Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

QUOTE(devynbalse @ 2015 02 06, 20:12)
Jaunom ir gražiom reikia pavesti surasti vietą tinkamą su šuniais suvažiavimą daryti, o mes tik gražios, aš tai jau 45++++ tai būtinai prisijungsim - ar ne mergaitės ir berniukai?

biggrin.gif su grožiu, tai kaip ir su grožiu-viskas ok, visos gražio, bet va jaunumui - tai reik amžiaus cenzą nustatyti lotuliukas.gif Man tai tik klausimas, kas priimtų su tokia govada šunų ir dar tokių dramblinių mastau.gif
Atsakyti
Kaip gyvena mažieji Valentinai? Ar neslidinėjat ant ledo? pas mus visur vien ledas nėra kur išeit, kiemas gryna čiuožykla doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 15 vasario 2015 - 13:44
QUOTE(ause makaliause @ 2015 02 15, 13:28)
Kaip gyvena mažieji Valentinai? Ar neslidinėjat ant ledo? pas mus visur vien ledas nėra kur išeit, kiemas gryna čiuožykla  doh.gif

ai Valentinai škaradina ir tiek biggrin.gif su ledu tai jau viskas ok, tik vietomis likęs. pas mane pievelėje kur taką išsimyniau dar liko, vakar praktiškai nutirpdė. Bet išsivožt tai spėjau doh.gif , lipdama kaip plojau ant kelių doh.gif gerai kad džiakis neišsigando, kelią dar dabar skauda.Ir džiakis kelis kart nugriuvo, Tanas niekad negriuvęs o va džiakensijus griūna kaip didelis.. Čia kelis kart džiakis griuvo vyriškai blink.gif net pačiuožė, pats išsigando vargšiukas, atrodo juokingai iš šono,bet varėm ne šaligatviais o sniegu, nes šaligatviai vienas ledas .Ir abu kaip karvės ant ledo biggrin.gif aš bijau paslyst ir nugriūt, o jis griuvinėdamas dar bėkt bando, vaizdelis ne koks iš šono biggrin.gif blyn griečiau ateitų pavasaris, užkniso toks oras ,pliurza ir ledas.
Atsakyti
Tie griūvimai tai gerai, kad gerai baigiasi, svarbu stipriai nesusižeidėt 4u.gif Atrodo čiūžimai tai tikrai juokingai, bet ***** pavojinga biggrin.gif Domis kartais bėgdamas kojas pamėto į šonus, slidinėja. Tėvų šuo kaime tai kaip čiuožė kulversčio, tai dabar šlubuoja ant priekinės kojytės. doh.gif
šiandien svėriau Domį, dabar sveria 62 kg. Laukiu kada pradėsim vėl begiot, raumenukus augint.
Atsakyti
labukas čiužinėtojams clap.gif
Mes irgi panašiai... blink.gif , Lesteris paslydo, dabar kažkaip ne taip galinę koją stato, o mums jau paroda ant nosies... doh.gif doh.gif doh.gif
O ir auga jis kažkaip neproporcingai... vėl galinės kojos ilgesnės nei priekinės, nu tiesiog bjaurusis ančiukas kol kas... unsure.gif
Kaip jūs Ause makaliause, parodai pasiruošę? Klausėt kaip sekasi su ponia pinigų išmušinėtoja...nu susirašinėjam... vartotojų teisėm atsakymą surašėm su advokatu, dabar laukiu atsakymo, dar kelis žingsnius padariau, bet jaučiu reikės susirinkti dokumentus visus ir eiti į policiją ir atiduoti už terorizavimą ir pinigų išmušinėjimą. Jau pavargau nuo tų nesąmonių. Šuns negrąžina, jai mat visuotinai priimtos taisyklės negalioja...
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2015 02 15, 14:37)
Tie griūvimai tai gerai, kad gerai baigiasi, svarbu stipriai nesusižeidėt 

mano džiakis kaip guminis doh.gif , jaunas dar. Aišku pavojinga ,bet ne taip kaip senam. Vau koks svoris thumbup.gif , mes irgi tokio norėtume, mes dabar apie 50 kažkur. Buvom pas vetukę pasisvert pamiršom o pas mus vietoj svarstyklės jau per mažos, nelabai telpa o ir nemėgsta jų doh.gif
QUOTE(devynbalse @ 2015 02 15, 15:53)
labukas čiužinėtojams  clap.gif
Mes irgi panašiai... blink.gif , Lesteris paslydo, dabar kažkaip ne taip galinę koją stato, o mums jau paroda ant nosies... doh.gif  doh.gif  doh.gif
O ir auga jis kažkaip neproporcingai... vėl galinės kojos ilgesnės nei priekinės, nu tiesiog bjaurusis ančiukas kol kas... unsure.gif
Kaip jūs Ause makaliause, parodai pasiruošę? Klausėt kaip sekasi su ponia pinigų išmušinėtoja...nu susirašinėjam... vartotojų teisėm atsakymą surašėm su advokatu, dabar laukiu atsakymo, dar kelis žingsnius padariau, bet jaučiu reikės susirinkti dokumentus visus ir eiti į policiją ir atiduoti už terorizavimą ir pinigų išmušinėjimą. Jau pavargau nuo tų nesąmonių. Šuns negrąžina, jai mat visuotinai priimtos taisyklės negalioja...

aš Tanui tokius va pasitempimus su mastaseptu gydydavau. Sanariukus trindavau, plaukus praskleidžiu ir trinu. Užimdavo laiko, bet greit ir praeidavo po tokių procedūrų. Jei turit kokio tepalo galit patrinti , tikrai padės. Mano Tanutis irgi taip augo, tai šikna auščiau,tai galva. Normalu tas bjauraus ančiuko laikas, panos proporcingesnės, o bernai jei stabuoliai auga labai jau neproporcingi. Džiakis dabar irgi va toks klišius biggrin.gif
Jei teisingai supratau būsit Panevėžyje g.gif , mes irgi ten varysim šeštadienį, tikiuos kad bus laiko pas juodulius ateiti.
O jūs laikykitės , jau tokie dalykai sveikatą ėda verysad.gif
Atsakyti
Oi, kaip smagu, Jonavieti, būtinai ateikite, gaila, kad dar laikų nėra...Mes gal irgi ateisim už jus pasirgti...
Mes šiandien buvom socializacijoje. Buvo šunų iš klubo, ir didesnių ir mažų. Lesteris gan gerai į viską reagavo - su mažiukais draugiškas ir pasaugantis, su didesniais irgi normaliai. Likau patenkinta. Pabėgiojom, pasitreniravom...
Va su Ause makaliause reikia laiką kirpimosi susiderinti biggrin.gif , juk abu ten pat kirpsis...
Atsakyti
Ause makaliause, Domiuko svoris bigsmile.gif thumbup.gif Dosius, tai monikenas-tik noriu jį papanėt, tai jis ima ir ant dietos sėda-pasidaro iškrovą net ir mėsa maitinamas smile.gif . Svėrėm neseniai, tai 59 kg siekė rolleyes.gif
bigsmile.gif kokios visos parodinės thumbup.gif Kada vyks paroda Panevėžyje? Gal ir Vilniuje kovą pasirodysit-užlėktume apžiūrėt mirksiukas.gif ?
Beje, mergaitės, jūs darbais užsiėmę, o aš pramogomis rūpinuos lotuliukas.gif Atsitiktinai FB išmetė reklamą Kauno r. esančios Cinamono sodybos, kurioje galima organizuotis susitikimą kartu su augintiniais thumbup.gif cituoju „TURITE AUGINTINĮ IR NORITE PADARYTI SUSITIKIMĄ SU AUGINTINIAIS IR JŲ ŠEIMININKAIS GAMTOJE?! Cinamono sodyba laukia jūsų ir jūsų augintinių. Nuošali vieta, didelis kiemas, aplink gamta, sodyba, pirtelė“ - jeigu sugalvotumėm organizuotis susibėgimą, tai, manau, kad neblogas variantas mirksiukas.gif Daugiau info ir kainos 4u.gif
Atsakyti
Aha nepriminkit man tos parodos, jetau kaip greit ji atėjo doh.gif Rytoj sužinosiu ar išeis dalyvaut. Mačiau jau yra sąrašai. Tai bus 5 juodukai. Devynblase, Kauniečiai su dviem šuniukais, aš ir dar viena Panevėžietė. Visa vietinė fauna. rolleyes.gif Aš per patį viduriuką smile.gif
Atsakyti
Sėkmės parodoje smile.gif
Pasižiūriu aš į jūsų gražuolius, na maniškio Aramio kopija, tik dydžiu per pusę mažesnis.
Galima paklausti, o koks kailis pas jūsiškius žvėris ar jie turi povilnę?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dienera: 16 vasario 2015 - 21:40
Žiūriu paroda dvi dienas, tai kurią patartumėte atvykti pažiūrėti juoduliukų g.gif nes mums Panevėžys nėra labai toli, būtų pramoga blush2.gif
Atsakyti
Jei nori pamatyt forumietes, Devynbalse su Lesteriu, Jonavietį su Džiakučiu tada šeštadienį 4u.gif juodieji rusų terjerai 1 ringas, 11.24. O Džiakutis bus 6 ringe, 10.30 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 17 vasario 2015 - 11:49