Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau 4

O dėl kokios priežasties buvo daromas pirmasis tyrimas, kuris, kaip rašėte buvo be pakitimų? Gal vis tik pirmas tyrias buvo netikslus?

taip būna, kad po gimdymo atsiranda hipotirozės požymiai ir su laiku viskas atsistato į vietas, bet asmeniškai tokių atveju nežinau, ir negaliu komentuoti. Būna, kad kaip tik nėštumai gimdymai pristabdo hipotirozę. Hormonų pasaulis sunkiai suvokiamas ir nenuspėjamas.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 05 04, 07:37)
O dėl kokios priežasties buvo daromas pirmasis tyrimas, kuris, kaip rašėte buvo be pakitimų? Gal vis tik pirmas tyrias buvo netikslus?

taip būna, kad po gimdymo atsiranda hipotirozės požymiai ir su laiku viskas atsistato į vietas, bet asmeniškai tokių atveju nežinau, ir negaliu komentuoti. Būna, kad kaip tik nėštumai gimdymai pristabdo hipotirozę. Hormonų pasaulis sunkiai suvokiamas ir nenuspėjamas.

Pirma kart ejau prasyti siuntimo del inkstu akmenuku (turiu labai maziukus), tai prirase slpimo tyrima, ir keleta kraujo tyrimu. Nebepamenu kokiu tiksliai, bet vienas is ju buvo ir skydliaukes. Tada dar viskas normose buvo. Pasitikrinus inkstus grizau pas savo gydytoja, jau po gero menesio, pasiskundziau nesmagiais pozymiais ir se tau...
Atsakyti
Sveikos , pridaviau ir aš kraują. Tik gydytoja atosotgų išėjo tai atsakymai bus po poros savaičių.
Atsakyti
sveikos, gydytojas uzrase vaisto vartojima: po 2 sav. 25/50. Kaip suprasti toki parasyma? blink.gif Gal kas paaiskinsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2015 05 04, 17:07)
sveikos, gydytojas uzrase vaisto vartojima: po 2 sav. 25/50.  Kaip suprasti toki parasyma?  blink.gif Gal kas paaiskinsit smile.gif

Panasu, kad 2 savaites po 25 mg, o kitas 2 savaites po 50 mg
Atsakyti
Jolita10, jūs tik pradėsit gerti tiroksiną? Jei taip, tai tada 2 savaites gerkit po 25, o kitas dvi savaites po 50. Po to matyt vėl turėsit keliaut pas gydytoja tyrimams.
Atsakyti
aciu uz atsakyma smile.gif Taip, asantra savaite geriu vaistukus. Kraujo tyrima kartoti ir pas gydytoja po 2 menesiu
Atsakyti
Laba,
Siandie gavau punkcijos atsakyma : gerybiniai pokyciai su proliferacija(B2), na gerybiniai tai gerai, proliferacija , tas zodis man nelabai patinka. Speju gyd. siulys operuot, nes jau echo pamacius sake kad tokio dydzio mazgai operuojami, o ka man daryt? doh.gif O pvz. jei operuoja tuos mazgus tik ispjauna ar ir slydliauke kartu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nedraugė: 09 gegužės 2015 - 22:15
QUOTE(Nedraugė @ 2015 05 09, 22:13)
Laba,
Siandie gavau punkcijos atsakyma : gerybiniai pokyciai su proliferacija(B2), na gerybiniai tai gerai, proliferacija , tas zodis man nelabai patinka. Speju gyd. siulys operuot, nes jau echo pamacius sake kad tokio dydzio mazgai operuojami, o ka man daryt? doh.gif O pvz. jei operuoja tuos mazgus tik ispjauna ar ir slydliauke kartu?

Pats atsakymas tai tikrai nera blogas. Kokio dydzio pas jus mazgas? Man salinant mazga ispjove puse skydliaukes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2015 05 10, 09:02)
Pats atsakymas tai tikrai nera blogas. Kokio dydzio pas jus mazgas? Man salinant mazga ispjove puse skydliaukes. 4u.gif

pas mane du mazgai viens 15 mm kits 12mm
Atsakyti
QUOTE(Nedraugė @ 2015 05 10, 08:42)
pas mane du mazgai viens 15 mm kits 12mm

As maniau zymiai didesni, dabar su tokiais vaikstau likusioje skydliaukes puseje ir niekas net minties neturi operuot, nebent pradetu piktybeti.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2015 05 10, 10:26)
As maniau zymiai didesni, dabar su tokiais vaikstau likusioje skydliaukes puseje ir niekas net minties neturi operuot, nebent pradetu piktybeti.

TAi speju kad musiske daktare biski dramatizuot megsta, nelabai patinka man ji, bet pas mus vienintele ji
Atsakyti