QUOTE(Aist @ 2014 11 19, 23:50)
Nu šiandien aš tiksliai ne ta koja išlipau iš lovos, ne ant tos šluotos užsėdau ir dar, po galais, ne į tą pusę nuskridau
Iš ryto norėdama virtuviniu kombainu moliūgų sriubą sutrinti kaži kaip nepastebėjau, kad dangtelio viena plastmasinė detalė jau pačiame inde buvo įdėta, užpyliau sriubos ant viršaus ir įjungiau. Peilis sulūžo, kombainas per plauką neparėjo.
Tada suviduriavo Čija. Įtariu nuo katės konservų. Nes vakar pirmą kartą nupirkau Ainu konservų, nusprendusi palepinti, o ta neėdė, tai sušėriau Čijai. Dar plius apsivėmė. Tai padarė po priešais stovinčio daugiabučio namo balkonu. Nes nespėjau toliau nuvesti, pramušė šunei abu galus. Pastebėjo pro šalį einantis to namo gyventojas, apibarė mane, kad šikdau šunį po jų balkonu. Blyn, per 7 metus pirmą kart taip įvyko, ir nei ką sakyt.

Pabandžiau "susirinkt" š į maišelį. Maišelis suplyšo, išsimozojau, bėgau namo praustis
Vyrus po darbo 21.30 radau nepavakarieniavusius, sūnus net nesiruošė eit praustis miegot. Apstaugiau. Tada prisipyliau taurę balto vyno. PMS ir VNN
Aist. Apkabinam.

Šiandie skambina iš prailgintos. Karščiuoja.

Vakare pas klasiokę gimtadienin turėjo eit. Dovana nupirkta. Mama meta pacientus, o jie sako, kad palauks ir išmauna (prieš tai pabando prisiskambinti vaiko tėčiui - abonentas ne ryšio zonoje) pasiimt vaiko.
Pasiimu, atsivežu darban (gretimas namas nei mūsų), paguldau gretimam kabinete, panos ima kraują, atneša, rodo man, tuo metu aš su žmogum sėdžiu - gi reikia pabaigti pacientus, o vaikas apsivemia - pasirodo, čia tas pilvelio virusas, suleidžiame vaistų nuo vėmimo, aprimsta, užmiega, skambina vaiko tėvas, sakau, ateik, nunešk namo.
Parsigabenam. Užklojam, girdom pamažu, vemia, vėl leidžiu.
Daugiau nevėmė, tempa 38C, paslikas.

Budžiu.