Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų katukai ir katytės

beje, grįžtant prie dietų...vienas didelis trūkumas....nebeturiu ką apsirengti....šį rudenį galutinai praradus viltį grįžti 3 metus atgal...išmečiau visus skudurus....nebeturiu ką aposirengti...ant Tomo visi drinsai kaba žiauriai, nori nenori teks atsinaujinti...o pinigus dieta suėdė lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2014 11 25, 14:03)
Pietų metas Diinkos lankymui liuks. Pižamų nesiimsim, nes pilna trioba katinų ir ruonis, kuriam vaistuis reik dirgyd 3x dienoj  biggrin.gif

Tai kaip ir pradedu laukti ax.gif Nesveiko maisto paruošt ? ar maitinsimės daržovėm ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2014 11 25, 12:55)
Nu tep, Jonava  smile.gif

Nu geras bigsmile.gif Kažkaip visada galvojau, kad Smilga kaunietė ar vilnietė ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergytes, as mintimis busiu su Jumei...prasau manes neisbraukt is sarasu...(Turiu omenyje pasisedejima pas Diinka wub.gif )
Atsakyti
Kivuka, prisipažink, kiek Tau metų g.gif Aš irgi iš tų, kur gali viską valgyti, bet žinok, kuo senyn, tuo labiau maistas lieka pas mane biggrin.gif anksčiau užtekdavo savaitę nevalgyti bandelių ir - 2-3 kg., o dabar ne schmoll.gif
Atsakyti
Nu tai as vienintele zinojau kad Smilga is Jonavos ir net kazkodėl įsivaizduoju kurioj vietoj gyvena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2014 11 25, 13:12)
Kivuka, prisipažink, kiek Tau metų  g.gif 

Jau daug...o po mėnesio dar metais pasensiu... blush2.gif Bet jaučiuosi jaunesnė, nei prieš kokius 5 metus - babalai pajaunino (nebėra kada galvoti apie metus) laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 11 25, 14:13)
Nu tai as vienintele zinojau kad Smilga is Jonavos ir net kazkodėl įsivaizduoju kurioj vietoj gyvena biggrin.gif

Kaunietės tikiuosi nepasididžiuos g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai čia jūs šitą šeštadienį renkatės? blush2.gif Pažiūrėsiu..jeigu sūnus neįsisirgs labiau ir liks kuro iš vyro darbo - gal ir aš atlėksiu apžiūrėti diinkos ūkelio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 11 25, 14:19)
Kaunietės tikiuosi nepasididžiuos  g.gif  biggrin.gif

Jei G pasveiks tai būtinai, tik turėsit nurodyt kokių atitinkančių dietą vaišių atsivešt biggrin.gif

Iš Kauno dar Rariukas, Kendde, Vilkra g.gif Zundytė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 25 lapkričio 2014 - 13:22
QUOTE(Weronica @ 2014 11 25, 14:13)

Kurioj? Net įdomu pasidarė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 11 25, 14:20)
Tai čia jūs šitą šeštadienį renkatės?  blush2.gif Pažiūrėsiu..jeigu sūnus neįsisirgs labiau ir liks kuro iš vyro darbo - gal ir aš atlėksiu apžiūrėti diinkos ūkelio  rolleyes.gif

4u.gif bais norėtųsi.... 4u.gif

Weronika, daug nmažei sveikatytės 4u.gif , mano Urtė pernai sirgo vos ne ištysai, tai stipriau tai silpniau, o tokia stipri pana.... Šiemet tfu tfu tfu, kol kas jokių negalavimų, tikiuosi, kad jau išaugo biggrin.gif
dėl vaišių, tai jei kas norit, tai ką norit 4u.gif aš jau savaitglį išbandžiau....esu atspari vaizdeliui...o ir dieta kaip ir pasibaigė biggrin.gif

Atsakyti
Sveikutės.
Jau porą dienų vejuosi, skaitau apie motyvaciją dietoms, apie dirbamus skirtingus darbus, apie sveikatėles. Apie katinus mažokai info, bet labai buvo įdomu pajusti, kad moteriškės čia itin įvairios - tiek amžium, tiek darbais ir gyvenamom vietom, bet visos labai panašiai nukreizėjusios į katinų pusę lotuliukas.gif Smagumėlis.
Aš tai vilnietė paprastoji, spėju, kad kasdien važiuoju pro Magnunos namus. Bent jau taip spėlioju iš jos keliamų nuotraukų, kur matomi vaizdai per langus. Jei ten Mokslininkų g. horizonte rolleyes.gif

Aš atlaikiau 3 dienas parodoj + 2 dienos susikrovimui ir iškrovimui. Tad šiandien prizas sau - tipo prizas - darbas iš namų ir namų reabilitavimas iš purvo lotuliukas.gif

diinka, kaip suprantu pas tave bus apgultis. Susiskaičiuok tik katinus prieš ir po. Nes žinai, visko gali nutikti - dingti kuris nors ar būti pakeistas kitu (iš rankinės ištrauktu). biggrin.gif Na gerai jau gerai, žinau, kad niekas nė už ką nekeistų savo katino, na nebent atsivežtų iš taves jam draugą. 4u.gif

Leila mažoji baigia suvalgyt mano megztą kamuoliuką. Visai neturiu noro ir laiko megzt naują. Bet tas snasis jau visai draiskalas ir toliau jį kasdien kramto, nešioja burnoj, liepia mėtyt po 100 kartų...
Na gal po mėnesio.. Būsiu laisva kaip vėjas.... Tik įdomu už ką vėjas perka valgyt... g.gif biggrin.gif
Atsakyti