QUOTE(ause makaliause @ 2015 02 15, 14:37)
Tie griūvimai tai gerai, kad gerai baigiasi, svarbu stipriai nesusižeidėt
mano džiakis kaip guminis

, jaunas dar. Aišku pavojinga ,bet ne taip kaip senam. Vau koks svoris

, mes irgi tokio norėtume, mes dabar apie 50 kažkur. Buvom pas vetukę pasisvert pamiršom o pas mus vietoj svarstyklės jau per mažos, nelabai telpa o ir nemėgsta jų
QUOTE(devynbalse @ 2015 02 15, 15:53)
labukas čiužinėtojams
Mes irgi panašiai...

, Lesteris paslydo, dabar kažkaip ne taip galinę koją stato, o mums jau paroda ant nosies...
O ir auga jis kažkaip neproporcingai... vėl galinės kojos ilgesnės nei priekinės, nu tiesiog bjaurusis ančiukas kol kas...
Kaip jūs
Ause makaliause, parodai pasiruošę? Klausėt kaip sekasi su ponia pinigų išmušinėtoja...nu susirašinėjam... vartotojų teisėm atsakymą surašėm su advokatu, dabar laukiu atsakymo, dar kelis žingsnius padariau, bet jaučiu reikės susirinkti dokumentus visus ir eiti į policiją ir atiduoti už terorizavimą ir pinigų išmušinėjimą. Jau pavargau nuo tų nesąmonių. Šuns negrąžina, jai mat visuotinai priimtos taisyklės negalioja...
aš Tanui tokius va pasitempimus su mastaseptu gydydavau. Sanariukus trindavau, plaukus praskleidžiu ir trinu. Užimdavo laiko, bet greit ir praeidavo po tokių procedūrų. Jei turit kokio tepalo galit patrinti , tikrai padės. Mano Tanutis irgi taip augo, tai šikna auščiau,tai galva. Normalu tas bjauraus ančiuko laikas, panos proporcingesnės, o bernai jei stabuoliai auga labai jau neproporcingi. Džiakis dabar irgi va toks klišius
Jei teisingai supratau būsit Panevėžyje

, mes irgi ten varysim šeštadienį, tikiuos kad bus laiko pas juodulius ateiti.
O jūs laikykitės , jau tokie dalykai sveikatą ėda