Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

QUOTE(ause makaliause @ 2015 01 27, 13:23)
Kokie Jūs šaunuoliai! Sveikinu su pirmuoju JN.  good.gif tai jau manau jeigu juoduką paruošėt, tai tikrai Džiakutį paruošit be problemų. Jau dabar įtariu bachuriūkas išstypęs, paūgėjęs?  bigsmile.gif Kaip charakteris jo? Toks pat kačiukas?  ax.gif
Aš va grįžau po atostogų. Savaitę buvo laisvė jiems. Ėjo į lauką kada nori ir kiek nori. Domis dabar dar labiau sekioja, matyt pasiilgęs buvo.  ax.gif Dabar jis labai keičia kailiuką, tai jau reikia su šepečiu pasidarbuoti, nes veliasi stipriai.  doh.gif

ačiū 4u.gif
pastypęs neblogai, dabar vėl toks bjaurus ančiukas . Ūgio daugiau neauks, o va masės trūksta. Šiandien varėm šampūno pasižiūrėt tai pasisivėrėm sveriam 45 kg. kaip 10 mėn labai gerai.O charakteris tai nepasikeitė kol kas laižytuvas,kaulytojas ir padlyza. Vaikas pasiutęs, patvarkė mano megstinį,nuardė kailį, bliuską ir du pagalvių užvalkalus.Jis toks kaip sidabras, nors ką aš čia Tanutis irgi toks buvo.Skirtumas tik tas ,kad tanas namie vienas beveik nebuvo, o džiakiui tenka,manęs nėra.
Dėl vėlimosi tai šiandien apsišviečiau yra gerų kondicionierių kurie neleidžia plaukui veltis. Jei jūsų švelniakailis tai manau tiks.Šeriasi ir maniškis,plaukų blink.gif kiek šukuosi ,kiek beplausi bus. Po tano plaukų nebuvimo man jų jau perdaug.gerai kad gerai valos,lengvai ,bet jų daug labai.
Atsakyti
Aga tikrai vaikinas neblogai sveria bigsmile.gif Darbštus vaikinas pas jus. biggrin.gif
Ir mano darbštuolis, mėgsta interjerą gražinti, matyt būsimas dizaineris lotuliukas.gif Galvoju nusipirkti elnio ragų graužimui, paskaičiau atsiliepimus, kad visiems patinka ir oi oi koks geras dalykas. Gal visai jam patiks, nors nepasakyčiau, kad kramtalus labai mėgtu. g.gif
Pas mus dabar ir visur skraido plaukelių, pats kailio keitimo laikas. Kol kas švelnus kailis, bet jau vietom šiurkštėja. Naudojam kondicionierių, bet nežinau nelabai man kažkas matosi, galvoju, kad reikia keist. unsure.gif Aš šiaip mėgstu vis ką nors išbandyt, paieškot kosmetikos, o maž stebuklą rasiu. g.gif

Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2015 01 27, 19:02)
Aga tikrai vaikinas neblogai sveria  bigsmile.gif Darbštus vaikinas pas jus.  biggrin.gif
Ir mano darbštuolis, mėgsta interjerą gražinti, matyt būsimas dizaineris lotuliukas.gif  Galvoju nusipirkti elnio ragų graužimui, paskaičiau atsiliepimus, kad visiems patinka ir oi oi koks geras dalykas. Gal visai jam patiks, nors nepasakyčiau, kad kramtalus labai mėgtu.  g.gif
Pas mus dabar ir visur skraido plaukelių, pats kailio keitimo laikas. Kol kas švelnus kailis, bet jau vietom šiurkštėja. Naudojam kondicionierių, bet nežinau nelabai man kažkas matosi, galvoju, kad reikia keist.  unsure.gif Aš šiaip mėgstu vis ką nors išbandyt, paieškot kosmetikos, o maž stebuklą rasiu.  g.gif

mes džiakiui perkam didelius jautienos džiovintus kaulus. Tratina apsipatenkinęs, nesenai Kaune turgui paėmiau šviežią šlaunikaulio kaulą.Kas link dizaino tai irgi nespjauna, miegamajame tapetus patvarkęs vienoj vietoje, kampus pagraužt mėgėjas, gerai kad nesmarkiai.i dar labai mano kroksus mėgsta panešiot, negraužia,batus irgi tampo. Išmokino tvarkos vyrukas, sausainiai ant stalo nestovi biggrin.gif . O kokį jūs kondicionierių naudojat g.gif Aš bandyčiau pirkt šampūną su kondicionieriumi kartu blush2.gif aišku jie nepigūs virš 20 eurų kainuoja. Aš paklausiu pas čiaučių veisėją ką jie naudoja. Tie gi irgi tokie veltūnai.Man netinka tokie, maniškiui reikia šiurkščiaplaukiam . Tiktų nusipirkčiau išbandyčiau pasakyčiau kuris geriau blush2.gif Dabar galiu tik nebent firmas pavardint, bet jūs pati jas žinot. Geras pigus nebus. Čia taisyklė kad kaina dar nerodiklis negroja. Gera kosmetika kainuoja tikrai nepigiai. Iš pigios nieko gero, šitą jau aš praėjus. Nori gero efekto moki brangiai. dabar va paskaičiavau daug maž, putos apie 20 eurų, kodicinas irgi tiek pat, šampūnas balinantis dar brangesnis. Turiu pigesnį efektas 0. Žmogiški nelabai, netinka, nuo ilgesnio naudojimo kailis prastėja ryškiai.Anksčiau naudojom nes nebuvo,dabar yra. O geros kosmetikos mažiau ir reik.
Atsakyti
Domis tai labai energingai pasitinka, tai dabar įpratau duoti pirštinę, kad truputį nusiramintų, tai oi koks laimingas laksto. Pirštinė dabar numeris vienas. Čia ir žaidimai ir pagyrimas ir viskas lotuliukas.gif O Džiakis irgi žiūriu truputi prie dizaino lotuliukas.gif Domis tai išmokino, kad negalima kimšti sausainių, keptos duonos ir aplamai jokių skanėstų prie televizoriaus, nes iškart nubunda ir žiūri tokiom didelėm akym, o jei neduodi, tada su nosim bakst bakst. lotuliukas.gif
Aš tai į kainas nelabai žiūriu. Mėgstu paeksperimentuoti, pakaitalioti. Dabar naudojam specialone hydrating cream, bet nematau norimo efekto. Reikės kažką kitą bandyt. Aš tai dar paieškau ir Amerikoje ir Anglijoje ko nors geresnio. Vienu žodžiu jei ką rasit, duokit žinot rolleyes.gif Manau pasikeis kailis ir ta priežiūra palengvės. Tiesiog dabar tas laikas dar toks, kad šlapia, sniegas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 28 sausio 2015 - 13:37
QUOTE(ause makaliause @ 2015 01 28, 13:19)

Aš tai į kainas nelabai žiūriu.  Mėgstu paeksperimentuoti, pakaitalioti. Dabar naudojam specialone hydrating cream, bet nematau norimo efekto. Reikės kažką kitą bandyt. Aš tai dar paieškau ir Amerikoje ir Anglijoje ko nors geresnio. Vienu žodžiu jei ką rasit, duokit žinot  rolleyes.gif Manau pasikeis kailis ir ta priežiūra palengvės. Tiesiog dabar tas laikas dar toks, kad šlapia, sniegas.

nu kaulinimas pas mus irgi šventas reikalas. Prie MB nelenda nes žino ,kad negaus. O va aš be Džiakio nei kasnio doh.gif jis net kopūstų raugintų sriubą su manim vakar valgė. blush2.gif
aš angliškai nei bum,bum tai užsienis man nelabai blush2.gif Kiekvieną kart pas dukterėčią nelėksiu. Džiakis man nauja veislė, tai dabar po trupinuką renku,nes tai ką matėm iki tai ir ką pamatė MB kaip paruošti rusų šunys. Tai mūsiškiai lenciūginiai ne kitaip. Labai gerai pakalbėt su rusais, kalbėkim ką norim ,bet jie tikrai patarimų negaili. O patarimai jų tikrai geri. Vasarį varom į Panevėžį parodon , tai jei bus paklausinėsiu, blush2.gif kokias priemones jie naudoja, nes tai ką nudojo kai Tanutis buvo jaunas jau atgyvenę ko gero bus.
Galiu nudžiugint jus kailio priežiūra tikrai paprastesnė nebus. Juodulys ir įpatingas tuo kad kailio priežiūra jo užima labai daug laiko biggrin.gif Pavasarį purvynas, vasarą dulkės ir sėklos plaukuose, ruduo vėl purvynas o žiemą sniegas ir amžini kuculai sniego ant kojų biggrin.gif
Atsakyti
Paprašaika thumbup.gif Bet tai atrodo, plaukiukas trumpas pas akitas, kas čia baisiai tokio, o pasirodo vargo ir darbo sočiai. unsure.gif
Nu taip jau pernai apeidinėjom visas balas iš toli. Nes kaip tik pamato balą, tai bėga ir taškosi. Jam labai linksma, man nelabai lotuliukas.gif Na su kailiu yra kur pažaisti, bet taip gražu tos garbanėlės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2015 01 28, 18:47)
Paprašaika  thumbup.gif Bet tai atrodo, plaukiukas trumpas pas akitas, kas čia baisiai tokio, o pasirodo vargo ir darbo sočiai.  unsure.gif
Nu taip jau pernai apeidinėjom visas balas iš toli. Nes kaip tik pamato balą, tai bėga ir taškosi. Jam labai linksma, man nelabai  lotuliukas.gif Na su kailiu yra kur pažaisti, bet taip gražu tos garbanėlės  ax.gif

man po šiai dienai nėra gražesnio šuns už sutvarkytą juodulį wub.gif , kartais taip užknisdavo tas šukavimas, karpymas, maudybas. O dabar pasiilgstu kasos šukavimo kas vakarą.Su akita vargo nedaug, gerai išmaudyti ir pagrindas fenuoti.Viskas ax.gif jokio kirpimo, ir tas šukavimas vienos šukytės biggrin.gif O va plaukai tai jaučiu amžina biggrin.gif kiek bešukuosi jų yra ir yra. Turiu galvoj grindis,kilimą ir visur kitur. Dabar nusispjoviau ir jau nesivaikau jų. Plaukas pas akitą ilgesnis nei sakykim pas dogus,buldogus, jis nėra visai trumpaplaukis.Jis toks paraloninis , minkštas biggrin.gif Va rusai jį užtai ir kelia,kad būtų purus ir suteiktų apimties. Nes nefenuotas jis toks paprastas, o fenuotas toks vau purus, didelių apimčių. Tanutis irgi kol jaunas buvo balos buvo džiaugsmas,kuo daugiau tuo geriau.Suaugo surimtėjo,apeidavo nors kartais vistiek įšokdavo.Gražūs laikai,gražūs prsiminimai verysad.gif
Atsakyti
Na va, atrodo atgijo temutė, o tai jau visai buvo letargas sukaustęs...

Smagu Jonavieti jus girdėti po ilgesnės pertraukos, o ir Ause Makaliause, sveika sugrįžus po atostogų.
Mūsų va berniukas irgi auga, šią savaitę pusė metų suėjo kaip ir visiems kitiems... Mes jo kitaip kaip "Solovei razboinik" nevadinam biggrin.gif . Paskutinis jo pasiekimas šiandien - ne tik ant lovos batų kolekcija surikiuota, bet ir du lietsargiai, kurie buvo vertikaliai ir glaudžiai įkišti, atnešti ant lovos... vienas iš jų gerokai patvarkytas - jau tik jo žaidimams ir betiks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
man beliko tik galvą krapštyti kaip jis juos sugebėjo iš ten ištraukti schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Jonavieti Jūsų Džekis tai jau gerokas meškutis, dabar apimtis pasiekti ir bus nenugalimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir sveikinimai su pasiekimais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Mes buvom į Kauną į Cacibą pasižmonėti ir pasišunėti nuvykę. Lesteris pasisocializavo, paskui pamiegojo, mes su pažįstamais, mūsų Lunos Heros šeimininke ir jos dukra, Danuta, pabendravom, juodukus apžiūrėjom. Ringas buvo labai mažas, danga slidi, toks vargas buvo šunims bėgti... tarpais atrodė, kad kai kurie šlubuoja, besistengdami nepaslysti...

Šiaip viskas kaip ir neblogai, visi vaikai išsivažinėjo. Lago šeimininkas kol kas neskambina, gal gi viskas gerai? Tai aš kaip tik dėl tų kakučių ir sisiukų ir stresavau. Nes namuos viskas jau buvo nusistovėję, o ten nuvažiavus stresas ir buvo ten su kakučiu bėdų iš pradžių, bet tikiuosi susitarė. O ir vaikinas labai aktyvus, nervinaus kaip su mažu vaiku (jie turi dar neturintį dviejų metų) sutars...o ir žmona , kai rinkos sakė, kad turi nelabai kokį patyrimą su dideliais šunimis - vaikystėje buvo namuos neprognozuojamas vokiečių aviganis... Na, bet tikiuos viskas gerai, jau antra savaitė turėtų važinėti į dresūrą, o kai ji prasideda, šuo visai kitoks patampa... smile.gif

Dar noriu pasiguosti - užšokau šuniukus parduodama ant pinigų išmušinėtojos verysad.gif
Pirko šuniuką namams, išsirinko iš trijų Lokį, o pas jį kiaušinėlis paslankus buvo ir dar dabar nenusileidęs arba jinai taip sako... Nes aš jo nemačiau, o jos veterinaras pažįstamas, o nepriklausomo neprisileidžia... Tai dabar tąsomės, jinai nori iš manęs pusę šuns kainos susigrąžinti, nes tipo parodoms pirko, melagė... o kai aš susiskaičiavau, tai išeina, kad jai šuo dykai lieka... dabar skundžia mane visoms instancijoms iš eilės, tai taip liūdna gyventi... jau kada siūliau pinigus grąžinti ir šuniuką atsiimti, neduoda. tai va, taip ir gyvenu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Nu, bet mūsų pajodžarga vis tik gyvenimą praskaidrina biggrin.gif
Atsakyti
Džiakučio plaukai man atrodo mažesnė problema negu pas mūsų šarpėjų, va ten tai spygliai, kaip kalėdų eglutės doh.gif tokie kieti ir visur sminga.
Devynbalse ant "geros" moteriškės užšokot, siaubas ir šuns nori ir pinigų ir dar velnežin ko. unsure.gif sekmės su ja tariantis. 4u.gif Oho koks namie razbainikas pas Jus! bigsmile.gif gerai, kad Domis į batus nereaguoja, nes spintos duris moka atsidaryt. Dabar visas duris moka jau atidaryt, durys ne problema biggrin.gif
Domis tai dar neatsigavo po mūsų atostogų. Anksčiau eidavo vakare vienas miegoti į mūsų miegamajį, nes ten tamsu ir vėsu. Dabar nueina prie laiptų pasižiūri, kad neinam, tai pacypauja, ateina nosim pabaksnoja parodo, kad einam miegot į miegamąjį. Dabar išvis jau niekur nesitraukia, vienas niekur neina. Atrodo kaime patinka, nenori važiuot atgal į miestą. Bet va vistiek stresuoja po atostogų.
Atsakyti
Tikrai šarpėjaus plaukai tokie kieti ir problemiški? O atrodo irgi toks minkštas susiraukšlėjęs meškutis... ax.gif ax.gif ax.gif
Tikrai kiekviena veislė unikali savaip. thumbup.gif
Dėkui Ause makaliause už palaikymą, susirašinėjame dabar su ta ponia. Nebenoriu su ja kalbėti telefonu, pokalbio prie dokumentų neprisegsi... arba jau tikrai reikia labai giliai kapstyti, kad operatorius saugomas kopijas išduotų. Po diskusijų forume, žinau, kad vėl bėgioja po advokatus ir nori visą forumą patraukti atsakomybėn už šmeižtą. Šiandien skambino, bet aš šunis vedžiojau, tai paskui parašiau žinutę, kad su ja tik raštu bendrausiu, nes labai jau jinai daug prisimelavus...
Tai va, gyvenu karo sąlygomis smile.gif , tik Lokio gaila, kad tik jo vargšo neskriaustų... verysad.gif
Šiandien vėl lyja, toks bjaurus oras, vėl šunys šlapi... doh.gif
Atsakyti
Nu jie tokie nešvelnus, glostai ir nėra malonu. Ilgai nepaniurkysi biggrin.gif geriausia kai tie plaukai į vilnonius paltus isminga, tai net pukų rinkiklis neištraukia.
Man tai idomu kaip ten pas ja šunys gyvena, jeigu su tokiu charakteriu doh.gif manau nieko ji čia nepeš, tegu laksto kiek nori. jei nenori tokio šuniuko, tai tegu gražina. unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites 4u.gif Taip taip,parodoj broliuka matem-didziulis galiunas oooo thumbup.gif Prisiziurejom juoduliuku,dukra jau nori i parodas vest. Na ,pirmyn .Tai dabar mokomes stovet. Man labai patiko rusu atvezti juoduliai,jega tokie. Namuose naujoji Cili -kuri dar tik 1,5 menesiuko ,rakinant kam nors duris loja ir lekia prie duru. Tai buvo fantastiska. Mergyte siusioja tik ant palutes,viska susiranda,kur gerti kur palyte. Tik Luna -Hera jau prikankina. Kramtosi,puola.duksta.Jos labai graziai zaidzia,Hera niekada neuzgauna kaip mama. Nezinotum kiek jai amziaus sakytum kad kalyte suaugusi ir moka elgtis su maziukais. Ji kaip aukle. Kai pomeranes sega mazajai tai Hera staigiai isskiria ir mazaja saugo.Musu Cile darbines linijos juoda avigane- ji labai idomi. As su aviganiais susiduriau pirma karta.Bet jei ji ir toliau taip elgsis tai bus fantastika.Tai veiklos uztenka,speju suktis.

Papildyta:
Devynbalse,jetau,nesinervuokit,tokiu visada pasitaiko.Jei jau netinka,kokia beda,atiduoda jums ir viskas.Bet matyt nori ir suns ir pinigu. Taip nebuna cool.gif
Atsakyti