Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų katukai ir katytės

QUOTE(Kivuka @ 2014 11 26, 14:23)
Oi, kokia kruopytė  bigsmile.gif  rolleyes.gif Aš šalia tavęs tikriausiai kaip Guliveris atrodyčiau laugh.gif

Jetau tai šeštadienį tikėkimės bus proga įsitikint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2014 11 26, 14:18)
Nus, kokios visos paslaptingos, dabar turėjau googlinti, koks tas ūgis  biggrin.gif

o koks vyresnėlio ūgis, turbūt 3 klasėj mamą praaugo  biggrin.gif

Nu čia, kad man ne taip apmaudu dėl ūgio būtų. Tipo net ir žvaigždžių mažučių yra biggrin.gif

Vyresnėlis, žinoma, peraugęs. Mažasis jau jau ant ribos, kas mėn matuojamės, kada jau peraugs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 11 26, 13:24)

Jeigu norite, kad visoms draugiškai padalinčiau virusiukų - tada būtinai atvyksiu unsure.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 11 26, 14:24)

Nebūsiu aš, nors nooriu labai. Į Rygą išvažiuoju, jau viešbutį užsisakiau, nebegaliu trauktis..
Atsakyti
Man dabar įdomu, tai kiek bus dalyvaujančių?
Atsakyti
Nežinau kas pasidarė Eliukui, nieko neėda, tik miega,.Jei prisilieti ant visų puola.Matau, kad su viena kojyte primina.Jei taip toliau reiks vežti pas vetus.
Ir dabar dėžėje pasikavojęs miega.Atsargiai pajudinau-tai ik sušnypštė, suniurnėjo ir toliau miega.
Atsakyti
MamaDanute, veškit greičiau unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, rasau is tel, atsiprasau, kad svepluoju biggrin.gif Atrodo, kad gali pavykti susikeisti ir sestadienis laisvas. Jei pavyks, ar pas ka atsiras vietos masinoje?
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2014 11 26, 17:09)
Sveiki, rasau is tel, atsiprasau, kad svepluoju biggrin.gif Atrodo, kad gali pavykti susikeisti ir sestadienis laisvas. Jei pavyks, ar pas ka atsiras vietos masinoje?

Būtinai tau rasim vietą mašinoje ar mašiną biggrin.gif

Tik ką skambino iš klinikos - Pedriukas vyriškai viską iškentė, atsibudo, po darbo važiuosiu atsiimti thumbup.gif
Atsakyti
tai jei Magnuna sakė galės važiuot su savo mašiniuku, tai galim leist Erendirai ramiai su šeima važiuot, o mes su Columba trinsimės prie Magnunos ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Kam man ramiai važiuoti? mirksiukas.gif žodž, kaip nors vistiek nuvažiuosim biggrin.gif

Kas su mumis iš Vln dar?
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 11 26, 16:16)
tai jei Magnuna sakė galės važiuot su savo mašiniuku, tai galim leist Erendirai ramiai su šeima važiuot, o mes su Columba trinsimės prie Magnunos  ax.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif taip taip, tuomet aš sau renku ekipažą - jeigu Erendira tryse važiuos tai ir aš noriu tryse biggrin.gif Tai jeigu dviem mašinom važiuosime tai dar daug laisvos vietos lieka biggrin.gif Ei vilnietės, kas dar norėtų susimatyti biggrin.gif
Be to aš Colombai ir Tuomcei turiu spanguoles atiduoti smile.gif svarbu tik neprasivežioti visą dieną mašinoje ir po to parsivežti atgalios namo biggrin.gif
Atsakyti