Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų katukai ir katytės

Sveikos mirksiukas.gif

QUOTE(Vėtra.l @ 2014 11 25, 11:22)
Kai maistas yra malonumas...Et...Vosylka tame mane supranta rolleyes.gif  hihihi.gif

Ir aš suprantu biggrin.gif Man irgi maistas - vienas iš gyvenimo malonumų drinks_cheers.gif thumbup.gif Ir ačiū D, genams ir dar kažkam, kad man tas maistas neina į kūną ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 11 25, 13:28)
Saulut, dieta yra 5 savaitės ir dar 5 savaitės išęjimas  4u.gif  (gaunasi 10 savaičių)

Bet reikia žiūrėt kaip jautiesi  mirksiukas.gif

Aaaa blush2.gif O jei nenukrenta visas norimas svoris. Tai gal galima 10 savaiteliu pasilaikyti - na 5+5, ir tada 5 savaites isejimas?
Papildyta:
QUOTE(Kivuka @ 2014 11 25, 13:31)
Sveikos  mirksiukas.gif
Ir aš suprantu biggrin.gif Man irgi maistas - vienas iš gyvenimo malonumų  drinks_cheers.gif  thumbup.gif Ir ačiū D, genams ir dar kažkam, kad man tas maistas neina į kūną  ax.gif  rolleyes.gif

Labai dziaugiuos uz Tave wub.gif
O man miargai, drabuziu kauge ( na ta prasme dideli kiekiai bigsmile.gif biggrin.gif ) ir visi per mazi verysad.gif Manau uztektu 5-7 kg numesti, ir jau i kelis svarkelius inlysciau.
Na bet dabar sventes arteja. Ner prasmes imtis to ko nepasieksi. O jau po, iskarto.
Taip man ir su chazanu buvo. Atsvenciau Naujus, ir i dieta. Po nepilnu metu, zmones pazystami, gatveje nebepazino...
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2014 11 25, 12:01)

Paskaičiau apie tą Jūsų dietą  doh.gif  numirčiau... daržovės tai nieko, bet su pieno produktais nedraugauju.... schmoll.gif

aš ir nedraugauju su pieno produktais...o bet tačiau daržoves (tas tai dievinu biggrin.gif )valgau su natūraliu jogurtu ar kefyru, ryte išgeriu stiklinę kefyro (labiausia priimtinas pieno produktas) o kas kelintą dieną pasidarau salotas su grūdėta varške.... nieko sudėtingo juk tik 2ar 3 sav (jau pamiršau) biggrin.gif paskui jau žuvis pietums, ar liesa vištiena...pas mus jau 7-ta savaitė, praktiškai maitinamės taip pat, tik į rytinį puodelį kavos dedam truputį cukraus...čia pirmas įvestas produktas biggrin.gif o daugiau praktiškai nieks nepasikeitė, toliau maitinamės panašiai, šeštadienį buvom sidabrinėse vestuvėsre... tai sugriešijom labai saikingai...kol kas esu savim patenkinta, kartosiu arčiau pavasario, dabar bandysim išsilaikyti ir pasportuoti biggrin.gif

aš numečiau 8

QUOTE(Kivuka @ 2014 11 25, 12:31)
Sveikos  mirksiukas.gif
Ir aš suprantu biggrin.gif Man irgi maistas - vienas iš gyvenimo malonumų  drinks_cheers.gif  thumbup.gif Ir ačiū D, genams ir dar kažkam, kad man tas maistas neina į kūną  ax.gif  rolleyes.gif

man ir wub.gif ir deja nuo pat gimimo turiu polinkį į apvalumus, jau ką suvalgau, tas mano...vaikystėj- jaunystėj aktyviai sportavau, tai išvengiau..po vaikų bujau apsileidus....toliau vėl teko sportuoti ir vis prisilaikyti...
Atsakyti
Sveikos, dietininkės biggrin.gif 4u.gif

Aš tai norėčiau dietos, kuri padėtų priaugti kelis kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2014 11 25, 11:59)
Aš tai norėčiau dietos, kuri padėtų priaugti kelis kg  ax.gif

Nėra, brangioji, tokios dietos schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 11 25, 13:00)
Nėra, brangioji, tokios dietos  schmoll.gif  biggrin.gif

kodėl? dieta yra tikslinė mityba, o tiklas gali būti visoks mirksiukas.gif
Atsakyti

Nu kaip tai nėra biggrin.gif yra nestuke.gif 9 mėnesius pabūni sau graži, pasidžiaugi savimi įvairaus storumo, atsidžiaugi iki soties ir vėl tampi liekna mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 25 lapkričio 2014 - 12:06
QUOTE(renatelexx @ 2014 11 25, 01:17)
pokyciai  blink.gif  blink.gif  thumbup.gif
Is kur gaut valios? g.gif

Iš noro.
Arba nori, arba ne.
4u.gif
Atsakyti

Gal ir yra g.gif Tik aš dar jos neatradau.
Kadaise jaunystėj buvau Kepenio sveikuolių stovykloj. Mano kelionės draugas, turėjęs didelį antsvorį, per savaitę sukūdo tiek, kad ėjo naujų džinsų pirkt. O aš priaugau kelis kg. Valgėm tą patį, sportavom tą patį ir t.t. Taigi, į tą pačią dietą skirtingai organizmai reaguoja.
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2014 11 25, 11:59)
Sveikos, dietininkės  biggrin.gif  4u.gif
Aš tai norėčiau dietos, kuri padėtų priaugti kelis kg  ax.gif

QUOTE(Kivuka @ 2014 11 25, 12:00)

Aš kai po stresų drąstiškai numečiau svorio tai šokiravau vaistininkes kai paprašiau kokių nors papildų, kad svorio priaugti biggrin.gif
Gerkit vietoj rytinės kavos pusę puodelio grietinėlės arba puodelį alaus su išmaišytu žaliu kiaušiniu ir priaugsit tik kad neužprogramuosi tik 1-2 kg - neapsižiūrėsi o jau visi 5 priaugo blink.gif taip kad geriau toms, kurių genai kūdi džiaugtis tuom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 11 25, 10:13)
Labas rytas  4u.gif
Akacija - ačiū, labai smagu gauti tokius komplimentus  ax.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif  važiuojam, važiuojam  biggrin.gif  Kaip kitos vilnietės?
Jeigu be manęs tik viena kuri dar važiuotų tai prašytumėmės pas Erendirą į ekipažą  ax.gif  Jeigu būtų daugiau važiuojančių tai važiuosiu savo mašina  smile.gif
Ainu - tikra žvaigždė  thumbup.gif ir plaukai iškedenti ir aukštakulniai su 12 cm. kulniuku  wub.gif  Atliko savo programą ir miegot  biggrin.gif  pavyzdinga žvaigždė  biggrin.gif
Na ir dar kartą pagirsiu Erodę - šaunuolė tu mūsų ir dar šokiais užsiimi  thumbup.gif  tiesiog supermoteris  thumbup.gif

Ačiū,
mielai važiuočiau, tikrai, tačiau esu su bebenčiuku savo, viešėsiu pas tėvus, o ir labai turiu įtemptą situaciją namie.
Nežinau, ar prisidėsiu, atleiskit.
Diinką aplankyti ir pasimeetinti noriu, tik nežinau, ar leis aplinkybės.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 11 25, 13:05)
Nu kaip tai nėra biggrin.gif yra nestuke.gif 9 mėnesius pabūni sau graži, pasidžiaugi savimi įvairaus storumo, atsidžiaugi iki soties ir vėl tampi liekna mirksiukas.gif

lotuliukas.gif
Aha, pasimatuoji įvairų storumą, išsirenki koks tau labiausiai tinka. Ir vėliau to sieki biggrin.gif

Aš iškarto po gimdymo sulaukdavau galybės komplimentų - matyt buvau tinkamo storumo biggrin.gif Deja, po metų vėl tapau neišraiškingų formų paaugliuke biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Smilga*: 25 lapkričio 2014 - 12:15