QUOTE(ingridzi @ 2014 11 24, 14:36)
Bet aisku taigi lengviau nuryti tabletele negu atsisakyti bandeles ar duoneles...
Ieskokit mergaites info ir zinokit, kad imanoma rast iseiti...
Pasiskaičius ką Jūs rašote galima pagalvoti, jog mes čia susirašinėjame apsiėdelių skyrelyje ir skundžiames, kad negalime sulieknėti.
Esu rizikos grupėje dėl diabeto ( močiutė, mama, tėtis, brolis) tad labai žiūriu savo maistą. Turiu du vaikus, kurie gimė ~5 kg. 57 m. Tai paliko nemažą pėdsaka ant mano figūros.
Dėl manes ketvirtis duonos gali sudžiūti. Pieniški produktai........ retai kada pieno stiklinę išgeriu, per metus litras gal susidaris. Mėgstu tik baltą varškės sūri kartais, na ir retkarčiais, progai esant mėgstu kietų sūrių ar su pelėsiais palesti prie sauso raudono vyno
Net mano vaikai ne bet kokius sausainius ir bandeles valgo. Man sausainių bandelių pyragų išvis gali nebūti
( na tik prieš PMS pramuša noras , bet ir tai tada renkuosi geriau nedaug, bet riebų, saldų ir skanų tortą, kurio gabaliuką suvalgei ir rami ilgam, o ne Maximinį ar kokį Ikinį prikišta š. Noi nesaldus, neriebus-labai skanus. Š...as patys tokį valgykite. Turi sukimšti puse kg. pyrago, kad suprastum jog jo valgei)
Saldainiams aplamai labai išranki esu, ne bet kokius valgau. Cepelinai, kugeliai ir visokie kitokie bulviniai patiekalai-laaabai reti ant mano stalo. Gal 1-2 kartus per metus. Riebių padažų, majonezų, kečiupų nevalgo mano šeima. Gaminame Zepterio puoduose, ciklonnėje krosnelėje ir Cobbo puode. Prie mėsos valgome labai daug daržovių ir jokių garnyrų . O garnyrus paverčiu pagrindiniais patiekalais, jiems tada nebereikia mėsų. Druska su Zepteriu mažai draugauja, tad jos tikrai nepadauginame. Rūkytų mėsų žuvų mūsų šaldytuve nerasite. Labai retai kada valgau vėliau nei 19 val. Šiaip iki 18 val. jau būnu pavakarieniavusi ir ramiai, net nesikankinu kai šeima užkandžiauja. Mielai jiems dar tai paruošiu. Esu aktyvus žmogus.
Ir aplamai , aš kai pasistudijuoju ką ir kiek aš valgau....... plaukai šiaušiasi iš kur pas mane višsvoris.
Taip, mano medžiagų apykaita sutrikusi, taip, turėjau problemų su WC. Bet buvau suradusi pora vaisių, kurie man lengvino gyvenimą ir gyvenau. Kol vieną gražią dieną nesužinojau, kad gyvenu su neveikiančia skydliauke, ir, kad galimai tai ji labai įtakojo mano gyvenimą.
O jūs čia rašote apie ėdimą