Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų katukai ir katytės

QUOTE(Odilija5 @ 2014 11 26, 09:23)
Arba reikės eit į tūliką pačiai fotkintis  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif gera mintis - kas katinų su akim nesugaudys - pačios turės tūlike su akim fotografuotis biggrin.gif Diinka bet kuriuo atveju turės pati fotografuotis bo visų vistiek nesugaudys tongue.gif
QUOTE(*Smilga* @ 2014 11 26, 09:23)
Dėl eilių... Ai, aš tai stojau į bendrą grožio eilę, nesigilindama į smulkmenas ką ten dalina  nail.gif
O vat mano katinėliai, tai akivaizdžiai eiles supainiojo... Mažas atsistojo į mergaičių eilę - gavo riūūžavą nosiuką, riūūžavas pėdutes, bailiuko širdutę ir mamyčiuko dūšelę  wub.gif
O Dina berniukiškų atributų prisirinko - juodą nosytę, juodas pėdutes, velniūkščio akis ir zbitkom pramuštą galvą  wub.gif

thumbup.gif tai tu turbūt kokį dovanų kuponą turėjai visam grožio paketui biggrin.gif
Mažo komplektukas labai geras ir pilnavertiškas. Grikiukas irgi tą patį komplektuką ėmė ax.gif
Aš tai ryškiai buvau į berniukų eilės priekį be eilės užlindusi biggrin.gif mano mama man vaikystėje dažnai sakydavo, kad turėjau berniuku gimti bo bais berniokiška buvau ir išdaigų berniokiškų prisigalvodavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 11 26, 11:05)
: Diinka bet kuriuo atveju turės pati fotografuotis bo visų vistiek nesugaudys  tongue.gif

Juokis juokis, Mauro ir Mikutės su akim mes dar irgi nematėm tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 26 lapkričio 2014 - 10:15
QUOTE(Weronica @ 2014 11 26, 10:10)
Juokis juokis, Mauro ir Mikutės su akim mes dar irgi nematėm tongue.gif

Mauro akių tai teks palaukti kol su Mauru pasimatysiu biggrin.gif O Mikutė tai oficialiai yra mano tėčio draugytė tai nebent tėtį teks su akim fotografuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 11 26, 11:17)
Mauro akių tai teks palaukti kol su Mauru pasimatysiu  biggrin.gif  O Mikutė tai oficialiai yra mano tėčio draugytė tai nebent tėtį teks su akim fotografuoti  biggrin.gif

Neišsisuksi, pirmam lape Mika yra prie tavo kačių darašyta, tai tu ir akis lipdytis turėsi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 11 26, 10:31)
Neišsisuksi, pirmam lape Mika yra prie tavo kačių darašyta, tai tu ir akis lipdytis turėsi tongue.gif

tongue.gif nėra Mikutės biggrin.gif Maurą pasižadu nupotograpuoti susitikus biggrin.gif o su Mikute tai neprispausit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 11 26, 11:55)
tongue.gif nėra Mikutės  biggrin.gif  Maurą pasižadu nupotograpuoti susitikus  biggrin.gif o su Mikute tai neprispausit  biggrin.gif

Nu kaip tai nėra laugh.gif
Magnuna: Mauras {2006.03.15}, Kruopa: {2012.05.01}, Mika {2012.05.01}, Grikis {2013.06.20}
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2014 11 26, 08:10)
O gal ir mus pamokytum? O as savaitgali pasidaryciau? ax.gif

Reikia prisiruošti džiovintų apelsinų, kankorėžių, kaštonų, riešutų, samanų iš miško parauti, šermukšnių paskinti ir t.t. Iš prieskonių parduotuvės cinamono lazdelių, iš gėlių parduotuvės- dirbtinių vyšnių ar dar kokių dekoro elementų, jei tik norisi. Renginio organizatorė iš kavinės, kur šviežiomis austrėmis prekiauja ( Rene berods), paprašė panaudotų kiaukutų austrių, išplovė, nu labai puikiai ant vainikų atrodė. Tada iš didelių plono ( tokio kaip kepimo) rudo popieriaus lakštų koks 1x1.5 m dydžio, sugniaužai popierinę "sasyską" ir susuki į norimo diametro vainiko pagrindą. Popieriaus rinkę užvynioji tvirtai ruda virvele, sutvirtini, suriši- gaunasi pagrindas. Tada ant jo su skystų klijų šautuvu ( kur į elektrą jungiasi ir karšti klijai gaunasi) pradedi klijuoti detales ant savo vainiko. Iš pradžių stambiausias, pabaigoje smulkiausias, plyšelius samanomis užkamšai. Svarbiausia gera emocija. Man patiko. Esu dalyvavusi ir angelų kūrimo vakarėlyje per vienos draugės gimtadienį ( iš popieriaus ir gipso "medžiagos"), taip pat labai patiko, angelus sukurtus padovanojome jubilijatei.

QUOTE(Weronica @ 2014 11 26, 09:12)
Tipo šitaip? biggrin.gif

lotuliukas.gif Tau labai tinka thumbup.gif

Vilkra, su gimtadieniu!!! 4u.gif
Beje, Vilniaus stotelės yra reklaminis plakatas su raudonplauke simpatiška mergina, gal čia Tavo dukra? ( brač, neatkreipiau dėmesio, ką reklamuoja doh.gif )

Niu tai ok, trūkstamos detalės:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2014 11 26, 12:03)
Niu tai ok,trūkstamos detalės:

Oj laugh.gif

Nu negaliu sedziu uz burnos susiėmus, vis pasižiūriu į nustebusias Ainu akis ir sasyskišką uodegą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 26 lapkričio 2014 - 11:11
Aist, doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2014 11 26, 11:03)

Niu tai ok, trūkstamos detalės:

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Kad labai jau menka ta uodega pagal Ainu plaukuotumą laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Nu tikrai biggrin.gif Ainu nusipelnė prabangesnės uodegos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 11 26, 10:57)
Nu kaip tai nėra laugh.gif
Magnuna: Mauras {2006.03.15}, Kruopa: {2012.05.01}, Mika {2012.05.01}, Grikis {2013.06.20}

Oi unsure.gif į koliažą Mikutės nedėjau o kad gimimo diena užrašyta pamiršau biggrin.gif Įkliuvau gaunasi, teks eiti pakare potograpytis biggrin.gif
Oi Aist laugh.gif laugh.gif man kąsnis čiut atgal į lėkštę neiškrito kai išsišiepiau biggrin.gif
Atsakyti