QUOTE(Paulyna @ 2015 01 19, 14:29)
buvo nestumas, tai nestumo metu 150 geriau, po jo 100, bet jautes kad per daug pradzioj, tai pora sav isvis negeriau, tada ejau pas gydytoja, gydytoja, nuo nestumo pradzios jau treciaa pasikeitus, tai ji pradejo nuo dozes 50, padidino iki 75, bet savijauta blogeja...
Aš tai sakyčiau didinkit iki 100 (juk vistiek anksčiau taip gėrėt), o kai nueisit pasidaryti tyrimus, matysit ar gera doze ar per didelė (kas yra abejotina).
QUOTE(slaiga @ 2015 01 19, 20:00)
Sveikos jungiuosi ir as prie Jusu
Skydliauke mano ispjauta pries 5 metus,pastaruoju metu pablogejo savijauta silpnumad,galvos skausmas ,spaudimas zemas( jis pas mane pastoviai prie zemesnio ) bet pulsas padaznejes ir dar daug kitu negalavimu salcio bangos,atrodo toks spaudimas ptie zemes siandien gaunu TTH 6.97 o endokrinologe sako kad negali buti tokia savijauta del tokiu skaiciu,sunervino net mane is kur ji gali zinoti kaip as jauciuosi.
Ar yra kuri jautusis panasiai?
Skydliauke mano ispjauta pries 5 metus,pastaruoju metu pablogejo savijauta silpnumad,galvos skausmas ,spaudimas zemas( jis pas mane pastoviai prie zemesnio ) bet pulsas padaznejes ir dar daug kitu negalavimu salcio bangos,atrodo toks spaudimas ptie zemes siandien gaunu TTH 6.97 o endokrinologe sako kad negali buti tokia savijauta del tokiu skaiciu,sunervino net mane is kur ji gali zinoti kaip as jauciuosi.
Ar yra kuri jautusis panasiai?
Tai kad su 6,97 turėtų savijauta tikrai nekokia būti. Gal gydytoją keiskit...