man irgi reiktų šnypštimo kursų  g.gif  nes mano rainadupcei irgi pofig kai aš ant jos iš lovos šnypščiu jog ji savo tašę iš spintos 5 val ryte traukia  doh.gif Galiu net nuodais spjaudytis - jai vienodai,  sureguoja tik tuomet kai abi kojas iš lovos iškeliu, turbūt nusprendžia kad mamka jau pakankamai nubudo, kad ją pultų vytis su tapke rankoje. O štai Grikiuks tai geras katiniuks - miega manim kol neatsikeliu ir po to dar kartais nukrenta į mano vietą šiltai pagulėti  biggrin.gif  Būna naktį pabundu, sujudu tai Grikis nubudęs tik murkteli man, tipo "miegam toliau, mam? A, nu tai gerai, migam tai miegam"  smile.gif  kartais tik būna, kad nusprendžia jog jeigu mamka prabudo tai vistiek iek neveikia ir gali paglostyti katiniuką  smile.gif

Vaje, su tais katinais... doh.gif doh.gif doh.gif
Rainadupcė yr šeimininkė, o tvarka yr tvarka... 4u.gif Magnuna, negali priešintis.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Katukai negali likt nesisvečiavę.
Bet tas šokimas ant galvos šiąnakt nelabai man patiko, turiu pasakyt. Traktavau tai kaip užpuolimą ir pakilau susinervinus...
Atsakyti
Reiks tėvukams pasakyti, kad tvarka yra tvarka, tegul keliasi 5 val svečių priimti biggrin.gif
Erode - o tai nori pasakyti, kad Tašiūnė specialiai šoko tau ant galvos? Aš supratau, kad netyčia unsure.gif Pas man porą kartų nutiko, kad įsismaginę katadrambliai miegančios mamkos "nepastebėjo" ir tskant užmynė ant galvos doh.gif
Atsakyti
Ech, svajonių katinas tas Grikiukas thumbup.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2014 11 22, 21:59)
Reiks tėvukams pasakyti, kad tvarka yra tvarka, tegul keliasi 5 val svečių priimti  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Prieš kelias dienas pas mus buvo Čijos mamos "mamka". Ji kerpa Čiją šaltuoju sezonu. Vasarą aš pati skutu šunę, o vat žiemą reikia kirpti žirklėmis, tai man nesigauna simetriškai. Ta mergina paskutinį sykį pas mus lankėsi gal kovo mėnesį. Labai stebėjosi, kad Ainu bais didelė ir gauruota. biggrin.gif Ir dar džiaugėsi, kad Ainu leidosi glostoma. Aišku, leidosi. Ji visiems leidžiasi kažkiek būti paglostoma. Saikingai, taip iš mandagumo. O kai atsibosta vėlgi taip labai išdidžiai pasitraukia nuo "priekabiautojo". Aš tada svečiui paaiškinu, kad jei nori daugiau glostyti, turėti likti nakvoti ir naktį galėtų glostyti ir glostyti, naktį ribų nelieka. Iki kol saulė patekės. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 11 22, 22:59)
Reiks tėvukams pasakyti, kad tvarka yra tvarka, tegul keliasi 5 val svečių priimti  biggrin.gif
Erode - o tai nori pasakyti, kad Tašiūnė specialiai šoko tau ant galvos? Aš supratau, kad netyčia  unsure.gif  Pas man porą kartų nutiko, kad įsismaginę katadrambliai miegančios mamkos "nepastebėjo" ir tskant užmynė ant galvos  doh.gif

Manau, kad specialiai šoko... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Aist @ 2014 11 22, 23:31)
Aš tada svečiui paaiškinu, kad jei nori daugiau glostyti, turėti likti nakvoti ir naktį galėtų glostyti ir glostyti, naktį ribų nelieka. Iki kol saulė patekės.  biggrin.gif

Kažką man tai primena (stogas tolokai išvažiavęs, nelabai kažkaip mintys rišlios)... Bet manau, kad vampyrus... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 22 lapkričio 2014 - 23:02
QUOTE(Erode @ 2014 11 22, 22:55)
Manau, kad specialiai šoko...  unsure.gif
Papildyta:
Kažką man tai primena (stogas tolokai išvažiavęs, nelabai kažkaip mintys rišlios)... Bet manau, kad vampyrus...  blink.gif

Ale tai ot Tašė doh.gif
Uoj vampyrai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 11 22, 22:22)
iškart į ranką paėmiau šlepetę, lėkė pilvo klosteles susirinkus pasišokėdama...

QUOTE(Aist @ 2014 11 22, 22:27)
.Eisiu dabar aš ją iš guolio krapštyti ir tegu glosto mane ta varnalėša  rolleyes.gif

Prijuokinot merginos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Labas rytas, damos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Aist @ 2014 11 22, 22:06)
Ech, svajonių katinas tas Grikiukas  thumbup.gif  wub.gif

aš rytais irgi dažnai taip galvoju ypač kai atsikėlus gaunu apsivilkti pašildytą chlatą biggrin.gif ant kurio jis sąžiningai visą naktį miega biggrin.gif
QUOTE(Aist @ 2014 11 22, 22:31)
Aš tada svečiui paaiškinu, kad jei nori daugiau glostyti, turėti likti nakvoti ir naktį galėtų glostyti ir glostyti, naktį ribų nelieka. Iki kol saulė patekės.  biggrin.gif

Tai tuomet ir aš kurią dieną išsilyginsiu savo išeigavinę pižamą ir ateisiu Ainu per naktį glostyti biggrin.gif ir Čiją turbūt gaučiau paniurkyti kartu rolleyes.gif

Rytinė eilė atsigerti vandens smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas sekmadienis 4u.gif

Kokie sveikuoliai Magnunos katinėlisi - rytą pradeda nuo vandens biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 11 23, 11:22)
Labas sekmadienis  4u.gif

Kokie sveikuoliai Magnunos katinėlisi - rytą pradeda nuo vandens biggrin.gif

Miegantis vampyras... Pažiūrėkit, kokios iltys... doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 11 23, 12:25)
Pažiūrėkit, kokios iltys...  doh.gif  blink.gif

Nu tai priklauso blush2.gif Kaip kitaip jis paukštukus ir peliukus medžios? biggrin.gif
Atsakyti