QUOTE(ause makaliause @ 2015 01 27, 13:23)
Kokie Jūs šaunuoliai! Sveikinu su pirmuoju JN.
tai jau manau jeigu juoduką paruošėt, tai tikrai Džiakutį paruošit be problemų. Jau dabar įtariu bachuriūkas išstypęs, paūgėjęs?
Kaip charakteris jo? Toks pat kačiukas?
Aš va grįžau po atostogų. Savaitę buvo laisvė jiems. Ėjo į lauką kada nori ir kiek nori. Domis dabar dar labiau sekioja, matyt pasiilgęs buvo.
Dabar jis labai keičia kailiuką, tai jau reikia su šepečiu pasidarbuoti, nes veliasi stipriai. 

Aš va grįžau po atostogų. Savaitę buvo laisvė jiems. Ėjo į lauką kada nori ir kiek nori. Domis dabar dar labiau sekioja, matyt pasiilgęs buvo.

ačiū

pastypęs neblogai, dabar vėl toks bjaurus ančiukas . Ūgio daugiau neauks, o va masės trūksta. Šiandien varėm šampūno pasižiūrėt tai pasisivėrėm sveriam 45 kg. kaip 10 mėn labai gerai.O charakteris tai nepasikeitė kol kas laižytuvas,kaulytojas ir padlyza. Vaikas pasiutęs, patvarkė mano megstinį,nuardė kailį, bliuską ir du pagalvių užvalkalus.Jis toks kaip sidabras, nors ką aš čia Tanutis irgi toks buvo.Skirtumas tik tas ,kad tanas namie vienas beveik nebuvo, o džiakiui tenka,manęs nėra.
Dėl vėlimosi tai šiandien apsišviečiau yra gerų kondicionierių kurie neleidžia plaukui veltis. Jei jūsų švelniakailis tai manau tiks.Šeriasi ir maniškis,plaukų