QUOTE(snaiga @ 2015 01 21, 10:55)
Tikriausiai jūsų tiesa. Kai nusiraminau, ėmiau kitaip mąstyti. Rodikliai yra per maži intensyvesniam gydymui. Tik labai keistai, kad labai ilgas laiko tarpas. Bet pakentėsiu ir pažiūrėsiu kas bus po tų metukų. O iki to laiko stengsiuosi stiprinti imunitetą ir daugiau apsiskaityti šia tema, nes manau,kad problema jau niekur nebedings, jeigu ji jau tokia atsirado, tuo labiau,kad tą guziuką aš jaučiu ryjant, taip,kad jis neleis man užsimiršti:)
Taip ilgai todėl, kad jei jau pradedi gerti tiroksina tai skydliaukė po truputėlį pradeda aptingti ir mažiau dirbti. Dėl to gydytoja nenori dar rizikuoti pradėti skirti vaistų ir laukia gal pati skydliaukė atsigaus ir toliau normaliai dirbs. Nes jei skirtų iš karto, greičiausiai tokio dalyko kaip vaistų nebegėrimo jau nebūtų (nu aišku būna, kad nebereikia ateity gerti, bet didesnė tikimybė, kad reikės).
QUOTE(kustucius @ 2015 01 21, 10:59)
O aš vėl pradėjau sportuoti ir iškarto jėgos dingo

.
Nežinau ką daryti, bet vaikštau kaip pridvėsus.
Kol nesportavau kalnus galėjau nuversti, o dabar grįžtu į buvusią būseną. Dozės didinti negaliu, teks tikriausiai mest sportą, o kaip be jo nukratyt svorį - nežinau
Nesinervuot, savęs nespaust be proto ir pamažu pamažu didinti krūvį
Aš iš pradžių irgi padusdavau, išeidavau iš salės raudona kaip burokas ir be jėgų, bet pamažu jau visai nebebaisus krūvis
QUOTE(xiuke @ 2015 01 21, 13:26)
taigi nuo lapkričio 10d einu į salę, sportuoju pirmas dienas verkiau, sakiau vyrui man sunku, aš nepatempiu, mesiu, bet kadangi sumokėjau pinigus, mane sąžinė graužė, kad nenueinu, kai galiu, taigi jau po šiai dienai einu ir sportuoju, sukandusi dantis, bet sportuoju, tikrai pagerėjo mano fizinė būklė, svoris nekrenta man dėl to

, kaip bebūtų liūdna bet jaučiuosi stangresnė, žvalesnė, praėjo tas energijos nebuvimo laikotarpis, grįždavau ir griūdavau į lovą...treneris sustatė 3mėnesiams programą, galvoju, nebenusikalbėk, aš kad tik 3savaites ištempčiau, ir va...vis dar tempiu, galvoju kiek dar man čia pavyks tempti, nes nemyliu sporto, praranu motyvaciją, nes svoris nekrenta, nu, bet memuleidžiu rankų...jaučiu pasidižiavimą savimi, kad va -aš ir sportuoti nueinu...nerelus jausmas...na o svoris, jau kita ir liūdna tema man

uh, kad prirašiau

man saulė vasara daugiau vargindavo, kai šalčiau jaučiuosi žymei geriau
Duosiu patarimą, kuris man padeda. Gali Jums nepadėti, bet pasakysiu

Nesiorientuokit taip į tą svorį, nes bus LABAI sunku sportuoti ir prisiversti sportuoti (patikėkit man buvo LAAAABAI sunku prisiversti pradžioje). Orientuokitės į kitus dalykus, kaip pvz. Jūs darote sau, savo organizmui, gerą darbą. Rūpinatės savimi, stiprinate raumenis, kad būtumėte stipri ir sveika. Aš nuolat akcentuoju sau ir kitiems (kai kreivai pažiūri, kad aš einu sportuoti, nors atrodau kaip burbuliukas

), kad einu ne dėl svorio, o tam kad būčiau žvali, energinga ir SVEIKA. Kad išsikraučiau po dienos darbų visą pyktį sukauptą, vargus ir būčiau su gera nuotaika. Gal turint tokį požiūrį padės lengviau prisiversti eiti į sportus. Be to, treniruotėse aš stengiuosi kiek galiu, bet ir pasimuliuoju, tam kad tai nebūtų vien kaip darbą "atvargti". Jau geriau lankyti nuolatos (ne savaitę ar mėnesį), o tarkim metus ir stengtis, bet ne iki nuprotėjimo
Kitas dalykas. Sportas laaaabai sveika - sustangrėji, sustiprėji, pažvalėji, BET VIEN nuo sporto, nekeičiant mitybos jei ir numeti svorio, tai nedaug. Visos trenerės nuolat kartoja, kad jei jau nori svorį mesti, tai esmė mityba. Sportas tik pagerina odos būklę, tampi mažiau suglebęs suvargęs, sustiprėji fiziškai, gerėja nuotaika ir bendra sveikata, bet vien tik su juo daug svorio nenumesi