Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau 4

Kad jau 'pribaigiau' buvusiu tema 4u.gif

Parsinesu ir komentara i Pienes posta

'O kokia pacios savijauta? As greciausiai pagal tai spresciau. Jei viskas gerai - nelisciau 'taisyti' '
Atsakyti
Echoskopija daryta?
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2014 11 21, 08:59)
Kad jau 'pribaigiau' buvusiu tema  4u.gif

Parsinesu ir komentara  i Pienes posta

'O kokia pacios savijauta?  As greciausiai pagal tai spresciau. Jei viskas gerai - nelisciau 'taisyti' '

Na, savijauta mano nekokia ax.gif , todėl ir myniau poliklinikos slenkstį su savo bėdom. Turiu visą puokštę jau diagnozuotų ligų ir dar nenustatytų ligų (pvz. alergija, o kam nenustato).
O čia šiek tiek apie mano savijautą ir kaip suprantu tiktų šiai ligai: silpnumas, nuovargis, mieguistumas, lėtumas, iniciatyvos, noro ką nors daryti nėra, žemas kraujo spaudimas, oda sausa, plaukai silpni, slenka...

Papildyta:
QUOTE(bevardė @ 2014 11 21, 10:52)
Echoskopija daryta?

Darė, mazgų nėra

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2014 11 21, 20:15)
Na, savijauta mano nekokia  ax.gif , todėl ir myniau poliklinikos slenkstį su savo bėdom. Turiu visą puokštę jau diagnozuotų ligų ir dar nenustatytų ligų (pvz. alergija, o kam nenustato).
O čia šiek tiek apie mano savijautą ir kaip suprantu tiktų šiai ligai: silpnumas, nuovargis, mieguistumas, lėtumas, iniciatyvos, noro ką nors daryti nėra, žemas kraujo spaudimas, oda sausa, plaukai silpni, slenka...

Papildyta:

Darė, mazgų nėra

Nedidele doze L tiroksino reiktu jums ziema pagerti, o pries vasara pakartoti tyrimus
Atsakyti
Paskaitykit, man irgi suveike nuo hipo:

http://www.delfi.lt/...i.d?id=66436060
Atsakyti
Teoriskai tikiu, kad tokia dieta gali isgydyti dau lygu, bet musu gyvenimo salygom ji praktiskai nereali schmoll.gif
Atsakyti
tai čia Paleo mityba...paprastam žmogui nėra pigu jos laikytis...teko pasilaikyti, bet per didelis baltymų kiekis, labai inkstai barškėt pradėjo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridzi @ 2014 11 23, 14:56)
Paskaitykit, man irgi suveike nuo hipo:

http://www.delfi.lt/...i.d?id=66436060

As su sita teorija vos i kapus nenuejau. Yra tokiu ligu, kuriu jokiais mitybos principais neisgydysi.
Atsakyti
merginos parasau paskutinius savo tyrimus:
TTH 2,610
FT4 13,42
ATPO 12,59

ka jus manot?
Atsakyti
Aš manau, kad tyrimai labai neblogi, o čia jie tokie geriant tiroksiną?
Atsakyti
Prie autoimuninio tiroidito mazgų būna tikrai ne visada, pas mane jų irgi nėra ir niekad nebuvo. Bet skydliaukė anot echoskopijos nehomogeniška.
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2014 11 23, 23:01)
merginos parasau paskutinius savo tyrimus:
ATPO 12,59

ka jus manot?

Mano ATPO 704 ir nieko nedaro g.gif
Atsakyti