Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

QUOTE(Dienera @ 2015 02 16, 21:39)
Sėkmės parodoje smile.gif
Pasižiūriu aš į jūsų gražuolius, na maniškio Aramio kopija, tik dydžiu per pusę mažesnis.
Galima paklausti, o koks kailis pas jūsiškius žvėris ar jie turi povilnę?

bigsmile.gif uj, koks kudlius thumbup.gif Juoduliai povilnę turi ir nemažą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2015 02 17, 12:43)
Jei nori pamatyt forumietes, Devynbalse su Lesteriu, Jonavietį su Džiakučiu tada šeštadienį  4u.gif juodieji rusų terjerai 1 ringas, 11.24. O Džiakutis bus 6 ringe, 10.30  smile.gif

Žinoma, kad noriu 4u.gif , kaip galiu nenorėti, bet ten toje svetainėje taip įdomiai parašyta, todėl pasitikslinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(devynbalse @ 2015 02 16, 14:20)
Oi, kaip smagu, Jonavieti, būtinai ateikite, gaila, kad dar laikų nėra...Mes gal irgi ateisim už jus pasirgti...

thumbup.gif šaunuolis vaikis, džiaugiuosi už jus abu
ateit būtinai ateisiu,kaip aš be juodulių wub.gif

QUOTE(Ditele @ 2015 02 16, 17:45)
Dosius, tai monikenas-tik noriu jį papanėt, tai jis ima ir ant dietos sėda-pasidaro iškrovą net ir mėsa maitinamas smile.gif . Svėrėm neseniai, tai 59 kg siekė  rolleyes.gif
Beje, mergaitės, jūs darbais užsiėmę, o aš pramogomis rūpinuos :

tai kad labai normalus tas svoris, nesikabink prie vaiko ax.gif šaunuolis, pats reguliuojasi svorį. Kas dėl sodybos tai visai nieko. Labai geras variantas. Tu jį pasaugok, mes tai už visi tik va man darbas pati žinai, neišeis šiais metais kitą met jau tikrai išeis.
QUOTE(ause makaliause @ 2015 02 16, 18:56)
Aha nepriminkit man tos parodos, jetau kaip greit ji atėjo doh.gif Rytoj sužinosiu ar išeis dalyvaut. Mačiau jau yra sąrašai. Tai bus 5 juodukai. Devynblase, Kauniečiai su dviem šuniukais, aš ir dar viena Panevėžietė. Visa vietinė fauna.  rolleyes.gif Aš per patį  viduriuką  smile.gif

primenam, primenam ir prašom dalyvauti biggrin.gif , jo juoduliuką parodai paruošt tai juodas darbas. Aš va atsipūtus būsiu po tiek metų bim,bam biggrin.gif .Nei kirpt ,nei šukuot, išsimaudom, išsifenuojam ir varom.
QUOTE(Dienera @ 2015 02 16, 21:39)
Sėkmės parodoje smile.gif
Pasižiūriu aš į jūsų gražuolius, na maniškio Aramio kopija, tik dydžiu per pusę mažesnis.

vau koks gražuolis šnobelius wub.gif pas maniškį buvo tos povilnės ir daug.
QUOTE(ause makaliause @ 2015 02 17, 11:43)
Jei nori pamatyt forumietes, Devynbalse su Lesteriu, Jonavietį su Džiakučiu tada šeštadienį  4u.gif juodieji rusų terjerai 1 ringas, 11.24. O Džiakutis bus 6 ringe, 10.30  smile.gif

ačiū 4u.gif , kaip operatyviai net žiūrėt nereikėjo ax.gif tai mes pas jus prie ringo tikrai atsivaidensim.Atpažinsit pagal džiakensijų ax.gif jūs gi visi vienodi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonavietis @ 2015 02 17, 13:56)
tai kad labai normalus tas svoris, nesikabink prie vaiko ax.gif šaunuolis, pats reguliuojasi svorį. Kas dėl sodybos tai visai nieko. Labai geras variantas. Tu jį pasaugok, mes tai už visi tik va man darbas pati žinai, neišeis šiais metais kitą met jau tikrai išeis.

Nu, man vis jis kūdulis lotuliukas.gif O dėl susitikimo, tai mažu vis kaip nors kokį viems tinkamą laiką išderysim, jei sugalvosim susibėgt mirksiukas.gif
Atsakyti
Dosiukas nori būti atletiškas, jis matyt ruošiasi šiltajam sezonui todėl ir prisižiūri mėsos norma tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2015 02 17, 15:17)
Dosiukas nori būti atletiškas, jis matyt ruošiasi šiltajam sezonui todėl ir prisižiūri mėsos norma tongue.gif

lotuliukas.gif aha, ruošias panų kabinimui pavasarį tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2015 02 17, 14:24)
Nu, man vis jis kūdulis lotuliukas.gif O dėl susitikimo, tai mažu vis kaip nors kokį viems tinkamą laiką išderysim, jei sugalvosim susibėgt mirksiukas.gif

nu nieko sau kūdulis doh.gif Tanutis svėrė 60 biggrin.gif tai tau jis atrodė visai ne kūdulis biggrin.gif o saviškis jau matai per kūdas. Šiaip labai jau geras svoris. Kai jau gerai sveria paskui problemyčių nemažai ir sanariai ir širdelė. Geriau nenusipenėt mažiau bėdelių

QUOTE(Ditele @ 2015 02 17, 16:15)
lotuliukas.gif aha, ruošias panų kabinimui pavasarį tongue.gif

maniškis jau dabar bando kabint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonavietis @ 2015 02 17, 16:59)
nu nieko sau kūdulis doh.gif Tanutis svėrė 60  biggrin.gif tai tau jis atrodė visai ne kūdulis biggrin.gif o saviškis jau matai per kūdas. Šiaip labai jau geras svoris. Kai jau gerai sveria paskui problemyčių nemažai ir sanariai ir širdelė. Geriau nenusipenėt mažiau bėdelių
maniškis jau dabar bando kabint biggrin.gif

Eik Tu, rimtai, Tanutis 60 kg svėrė-galvojau, kad kokius 65 ax.gif ?! Fainas Tanutis buvo-meškius wub.gif Nu, matai, Dosius toks ilgšis-kažkur apie 78 cm jis, ir ne kresno, stambaus sudėjimo, tai kažkaip todėl jis man viskūdas atrodo ax.gif
Oho, Džiakis koks šustras-jau mergiotėmis domis tongue.gif
Atsakyti
Nu nesuprantu, matyt aš irgi kaip Ditelė, kuriai visą laiką vis kūdas. Va Domis sveria 62 kg, ūgis pas jį 77 cm, nu bet tikrai, kad kudūtis, nėra storas, aktyvus kaip velniukas. Tai kaip suprast, kad jau užteks kg augint? unsure.gif
Oi Džiakutis, koks pasiūtęs biggrin.gif saulutė pašvietė, tai tuoj ir meilės - seilės prasidės ir rymojimai prie lango su ilgesingu žvilgsniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2015 02 17, 18:43)
Nu nesuprantu, matyt aš irgi kaip Ditelė, kuriai visą laiką vis kūdas. Va Domis sveria 62 kg, ūgis pas jį 77 cm, nu bet tikrai, kad kudūtis, nėra storas, aktyvus kaip velniukas. Tai kaip suprast, kad jau užteks kg augint?  unsure.gif

Nu,mmes su Tavim pablūdę, aiškiai, ne kitaip biggrin.gif . Kaip norėčiau Domiuką, beje, kaip ir visus kitus čia esančius juodulius ir ne tik smile.gif pamatyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2015 02 17, 18:38)
Eik Tu, rimtai, Tanutis 60 kg svėrė-galvojau, kad  kokius 65 ax.gif ?! Fainas Tanutis buvo-meškius wub.gif Nu, matai, Dosius toks ilgšis-kažkur apie 78 cm jis, ir ne kresno, stambaus sudėjimo,  tai kažkaip todėl jis man viskūdas atrodo ax.gif
Oho, Džiakis koks šustras-jau mergiotėmis domis tongue.gif

nu jaunas Tanas svėrė 60, ki susipžinot apie 65 , ūgis jo buvo mažesnis 74 ties ketera. Turbūt ir atrodė truputuką kitaip, kresnesnis buvo, krūtinė gili, stambių kaulų. Tai ir atrodė toks meškius.

QUOTE(ause makaliause @ 2015 02 17, 18:43)
Nu nesuprantu, matyt aš irgi kaip Ditelė, kuriai visą laiką vis kūdas. Va Domis sveria 62 kg, ūgis pas jį 77 cm, nu bet tikrai, kad kudūtis, nėra storas, aktyvus kaip velniukas. Tai kaip suprast, kad jau užteks kg augint?  unsure.gif
Oi Džiakutis, koks pasiūtęs biggrin.gif saulutė pašvietė, tai tuoj ir meilės - seilės prasidės ir rymojimai prie lango su ilgesingu žvilgsniu  biggrin.gif

jo ūgis bernų ne mažas, nenuostabu kad atrodo kūduliai, jauni ūgis jau toks kaip pilnai suaugusio, daugiau į ūgį nesitys, o va masės trūksta. Bręsta juoduliai bernai ilgai apie 2,5-3 metų. O jie dabar paaugliai . Pažiūrėsim kokie jie bus kai jiems bus po 3 metelius kokius. Suvyriškės, dar, pastambės, nurims, svorio dasiaugins ax.gif
mano džiakis parazits gatavas doh.gif , vakar išvarėm reikalų tvarkytis ir ką sau manot grįžtam namo ir kaip toj dainoj vienas namuose aš darau ką noriu.....
balkono durys atidarytos, iš balkono ant savo lavinimo kilimėlio atsitysęs peleninę, nuorūkos bele kur, iš vonios atsitysęs grindų skudurą irgi ant kilimėlio, spintos durys atidarinėtos biggrin.gif nu rūbų ištasyt neištasė, arba nespėjo, arba kitą veiklą rado.Tapkės irgi suneštos ant kilimuko. Tai dabar negaliu namie palikt vieno, mes balkono 17 metų nerakinom blush2.gif tai spyna surūdijo nesirakina biggrin.gif lauke šalta, katinai užšals doh.gif O jis rupūžiukas visas apsipatenkinęs pasitiko ir toliau duotis, aš grindis plaut jis už šepečio ir mauna.
Atsakyti
Man tai gražu meškiai. wub.gif Pastebėjau, kad teisėjai labiau ir mėgsta mažesnius, kresnesnius juodulius. Nors aišku visko būna.
O Džiakutis gerai pasiūtęs, namie daro tvarką kaip priklauso. Joooo vienas namuose aš darau ką noriu čia jam labai tinka laugh.gif Kilimukas geriausia vieta žaidimams, viskas turi būti ant kilimuko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 18 vasario 2015 - 13:26