Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

QUOTE(devynbalse @ 2015 01 30, 21:00)
Dar noriu pasiguosti - užšokau šuniukus parduodama ant pinigų išmušinėtojos  verysad.gif

Kai pagalvoji ko tik nebūna doh.gif

Devynbalse laikykitės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernesta: 02 vasario 2015 - 08:36
Korda kiek dabar pas Jus keturkojų? 4u.gif Įtariu namai ūžia bigsmile.gif Nu Cili gerai Herai barzdą įtariu patampo, padaro šukuosena, praretina truputi plaukučius. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2015 02 02, 08:52)
Korda kiek dabar pas Jus keturkojų?  4u.gif Įtariu namai ūžia  bigsmile.gif Nu Cili gerai Herai barzdą įtariu patampo, padaro šukuosena, praretina truputi plaukučius.  smile.gif

Pas mane 5 begiojantys.2 pomeranes,cane corso,hera ir Cile.Ir visi skirtingu veisliu-tai kaip kino teatre,gali sedeti ir ziureti kaip jos durniuoja.Jau kartais jei labai pradeda siausti pakeliu balsa tada staiga viskas nutyla. Kas kur sukrenta ir ramu.Labiausiai demesio reikalauja Hera ir Cile.Is Ciles elgesio atrodo kad ji bus lydere.Ji nieko nebijo,visur pirma,ir kovotoja . As esu pripratus prie skirtingu veisliu,man kazkaip idomu. Pas mane kai buvo rotikas tai kartu ir bokseris buvo,dar prie ju ir prancuzu buldoge buvo.Tik ja paskui atidaviau-nestabili kazkokia papuole,kazkas su galvele pasisuke buvo.Tuo metu gyvenom dvieju kambariu bute ir du vaikai mazi buvo. Bet smagu thumbup.gif Cile visas gumytes istrauko is Heros galvos-sukuosenai amen lotuliukas.gif Dabar tik su maistu dar terlyne,Cilei reikia atskirai daryti,ji mazute daznai valgo,o ir maistui isranki.Bet taipreis kai prades stipriai augti. Jau dabar sveria 5 kg,tokia darosi faina ir ausys jau stovi,kartais dar galiukai palinksta bet jau suo toks.
Atsakyti
Na apturejau kurioza. Noriu uzsisakyti torta is kavos keru. ten ragavus labai skanus-pavadinimas kazkoks svarcnegeris ,ar jegeris. Skambinu,sakau noriu uzsakyti svarcjegerio torta. Kaip pradejo juoktis-sako jis svarcvaldas.Tai prisijuokem,bet sakau vistiek supratot ko noriu. Pavadinimas tikrai idomus. lotuliukas.gif
Atsakyti
Ohom, koks sujudimas ir kiek naujienų-vos bespėjau skaityt biggrin.gif
Jonaviete, sveikinimai darkart ir čia Džiakučiui thumbup.gif 4u.gif
devynbalse, na, ir būna žmonių gi blink.gif - laikykitės 4u.gif
korda, bet tai pas Jus ūkis nerealus bigsmile.gif ir kaip suspėjat tiek sužiūrėt rolleyes.gif ?
ause makaliause, negalima tiek ilgam mažiuko palikti tongue.gif
O mes tai savo mažiuką nuo katino ginam biggrin.gif - išnaglėjo katinas visai, neleidžia Dosikui ramiai ėst-tik tas prie bliūdų, tai ir katinas iš pasalų prisliūkina ir letena per nosį kala rolleyes.gif , o dosiukas tik cypia cypia ir ėst negali, tai teko budėt ir katiną vaikyt, kad nelįstų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2015 02 03, 11:33)
Ohom, koks sujudimas ir kiek naujienų-vos bespėjau skaityt biggrin.gif
Jonaviete, sveikinimai darkart ir čia Džiakučiui  thumbup.gif  4u.gif
devynbalse, na, ir būna žmonių gi  blink.gif - laikykitės  4u.gif 
korda, bet tai pas Jus ūkis nerealus  bigsmile.gif ir kaip suspėjat tiek sužiūrėt  rolleyes.gif ?
ause makaliause, negalima tiek ilgam mažiuko palikti  tongue.gif
O mes tai savo mažiuką nuo katino ginam biggrin.gif - išnaglėjo katinas visai, neleidžia Dosikui ramiai ėst-tik tas prie bliūdų, tai ir katinas iš pasalų prisliūkina ir letena per nosį kala rolleyes.gif , o dosiukas tik cypia cypia ir ėst negali, tai teko budėt ir katiną vaikyt, kad nelįstų tongue.gif

tAI KOVINIS KATINAS thumbup.gif As kazkada turejau persu katina Ramzi,tai jis rotveilerei neleisdavo eiti i kambari,duodavo su letena .Bet viena kart draugai paliko savo rotika patina pas mus savaitei,tai katinas pabande ta pat. ooooo kas vyko,virto kedes,stalai,mes gelbejom katina,tas sienom bego. Po to karto labai graziai ir musiskei is kelio traukesi. lotuliukas.gif
Kompanija as apeinu,jie kaip daug vaiku.visi su savais charakteriais.Jei Cile nuskriaudzia tai atlekia kad paimciau ant ranku,pabuna,pasiguodzia ir vel lekia kandziotis. Linksma vienu zodziu.
Kaip laukiu pavasario,silumos,sunys daugiau lauke gales lakstyti,bus jau didesni.
Papildyta:
Ditele,o jei maisto bliudas pakeltas aukstai butu-stove,kaip tada. Katinas negales pasiekti lotuliukas.gif Pas mane Hera eda is pakelto stovo,tai Cile po apacia vaiksto,tada dar Hera nieko ,bet jei ji stiebiasi tada jau toks urzgimas,jei ir tai neatbaido tada griebia. Bet ji taip griebia tik apzioja ,parodo kad nelysk. As sito nedraudziu,nes kas gausis,prades tie maziai maista atimineti lotuliukas.gif Hera supranta ,kad ginti maista leidziu.Dukra pavasari ves i dresura,paziuresim kaip elgsis,kaip fasas,kaip gins seimininke.
Ar jus vedet Dosika i dresura?
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2015 02 03, 12:33)

Šitokį mažiūką skriaudžia nedorėlis katinas. Vargšas mažylis, neteks pora kg lotuliukas.gif Gal tu katino nemaitini, kad jis taip kovoja už maistą, o gal skanesnis maistas? tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(korda @ 2015 02 03, 12:09)
tAI KOVINIS KATINAS thumbup.gif
Papildyta:
Ditele,o jei maisto bliudas pakeltas aukstai butu-stove,kaip tada. Katinas negales pasiekti lotuliukas.gif  Pas mane Hera eda is pakelto stovo,tai Cile po apacia vaiksto,tada dar Hera nieko ,bet jei ji stiebiasi tada jau toks urzgimas,jei ir tai neatbaido tada griebia. Bet ji taip griebia tik apzioja ,parodo kad nelysk. As sito nedraudziu,nes kas gausis,prades tie maziai maista atimineti lotuliukas.gif Hera supranta ,kad ginti maista leidziu.Dukra pavasari ves i dresura,paziuresim kaip elgsis,kaip fasas,kaip gins seimininke.
Ar jus vedet Dosika i dresura?

Tai pakelti bliūdai, bet katinas ne į ėdalą taikosi, o tiesiog erzina ir provokuoja mūs mažiuką iš už kampo smile.gif
Dosikas, jo, jau dresūrą parėjęs senokai-dabar tik namuos dresuojam karts nuo karto patys, kad neužsimirštų mirksiukas.gif

QUOTE(ause makaliause @ 2015 02 03, 16:34)
Šitokį mažiūką skriaudžia nedorėlis katinas.  Vargšas mažylis, neteks pora kg lotuliukas.gif Gal tu katino nemaitini, kad jis taip kovoja už maistą, o gal skanesnis maistas? tongue.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif šeriu katę, matyt, net dažniau ir daugiau už Dosių - jai, žinok, Dosiko mėsos nerūpi-ji tik savo sausaką pripažįsta-net šlapio ėdalo, nuo kurio katės paprastai alpsta, neėda. Va, ką reiškia katės iš prieglaudos-ir sausakas tinka smile.gif Jai, svarbu, iš principo Dosiką paerzint ir dar geriau išdurt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(devynbalse @ 2015 01 30, 20:00)
Dar noriu pasiguosti - užšokau šuniukus parduodama ant pinigų išmušinėtojos  verysad.gif
Pirko šuniuką namams, išsirinko iš trijų Lokį, o pas jį kiaušinėlis paslankus buvo ir dar dabar nenusileidęs arba jinai taip sako... Nes aš jo nemačiau, o jos veterinaras pažįstamas, o nepriklausomo neprisileidžia... Tai dabar tąsomės, jinai nori iš manęs pusę šuns kainos susigrąžinti, nes tipo parodoms pirko, melagė... o kai aš susiskaičiavau, tai išeina, kad jai šuo dykai lieka... dabar skundžia mane visoms instancijoms iš eilės, tai taip liūdna gyventi... jau kada siūliau pinigus grąžinti ir šuniuką atsiimti, neduoda. tai va, taip ir gyvenu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Nu, bet mūsų pajodžarga vis tik gyvenimą praskaidrina  biggrin.gif

Devynbalse, nesileiskit į kalbas. Jei ji atsisako nepriklausomo eksperto, vadinas čia kažkas ne taip , tik nepriklausomas veterinaras ir su jūsų dalyvavimu. Tik taip ir ne kitaip. Kitokios kalbos nėra. Tuo labiau kad jūs jai siūlot atiduot pinigus ir atsiimt šuniuką.
Labai gaila šuns,gaila žinoma ir jūsų. Man labai patįinka rusų sutartys ,surašyta visos smulkmenos. Nuo A iki Z ax.gif Kai mes domėjomės tibetuku. Tai ten oho,ho sakykim jei mes jį būtume pirkę ir šuo būtų netikęs parodoms mes iš 5 tūkstančių eurų būtume atgavę tik 15 procentukų biggrin.gif ir tai tik po nepriklausomo eksperto išvados , o vetas tas pas kurį lieps važiuoti veisėjas. Va nesenai parodoje MB kalbėjo su akituko savininku iš rusijos tai ten sutartis 16 lapų. Surašyta net kokiose parodose turi tas šuo dalyvauti,maistas, priežiūra vienu žodžiu absoliučiai viskas. Kitą kart ir jūs apsidrausite drinks_cheers.gif
QUOTE(ause makaliause @ 2015 01 31, 08:50)
Džiakučio plaukai man atrodo mažesnė problema negu pas mūsų šarpėjų, va ten tai spygliai, kaip kalėdų eglutės  doh.gif tokie kieti ir visur sminga.

drinks_cheers.gif nėra ką lyginti maniškio brauki ir valos.
Ai maniškio paskutinis fintas buvo toks blush2.gif pareinu iš parduotuvės maniškis pasitinka mane ant laiptų su liemenuku dantyse biggrin.gif blush2.gif gerai ,kad aš parėjau. Tik neįkertu kaip jis iš komodos jį sugebėjo ištraukt.Nu sutinku bliuska , batas,bet čia biggrin.gif kitą kart jaučiu su triusikais pasitiks doh.gif
Atsakyti
Ditele,o kaip Dosikas dresuroj elgesi.Ir kaip reaguoja i svetima kai ateina,ir kaip kai uz tvoros kazkas?
Atsakyti
QUOTE(korda @ 2015 02 03, 20:07)
Ditele,o kaip Dosikas dresuroj elgesi.Ir kaip reaguoja i svetima kai ateina,ir kaip kai uz tvoros kazkas?

Dresūroj gerai elgės-tik jau jo charakteris užsispyręs, tai reikėdavo (ir reikia) vadelių nepaleist ir išsireikalaut savo smile.gif . O svetimą bute, tai dažniausiai draugiškai-yra gana smarkiai urzgęs, kai jaunesnis buvo, kokią porą kartų, o šiaip faktiškai draugikiškai visus patinka, bet va sodyboje, tai jau per vartelius svetimas nelabai įeis-loja, urzgia, nuo vartų nesitraukia-sargauja kaip turi būti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2015 02 03, 21:24)
Dresūroj gerai elgės-tik jau jo charakteris užsispyręs, tai reikėdavo (ir reikia) vadelių nepaleist ir išsireikalaut savo smile.gif . O svetimą bute, tai dažniausiai draugiškai-yra gana smarkiai urzgęs, kai jaunesnis buvo, kokią porą kartų, o šiaip faktiškai draugikiškai visus patinka, bet va sodyboje, tai jau per vartelius svetimas nelabai įeis-loja, urzgia, nuo vartų nesitraukia-sargauja kaip turi būti  rolleyes.gif

O,tai saunuolis vaikinas.Zino kada reikia parodyti kas seimininkas thumbup.gif Na paziuresiu kaip musiske elgsis. Dabar loja kieme,namuose taip neina prie svetimo ,lyg urgztu,bet dar matyt savo jegom nepasitiki. Tai ziuresim kaip bus toliau.
Atsakyti